موضوعها: 5
پلتفرم های شما:
سلام ، من چند تا بازی با حجم بالا (10g) به بالا از اینترنت دانلود کردم که باعث شده هاردم پر بشه
میخواستم بدونم چطور چند گیگ فایل بازی را روی چند DVD میشه رایت کرد ؟
البته به طوریکه هنگام نصب مثل اکثر بازی های دیگه با اتمام دیسک اول به طور خودکار دیسک دوم را بخواد ؟
[font=Tahoma]با تشکر
[/font]
موضوعها: 0
ی سوال دارم اگه کسی بلده بی زحمت ی راهنمای ای کنه:
آیا میشه کارت گرافیک gtx 960 و gtx 960 amp رو باهم sli کرد؟از دو ورژن متفاوت
آیا میشه کارت گرافیک gtx 960 و gtx 960 amp رو باهم sli کرد؟از دو ورژن متفاوت
موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
سلام به تمام اساتید میخواستم بدونم کدوم کمپانی (منظور nvidia , amd نیست) در ساخت کارت کرافیک کدوم بهتره یعنی شرکتایی مثل asus msi و...
انتخاب یکم سخته و واقعا گییج شدم که کدوم یک برای بازی کردن عالی منظور از هر جهته من تا الان asus رو پسندیدم مخصوصا مدل matrix اون
:cool: :cool: :cool:
he is WOLF...he is MASTER of PAY DAY
موضوعها: 5
(06-21-2015, 12:13 AM)VAR.Mehran نوشته است: سلام به تمام اساتید میخواستم بدونم کدوم کمپانی (منظور nvidia , amd نیست) در ساخت کارت کرافیک کدوم بهتره یعنی شرکتایی مثل asus msi و...
انتخاب یکم سخته و واقعا گییج شدم که کدوم یک برای بازی کردن عالی منظور از هر جهته من تا الان asus رو پسندیدم مخصوصا مدل matrix اون
شک نکن asus بهترینه برای بازیهای نسل هشت ;) ;)
پلتفرم های شما:
(06-21-2015, 12:14 AM)Son of Siavash نوشته است: (06-21-2015, 12:13 AM)VAR.Mehran نوشته است: سلام به تمام اساتید میخواستم بدونم کدوم کمپانی (منظور nvidia , amd نیست) در ساخت کارت کرافیک کدوم بهتره یعنی شرکتایی مثل asus msi و...
شک نکن asus بهترینه برای بازیهای نسل هشت ;) ;)
داداش نظرت برام مهمه، رو چه حساب اینو گفتی؟ الان من خودم نظرم رو asus هست ولی مطمئن نیستم برا نسل 8 انویدیا بهتر نباشه، ممنون میشم اگر بگی برتری این برند رو؟ دمت گرم
جمله مسخره من دراوردی:
Life is nothing serious ,Take it to your nothing!!!!! :cool:
در ضمن "بچه اراکوم،خیلی بی باکوم"