12-28-2013, 01:18 AM
لطفا نظرات سارنده خود رو درباره بهبود تاپيك بگيد!
تاپیک دانلود بازی ها و نرم افزارهاي موبايل
|
12-28-2013, 01:18 AM
لطفا نظرات سارنده خود رو درباره بهبود تاپيك بگيد!
12-28-2013, 01:50 AM
(12-28-2013, 01:18 AM)'MR.FULLHD' نوشته است: لطفا نظرات سارنده خود رو درباره بهبود تاپيك بگيد!تاپیک خیلی خیلی خلوته ! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img] خیلی ها هم میان و دانلود هم میکنن ولی زورشون میاد اون دکمه ی تشکر رو بزنن ! [img]images/smi/s0 (66).gif[/img] در کل از بچه هایی که این تاپیک رو زنده نگه میدارن ممنونم ! [img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img] ( نمیدونم اگه شماها نبودید چیکار باید میکردم . خدایی خیلی کمکم کردید ! [img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (24).gif[/img] ) [img]images/smi/s0 (74).gif[/img] Seize the day or die regretting the time you lost
It's empty and cold without you here, too many people to ache over Avenged sevenfold - Size the day
12-28-2013, 12:28 PM
(12-28-2013, 01:18 AM)MR.FULLHD نوشته است: لطفا نظرات سارنده خود رو درباره بهبود تاپيك بگيد! به نظرم بـاید دوباره همین طور برنامه و بـازی های جدید بذاری تا بـازم شلوغ شـه!!! رو کمک منم از الان حساب کن! بعضی از انسان ها عضو گروهی هستند که دست به دست هم می دهند تا آینده را بسازند، اما عده ای هم هستند که انرژی خود را به گذشته اختصاص می دهند.
MAX PAYNE
12-28-2013, 01:36 PM
به نظر من تاپيك خيلى خوبى هست ولى مشكل اصليش اينه كه گيمر موبايل و اسمارت فون زياد نيست.
12-28-2013, 02:39 PM
خب باید بگم در مورد تاپیک تون که عالیه فقط به نظر من اگه یه مقدار هماهنگی بین تون ایجا کنید، بهتره برای مثال:
1)تقسیم بندی کنید کارا رو بین خودتون مثلا یکی نرم افزار های اندروید رو بذاره و یکی دیگه جاوا و سیمبین و یا آ او اس[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] 2)یه چارت واسه خودتون تشکیل بدید([img]images/smi/s0 (60).gif[/img]) سخته میدونم ولی خب خیلی به تاپیک نظم می بخشه[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] 3)یکی رو به عنوان سرگروه خودتون انتخاب کنید که به بقیه اعضا سر و سامون بده[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] 4)با هم دیگه بیشتر در ارتباط باشید تا کادرتون منسجم تر بشه(خودت میدونی چی می گم)[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] 5)البته بهتر بود تاپیک مربوط به دانلود بازی های کامپیوتری هم می بود چون باعث جذب بیشتر مخاطبان میشه[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه فقط چون گفتی برای بهبود تاپیک گفتم کمکی کرده باشم[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
با سلام خدمت دوستان گلم
ممنون از اینکه نظرات سازنده خودتون رو گفتید و من همچنان منتظر کمک شما و نظرات بقیه دوستان هسنم امروز براتون بازی مهیج طناب را ببر 2 (cut the rope 2) که خیلی محبوب و پر طرفدار هستش رو براتو قرار دادم این بازی برای ios یک دلار هستش app store بزودی یرای اندروید لینک دانلود رو قرار میدم ورژن جدید بازsheep happens برای اولین بار براتو لینک رو از بازار گزاشتم اگه خرابه بگین اگه شما با گوشی بیاین و برنامه بازار رو هم داشته باشین اگه بر روی لینک زیر کلیک کنید خود به خود برنه بازار باز میشه و صفحه این بازی میاد بازار ورژن جدید بازی subway surfs بازار
12-28-2013, 05:25 PM
دانلود ------------------------------------------------------------------------------------------------- دانلود بازی دانلود دیتا محل قرارگیری دیتا : sdcard/Android/obb ------------------------------------------------------------------------------------------------------- دانلود بازی دانلود دیتا محل قرارگیری دیتا : sdcard/Android/obb ------------------------------------------------------------------------------------------------------ دانلود -------------------------------------------------------------------------------------------------- دانلود ----------------------------------------------------------------------------------------------------- دانلود ------------------------------------------------------------------------------------------------ دانلود بازی دانلود دیتا محل قرارگیری دیتا : sdcard/Android/obb ----------------------------------------------------------------------------------------------------- دانلود بازی دانلود دیتا محل قرارگیری دیتا : sdcard/Android/obb
12-29-2013, 01:33 AM
دوستان
من همچنان منتظر نظرات شما هستم
12-29-2013, 12:04 PM
من اینا رو می خوام
anomaly korea motoheroz aces of the luftwaffe sonic dash contre jour pics art - photo studio با تشکر |
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
تاپیک رسمی سوالات و مشکلات شما در موبایل و گوشی های هوشمند | Station | 80 | 21,775 |
10-31-2016, 08:28 PM آخرین ارسال: Booker_Dewitt |
|
دانلود نرم افزار دوربین بدنساز برای اندروید + لینک کافه بازار | Moien_fr | 2 | 2,146 |
10-27-2015, 12:23 AM آخرین ارسال: Moien_fr |
|
تاپیک درخواست و رفع مشکلات برنامه های موبایل | Station | 0 | 1,605 |
08-11-2015, 02:27 PM آخرین ارسال: Station |
|
دانلود رام های رسمی سونی | Mr.Mehdi | 1 | 1,392 |
07-07-2015, 01:35 PM آخرین ارسال: Mr.Mehdi |