موضوعها: 155
پلتفرم های شما:
داداش برو تو جایی که بازی رو نصب کردی نوشته SkyrimLauncher روش کلیک کن و مراحلی رو که گفتم ادامه بده...
موضوعها: 6
پلتفرم های شما:
05-25-2013, 07:59 PM
(آخرین ویرایش: 05-25-2013, 08:06 PM، توسط LordMb.)
سلام به همه
اقا قبلا اسکایریم به راحتی برای من بالا میومد ولی حالا دوابره نصبش کردم کرک روهم ریختم ولی تا میرم تو بازی وقتی منوی اصلی ظاهر میشه یکدفعه بازی بسته میشه
استیم و دایرک ایکس و ویژوال استودیو رو نصب کردم
کمک
راستی کسی میدونه چرا نظرات برای من اینجوری نشون داده میشه ؟؟
آقا جان من کسی میتونه این مشکل اسکایریم رو حل کنه بهم بگه !
رو آیکون بازی که کلیک میکنم و میرم تو بازی وقتی لوگوی بتسدا رو نشون میده میره یه لحظه منو رو نشون میده و سریع بسته میشه . کرک razor 1911 رو ریختم درایور ها رو هم آپ کردم directx هم نصب کردم و.....
کمکک کنید
پلتفرم های شما:
(05-25-2013, 08:02 PM)'Farhan' نوشته است: (05-25-2013, 07:59 PM)'LordMb' نوشته است: سلام به همه
اقا قبلا اسکایریم به راحتی برای من بالا میومد ولی حالا دوابره نصبش کردم کرک روهم ریختم ولی تا میرم تو بازی وقتی منوی اصلی ظاهر میشه یکدفعه بازی بسته میشه
استیم و دایرک ایکس و ویژوال استودیو رو نصب کردم
کمک [img]images/smi/s0 (67).gif[/img][img]images/smi/s0 (67).gif[/img][img]images/smi/s0 (67).gif[/img][img]images/smi/s0 (67).gif[/img]
دوست عزیز اینجا که من نمیتونم کمک کنم تو تایپیکش باید بگید.اما خوب در خدمتم. آپدیت بازی رو نصب کنید...اگر مشکل حل نشد کرک بازی رو از اینترنت دانلود و نصب کنید..[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
متاسفانه نتم جواب نمیده [img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img] حجم آپدیت و کرک چقدره [img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
رو آیکون بازی که کلیک میکنم و میرم تو بازی وقتی لوگوی بتسدا رو نشون میده میره یه لحظه منو رو نشون میده و سریع بسته میشه . کرک razor 1911 رو ریختم درایور ها رو هم آپ کردم directx هم نصب کردم و.....
کمکک کنید
موضوعها: 4
پلتفرم های شما:
05-25-2013, 08:47 PM
(آخرین ویرایش: 05-25-2013, 08:49 PM، توسط ERFAN007.)
ببین کپی مپی که نبوده[img]images/smi/s0 (86).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
شاید هم limite بازی تموم شده چند خریدی؟
رو حالت نمایش خطی هستش[img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
پلتفرم های شما:
ممنون گذاشتمش رو خطی درست شد
در رابطه با بازی بله کپیه !!
کمکک کنید
پلتفرم های شما:
خب دیگه[img]images/smi/s0 (86).gif[/img] اما من میتونم یه کاری بهت یاد بدم درستش کنی ببین برو دایرکس قدیمی بریز
شاید ویندوز آپدیتت خرابش کرده (دایرکس قدیمی رو جدید کرده)[img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
پلتفرم های شما:
باشه [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
کمکک کنید
پلتفرم های شما:
راستی من خون آشام هستم میخواستم بدونم چه جوری روی حیوانات feed کرد