موضوعها: 0
سلام دوستان بنده یک کارت گرافیک amd 4600 1G DDR2 دارم اما از دوستم یه کارت گرافیک ک به صورت تست روی سیستم من نصب کردم nVIDIA GeForce 210 نصب کردم سیستم مشخصات بنده به صورت زیر است
ICRO-STAR INTERNATIONAL CO.,LTD 770-C45 (MS-7599)
AMD Athlon II X4 635 Propus 45nm Technology
4.00GB Dual-Channel DDR3 @ 668MHz
windows:10
تمام بازی ک اجرا کنم با کارت ک از دوستم گرفتم دچار افت فریم میشم اما تو کارت قبلی مشکلی ندارم .به طور مثال اگه بازی کانتر یا بتل 4 یا هر بازی ک باشه با کارت گرافیک انودیا دچار افت فریم میشم و اصلا دمای cpu .....مادربرد .......کارت گرافیک چه بازی یا بدون بازی نرمال است
اینم تصویر هنگام بازی
موضوعها: 4
[font=tahoma]سلام.
آقا من چند ساعت پیش هدست razer kraken pro رو خریداری کردم و همه چیزش اوکی هست و برنامه ی surround 7.1 رو هم نصب کردم.ولی نمیدونم چرا صدای این میکروفون اننققققدررر پاییینههه !!! به طرزی که صدا واقعا از ته چاه میاد و درصورتی که داد بزنم صدام یه مقدار کمی شنیده میشه.داخل پنل خود razer چیزی پیدا نکردم که بشه این مشکل رو حل کرد و نتظیمات میکروفون رو هم روی آخرین حالت گذاشتم. چیکار کنم دوستان؟ هدست قبلیم یه همچین مشکلی نداشت.
[/font]
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
سلام من وقتی دکمه پاور رو میزنم فیوز خونه میپره تا جمعه ظهر خوب و کامپیوتر قشنگ کار میکرد کامپیوتر روشن بود و یهو فیوز خونه پرید و بعد از اون هر دفعه دکمه پاور رو میزنم فیوز خونه میپره مشکل از کجاست ؟ آیا مشکل از پاوره ؟
موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
سلام دوستان من وقتی میخوام ویندوز رو بالا بیارم با این ارور مواجه میشم
a disk read error occurred
بعدشم ctrl+alt+delete میگه بزنید و ریستارت میشه کامپیوتر
مشکل از هارده یا مادربورد یا بایوس؟؟
خدایی راهنمایی کنین حلش کنم
[img=400x18]
![[تصویر: 04bu_original.jpg]](http://uupload.ir/files/04bu_original.jpg)
[/img]
موضوعها: 15
پلتفرم های شما:
سلام
من دیروز داشتم بازی میکردم که دیدم صفحه PC هی خاموش میشه و بعد چند ثانیه دوباره روشن میشه
میخواستم ببینم مشکلش از چیه؟
ممکنه از کارت گرافیکو مانیتور و یا پاور باشه؟
چه عواملی باعث اسیب دیدن این سه تا میشه؟
موضوعها: 12
پلتفرم های شما:
سلام.من یه لب تاپ دارم.جدیدا رو بازی هایی رو کi سیستم ضعیفی هم می خواهند رو هم لگ می زنه و صدای فن و کارت گرافیک در میاد.چیکار کنم؟
مشخصات:
asus x550L
intel core i 5
nvidia 820m
ram 12 g
I LOVE THIS GUYS
موضوعها: 3
سلام
دوستان من داشتم تو پی سی دانلود میکردم که هنگ کرد ریست کردم چن ثانیه روشن شد بعد خاموش شد فورا همین طوری ادامه پیدا کرد تا از برق کشیدمش
مشکلش چیه؟