نقلقول: یعنی مثلا" فک کن مثلا" تو 65 % بازی بودم یهو اومد از 50 مثلا".
یا به عبارتی همونی که گفتم.
اهان فک کنم منظورت اینه که مثلا واسه یکی دوتا ماموریت کلی جاهاشو رفتی ولی وقتی دوباره رفتی تو سیوت، دیدی مثلا تو اول ماموریته هستی
واسه خوده منم خیلی پیش اومد کاریش هم نمیشه کرد [img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
ولی حداقل میشه واسه پیشگیریش چنتا کار انجام داد:
اول باید بدونی وقتی به یه جایی وارد میشی، از جایی خارج میشی یا وقتی مدت زمان زیادی (حالت پیشفرض فک کنم یه ساعت باشه) تو یه جایی هستی، گیم خودبخود سیو میکنه (همون Auto save یا سیو خودکار) که خوبه ولی مشکلش اینه حداکثر 3 تا میتونی داشته باشی وگرنه خود گیم میاد سیو خودکار جدید رو قدیمیترین Auto save، جایگزین میکنه (که پدر آدمو در میاره [img]images/smi/s0 (41).gif[/img])
[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
دومین نوع سیو، Quick save یا سیو سریع هستش که برای موقعی که بین ماموریت ها هستی و مثلا ترس این داری که جلوتر رفتی میمیری یا هرچیز دیگه، مورد مناسبیه ولی فقط یدونه میتونی داشته باشی و اگه دویاره سیو سریع کنی، گیم جایگزین quick save قبلی میکنه. برای استفاده از این نوع سیو،از کلید F5 استفاده کن
سومین سیو، که تو منوی سیو به همین عنوان هستش (من ترجیحا میگم "سیو دائم") که هر وقت دوس داریو عشقت کشید میتونی استفاده کنی ولی حتما بعد از این که یه ماموریت رو تموم کردی، سیو دائم کن تا نگرانی نداشته باشی. برای این سیو دائم، وقتی رفتی داخل گیم، برو تو منو، بعد برو تو گزینه save، همون جا سیو کن.فقط مواظب باش رو بقیه سیوها، سیو نکنی که بدبخت میشی[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] (شوخی بود ولی اینکارو انجام بدیااااا)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کار دیگه داری در خدمتم [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]