05-23-2015, 03:10 PM
(05-23-2015, 02:50 PM)offboy نوشته است:مثل این میمونه که بگی پدر بزرگ من بیشتر از من میدونه ( چون سنش بیشتره ) .(05-23-2015, 02:00 PM)mr of 619 نوشته است:یا شما زیاد تو س.یاست.ای WWE وارد نیستی و یا واقعا این مسابقات رو جدی گرفتی داداش !!(05-23-2015, 01:49 PM)offboy نوشته است:(05-23-2015, 01:35 PM)Dead Soldier نوشته است: یعنی عشق است افعی ...
رندی اورتون به نظر من با ابهت ترین کشتی گیر . حتی از آندر تیکر هم با ابهت تر !
RKO یک زمانی رو دوستامون انجام میدادیم :|
یک بار داداشم جوری کلمو زد رو زمین ( همین فن ) ( چند سال پیش ) که تا 10 دقیقه نفسم بالا نمیومد :|
کلا از این کشتی گیر خیلی خوشم میاد .
ممنون از زحمتت . ادامه بده ...
آرین جان دقیقا با چه اصولی محاسبه کردی و متوجه شدی اورتون از تیکر با ابهتره !!! .... !!!
نگو این حرفو جایی داداش :-/ ؛ نمیدونم چند سالته ولی شاید به خاظره سنت باشه این حرفو میزنی !
تیکر با ابهترین ؛ پرافتخارترین ؛ و پر طرفدارترین کارکتر کمپانی WWE هستش ؛ بعد از اون هم از لحاظ طرفداری بودن شاون مابکل
رتبه دم رو داره ؛ به عنوان کسی که از سال 95 بازی هارو دنبال میکنه تا الان ؛ حرفمو بپذیر باشد تا رستگار شوید :angel: ...
تیکر افسانه این کمپانی هستش و نیازی هم به تعریفات من نیست همه چیز روشنه . در ضمن حرکت تمبستون تیکر تو سایت کمانی
جزو خطرناکترین و صدمه زن ترین جرکت انتخاب شده .. گفتم که فقط در جریان باشی . .
تو افسانه بودن آندرتیکر که شکی نیست ولی دیگه دورش تموم شده. نباید Carrer خودشو خراب می کرد. نباید تو رسلمنیای 30 چلنج براک لسنر رو قبول می کرد. ( هرچند تو رسلمنیای 31 جبران کرد ولی به درد نمی خوره) بعد دیگه خیلی هم فضایی میشه. مثلا شما 50 سالت باشه ( بلکه هم بیشتر) بعد بیای کشتی بگیری و بازم رکورد بزنی؟
بعدشم حضورش تو رسلمنیا دیگه بی معنیه. چون فقط تو رسلمنیا هستش که فقط مسابقه میده و دیگه تو هیچ PPV مسابقه نمیده. خب این مسخره بازی نیست؟ یه روز مسابقه بدی بعد یه سال مسابقه ندی و دوباره مسابقه بدی و دوباره یه سال مسابقه ندی و... .
دیگه باید بره جزو کشتی گیرای Hall Of Famer بشه تا اینکه بیاد مبارزه کنه.
Kevin Nash هم با اون سنش ( که تقریبا هم سن آندرتیکر بلکه کوچک تر و بزرگ تر باشه) امسال اومد Hall Of Famer شد. الان دوره رندی اورتن و جان سینا و بقیه سوپر استار ها هست.
البته در این راه هم خیلی از Super Star ها خدافظی کردن که نبودشون تو کمپانی قشنگ احساس میشه. مثل شان مایکلز ، ادج و جدیدا هم CM Punk.
خلاصه هرکی یه نظری داره و نظر شما هم قابل احترامه دوست عزیزم :heart:
1: مسابقه استریک تیکر با لزنر تو مانیا از قبل برنامه ریزی شده بود ؛ حتی باخت تیکر هم از قبل برنامه نویسی شده بود
حتی تیکر خودش لزنر رو برای پایان استریکش انتخاب کرده بود .. چون کلا سایت تخصصی این داستان نیست بیشتر بهش نمیپردازم . .
2: در مورده Hall of famer ؛ برادر دست خودشون نیست که برن خودشون رو معرفی کنن اونجا ؛ هال آف فیم فقط یه یاد بود از کارکترهای قدیم هستش
که اونم کمپانی همه سال انتخاب میکنه ؛ تیکر امسال هم باز با WWE قراردادشو تمدید ؛ یعنی ازش خواستن که تمدید کنه ..
3: تیکر 50 رو رد کرده و 50 سال برای کسایی که قبل از قانون PG داشتن فعالیت میکردن یعنی حکم مرگو داره .. تحلیل بدنی تیکر به خاطره مبارزاتی هستش
که 15 19 سال پیش انجام داده . ...
خلاصه اینکه در کل زیاد جدی نگرید WWE رو .. سال 2005 خودم Sumer Slam قخ از نزدیک تماشا کردم و چیزایی دیدم که فهمیدم
نباید این داستانارو جدی گرفت . .
(05-23-2015, 02:05 PM)Dead Soldier نوشته است:(05-23-2015, 01:49 PM)offboy نوشته است:(05-23-2015, 01:35 PM)Dead Soldier نوشته است: یعنی عشق است افعی ...
رندی اورتون به نظر من با ابهت ترین کشتی گیر . حتی از آندر تیکر هم با ابهت تر !
RKO یک زمانی رو دوستامون انجام میدادیم :|
یک بار داداشم جوری کلمو زد رو زمین ( همین فن ) ( چند سال پیش ) که تا 10 دقیقه نفسم بالا نمیومد :|
کلا از این کشتی گیر خیلی خوشم میاد .
ممنون از زحمتت . ادامه بده ...
آرین جان دقیقا با چه اصولی محاسبه کردی و متوجه شدی اورتون از تیکر با ابهتره !!! .... !!!
نگو این حرفو جایی داداش :-/ ؛ نمیدونم چند سالته ولی شاید به خاظره سنت باشه این حرفو میزنی !
تیکر با ابهترین ؛ پرافتخارترین ؛ و پر طرفدارترین کارکتر کمپانی WWE هستش ؛ بعد از اون هم از لحاظ طرفداری بودن شاون مابکل
رتبه دم رو داره ؛ به عنوان کسی که از سال 95 بازی هارو دنبال میکنه تا الان ؛ حرفمو بپذیر باشد تا رستگار شوید :angel: ...
تیکر افسانه این کمپانی هستش و نیازی هم به تعریفات من نیست همه چیز روشنه . در ضمن حرکت تمبستون تیکر تو سایت کمانی
جزو خطرناکترین و صدمه زن ترین جرکت انتخاب شده .. گفتم که فقط در جریان باشی . .
الان این حرفو که زدی چه ربطی داشت ؟ یعنی هرکی سنش کمتره هیج نمیفهمه ؟
اگه دقت کرده باشید بنده نظر خودم رو گفتم !! نظر هر کس بستگی به دیدگاه خودش داره ...
آندر تیکر ترسناک بوده ! ( دقت کردی که از فعل بوده استفاده کردم ؟ )
الان دیگه هیچ ترسی ازش ندارن ( کشتی گیر های معروف ) به هر حال در زمان خودش ترسناک بوده و بنده خودم وقتی چشماش رو به اون حالت میکرد خیلی حال میکردم . با این حال باز هم من سبک کشتی گیری رندی اورتون رو بهتر از آندر تیکر میدونم ...
زیاد خودتو اذیت نکن داداش ؛ منظوری نداشتم ؛ شما مطمئن باش سن تاثیر داره شـــــــک نکن آرین جان ..
اگه تو یه انجمن تخصصی کشتی کج شما بیاد بگید که اورتون از تیکر با ابهتره حتی با توجه به اون فعل !! ؛ مطئن باشید پاسختون رو مثل من میدن
در ضمن همونقدر که شما اجازه دارید مستقلانه نظرتو ن رو بگید ؛ منم اجازه دارم اون نطر رو زیر سوال ببرم . این قاانون بجث و گفتگو بر پایه سکو.لاره
اصلا با این حرفت موافق نیستم .
زمانی نظر من رو زیر سوال میشه برد که من بخوام یک نظر رو به کسای دیگه تلقین کنم . که بنده این کار رو نکردم و نظر شخصی خودم رو گفتم .
شاید کسی باشه از آندر تیکر اصلا خوشش نیاد حالا چون خوشش نمیاد و یک کشتی گیره دیگرو خفن میدونه یعنی چیزی نمیفهمه ؟
والا اگه این طرز فکر شمائه ... خب طرز فکر شمائه خودتون میدونید ( D: )
________________________________________________________________________________________________
از این بحث خارج بشیم .
بنده چند وقتی هست که کشتی کج رو دنبال نمیکنم .
اگه علی عزیز اخبار جدید رو هم در قالب چند خط اعلام کنه عالی میشه .