موضوعها: 38
کلا به خاطر اینکه یوبی سافت واچ داگز رو با GTA مقایسه کرد باعث این شد که انتظارها بالا بره اما جدا از این مساله به نظرم یه تفاوت دیگه هم بین راکستار و یوبی وجود داره،
راکستار هر بازی که میسازه از ریشه و پایه شروع میکنه و هیچ کاری به بازی های دیگش نداره، از گیم پلی گرفته تا طراحی مراحل، اما یوبی از همه بازی های دیگش ایده میگیره و هرچیشو بتونه از بازیهای دیگش میگیره، مثلا همین واچ داگز از خیلی از بازی های دیگه ی یوبی میشه توش نشونه دید، مخفی کاریش که کپیه اسپلینتر سل بود، راه رفتنش از اساسین، یا Profiler که مثل eagle vision توی اساسینه، یا خیلی از جاهای دیگش که الان یادم نیست اما تو بازی همش یاد بازیهای دیگه ی یوبی می افتادم و این باعث میشد واچ داگز تجربه خیلی نابی نباشه برام، برعکسش راکستار، بازی هاش هیچ کدوم به اون یکی ربطی نداره، اگرم یه ربط جزئی داشته باشه به هیج وجه تو ذوق نمیزنه و نرماله، سری GTA، مکس پین، RDR، LA.Noir و بقیه بازیاش هرکدوم یه تجربه منحصر به فرد و توپه
موضوعها: 32
پلتفرم های شما:
خوب ولی این راکستار شاید یکی دوتا از انیمیشن ها رو از بازی هتی دیگه گرفته باشه. این انیمیشن های قدیمی توی کلی انیمیشن جدید گم میشه. برای همین بازیباز اصلا حس نمیکنه که راه رفتن فرانکلین مثل مکس ه. ولی توی واچ داگز نصف بیشتر انیمیشن های مهم مثل شنا کردن یا کاور گرفتن از بازی های دیگه ای مثل اسپلینترسل کپی شده که واقعا توی ذوق میزنه. نکته دیگه اینه که بازی جی تی ای وی حدود یک سال یک سال و نیم بعد از مکس پین اومد. به همین دلیل بازیباز ها اصلا راه رفتن مکس از یادشون رفته بود. ولی یوبیسافت حدود چهار پنج ماه بعد از بلک فلگ واچ داگز رو ریلیز کرد. توی اون موقع من کاملا انیمیشن های بلک فلگ رو به یاد داشتم. برای همین انیمیشن های تکراری واچ داگز توی ذوقم میزد.
ولی از حق نگذریم انصافا داستان واچ داگز خیلی خیلی قشنگ بود. درسته گیم پلیش ضعف های زیادی داشت ولی داستان قشنگ بود.
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
- PC
- Xbox 360
- Playstation 4
- Mobile
انیمیشن ها که همتون میدونید کار خیلی سختی نیست برای ساختشون اما اینکه چرا اینطور شد و من دیدم که بیشتر انیمیشن ها همون انیمیشن های بلگ فلگ هستن واقعا ناراحت شدم اما برای مثال من که همه چی گیمو به خاطر میسپارم یکم تو ذوقم بود
اما این داستانش لامصب خیلی باحال بود
بهترین داستان و فان ترین بازی برای من gta v بود که یه دوره واقعیه دنیا رو گذاشته بودن تو بازی اما فکر نمیکنم واچ بتونست به خوبی حریفی برای این بازی gta شه که اخرشم اونطور نشد
و درسته اونم که انیمیشن های gta مال مکس بودن
من دیدم که یکی از دوستام تونسته بود انیمیشنارو باز کنه تو مکس پین
برای pc که gta اومد بیشتر میتونیم نظر بدیم ولی بازم میگم که داشتن قابلیت مودینگ نقطه خوبی برام گیم هست
پلتفرم های شما:
با تشکر از همه دوستان. این هفته میخوام یک مقدار کنسول بازها رو تحریک کنم.
موضوع این هفته Playstaion 4 VS Xbox One...
موضوعها: 281
مسلماً PS4 [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
Xboxone هم که تو باغ نیست کلاً |:
[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
پلتفرم های شما:
هومن اینم قبول کن که اکس باکس یکی دوتا برگ برنده داره که هنوز رو نکرده. یکی پردازش ابریه یکی دیگه هم کینکت ه. از لحاظ بازی انحصاری درسته که به پا پلی نمیرسه ولی انصافا تایتان فال غوغا کرد. کوانتوم بریک هم که هنوز نیومده ولی از نمایش هاش پیداست که عنوان خیلی خوبیه.
موضوعها: 281
(07-19-2014, 01:43 PM)'ARK1375' نوشته است: هومن اینم قبول کن که اکس باکس یکی دوتا برگ برنده داره که هنوز رو نکرده. یکی پردازش ابریه یکی دیگه هم کینکت ه. از لحاظ بازی انحصاری درسته که به پا پلی نمیرسه ولی انصافا تایتان فال غوغا کرد. کوانتوم بریک هم که هنوز نیومده ولی از نمایش هاش پیداست که عنوان خیلی خوبیه.
این ها هم عناوین خوبی هستن ولی مطمئناً بازی هایی مثل Uncharted 4 و The Order 1886 موفق تر می شن.
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
ps4 بخاطر انحصاریاش خیلی بهتر از x1 هست بازم تا آخر نسل 8 هنوز خیلی مونده شاید مایکرو بتونه از سونی جلو بزنه (که احتمالش کمه [img]images/smi/s0 (43).gif[/img])
اما هیچ کدومشون به پای pc نمیرسن [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
「ずっとずっとコウタに謝りたかった、私はただそれだけのためにずっと耐えて生き延びてきた。」
موضوعها: 38
صبر کنید وقتی به احتمال زیاد اول X1 هک شد اونموقع میشه بهترین کنسول!