موضوعها: 0
04-10-2015, 04:48 PM
(آخرین ویرایش: 04-10-2015, 04:50 PM، توسط amindeli.)
یه سوال دارم یه چند وقتیه هر بازی که داشتم می خوام رو pc که دارم نصب کنم هی وسط نصب ارور در حالی dvd های بازیم سالم تو جعبه هست و حتی خش یا چیزه دیگه ای رو dvd نیست الان مشکل نصب نشدن این بازیا براچیه؟
یه سوال دارم یه چند وقتیه هر بازی که داشتم می خوام رو pc که دارم نصب کنم هی وسط نصب ارور در حالی dvd های بازیم سالم تو جعبه هست و حتی خش یا چیزه دیگه ای رو dvd نیست الان مشکل نصب نشدن این بازیا براچیه؟
موضوعها: 683
(04-10-2015, 04:48 PM)amindeli نوشته است: یه سوال دارم یه چند وقتیه هر بازی که داشتم می خوام رو pc که دارم نصب کنم هی وسط نصب ارور در حالی dvd های بازیم سالم تو جعبه هست و حتی خش یا چیزه دیگه ای رو dvd نیست الان مشکل نصب نشدن این بازیا براچیه؟
معمولا مشکل از دی وی دی رایتر یا خود دی وی دی ها خواهد بود.
اخه بازیای جدید که می گیرم می خونه ولی بازیایی که ماله یه ماه یا دو ماه پیش هست رو نمی خونه یعنی عوض کنم درست میشه؟ممکن نیست از خود dvd باشه؟
همین کاری که شما گفتید انجام دادم ولی وسط ریخن برنامه های داخل dvd روی هردیسک باز ارور میده الان چی کار کنم اگه دی وی دی راتر مو عوض کنم درست میشه یا مشکل از دی وی دی های منه؟
موضوعها: 683
(04-10-2015, 05:24 PM)amindeli نوشته است: همین کاری که شما گفتید انجام دادم ولی وسط ریخن برنامه های داخل dvd روی هردیسک باز ارور میده الان چی کار کنم اگه دی وی دی راتر مو عوض کنم درست میشه یا مشکل از دی وی دی های منه؟
دی وی دی ها ایراد دارن.ببرید تعویض کنید. اگر بتونید ارور رو بنویسید یا عکس بگیرید خیلی بهتر میشه.
دی وی دی هایی که می گم ماله یه ماه تا یک ساله پیشن و دی وی دی هایی که می خرم کارم می کنن الان ولی بعد دو باره خراب میشن قبلا بعضی از بازی هام این طوری میشد مثل هیتمن یه بار نصبش کردم سری بعد خواستم نصبش کنم ارور می داد ولی جدیدا بیشتر بازی هام این طوری میشن این اروره بازیام همشون این ارورو میدن
http://*****/images/6bmbtjhc1jgqtdafgcr0.png