امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تایپک جامع برای minecraft بازان+آموزش+پاسخ به سوالات شما+آیکون فولدر برای پوشه ی بازی
دانلود آخرین نسخه Java برای ویندوز
دقت کنید که شما به Java SE Runtime Environment نیاز دارید.حتما بعد از نصب زمانی که شمارو به صفحه verify هدایت میکند جاوای خود رو تایید کنید
شما جمعا 1 ساعت بازی کنی نحوه بازی رو میفهمی ولی اگه بخوای حرفه ای بازی کنی باید خوب همه جارو بگردی و از این تایپک هم استفاده کنی.ساعت ها بازی کنی تازه بخشی از این بازی رو کشف کردی.

پاسخ
میشه اموزش ساخت یک دروازه بزرگ رو بزارید.
ممنون[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

پاسخ
دروازه بزگ قابل ساخت نيست شما يا ميتونيد مدل يك دروازه رو بسازيد يعني به وسيله ي گل وسنگ يه سازه اي شبيه دروازه بسازيد و وسطش دوتادر بزاريد يا ميتونيد فقط دوتادر به چسبيده بزاريد كه هردو از وسط باز بشن.

پاسخ
میشه بگین که این ماینکرافت داستانش چیه؟اصلا باید داخلش چیکار کرد؟هدف آدم داخل این بازی چیه؟ساختن دروازه اصلا چیه؟چجوری میشه اینکارا رو کرد اصلا؟[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
یه توضیح کامل لطفا بهم بدین.[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
پاسخ
چجوری برای خونم سقف بزارم:-؟
..:ComingSoon:..
پاسخ
(11-20-2013, 07:01 PM)Supernatural نوشته است: میشه بگین که این ماینکرافت داستانش چیه؟اصلا باید داخلش چیکار کرد؟هدف آدم داخل این بازی چیه؟ساختن دروازه اصلا چیه؟چجوری میشه اینکارا رو کرد اصلا؟[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
یه توضیح کامل لطفا بهم بدین.[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
در ابتدا هدف بازيكن زنده موندن و پيشرفت در بازي و دارايي هاشه بهدش رفتن به جنگ ender dragon (سردستهendermanها) و به پايان رسوندن بازيه.شما بايد در طول روز بايد از چوب گرفته تا طلا و ميوه ها و گل و غيره جمع كنيد و در شب پناهگاهي براي خودتون در جلوگيري از حمله زامبي ها و ززنده موندن و بقا بسازيد.و بقيشو خودتون در طي بازي متوجه ميشيد
(11-20-2013, 07:02 PM)keratos2 نوشته است: چجوری برای خونم سقف بزارم:-؟
شما بايد سه رديف ديوار حد اقل بذازيد و رديف بالا رو به هم وصل كنيد

پاسخ
یک سوال دیگه،چجوری باید در خونه رو باز و بسته کنیم؟من مجبور شدم از نردبون برا رفتن تو خونه استفاده کنم
..:ComingSoon:..
پاسخ
(11-22-2013, 12:14 AM)'keratos2' نوشته است: یک سوال دیگه،چجوری باید در خونه رو باز و بسته کنیم؟من مجبور شدم از نردبون برا رفتن تو خونه استفاده کنم

بستگی داره از چه دری استفاده کنی اگه درت چوبیه کافیه روش کلیک راست کنی اگه در آهنی یه دکمه ای چیزی کنارش بزار بعد رو دکمه کلیک راست کن

پاسخ
1.سلام
2.چجوری مرحله برم؟
3.اگر مرحله برم خودم کم کم بازی رو یاد می گیرم؟
4.ممنونم
:)
پاسخ
(11-29-2013, 07:25 PM)JIGSAW نوشته است: 1.سلام
2.چجوری مرحله برم؟
3.اگر مرحله برم خودم کم کم بازی رو یاد می گیرم؟
4.ممنونم
۱.سلام
۲.بازی دو نوع بیشتر نداره یکی Creative که برای تست و ساخت و سازه که همه چی رو از اول بازی دارید.دومی مود Survive هست که اصل بازی در همین نوع صورت میگیره.
۳.بله و نیاز به گذراندن ساعات زیادی داره.زوری نیست خود بازی آدمو جذب میکنه.
۴.خواهش میکنم.سوال داشتید بپرسید

پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مسابقه: با اِسم آخر یک بازی، یک بازی دیگر بگو! [پــادشــاهِ کلــمات] Mr.Payne 1,267 118,409 11-24-2016, 10:37 PM
آخرین ارسال: Booker_Dewitt
Lightbulb بهترین بازی مولتی پلیر برای بازی کردن؟ mortal kombat 31 13,641 09-11-2016, 05:22 PM
آخرین ارسال: The Grand Tour
  مورد انتظار ترین بازی ها برای شما در سال آینده میلادی 0099 73 14,905 04-22-2016, 12:59 PM
آخرین ارسال: mojtaba farshadmehr
  استیکرهای کنعان بازی سوز (برای تلگرام) BadBoy4Ever 6 3,087 01-10-2016, 11:34 PM
آخرین ارسال: Station
Photo لوگو برای گیمفا arthor 62 15,218 12-25-2014, 01:30 PM
آخرین ارسال: mortal kombat

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان