موضوعها: 0
سلام یه مشکلی تو کامپیوتر من هست که هر وقت اونو روشن می کنم و مدتی باهاش کار می کنم کامپیوتر صفحه ی مانیتور هی می پره و میاد (گیم.فیلم دیدن.اینترنتو...)یه اخطار میاد به ای اسم Display driver stopped responding and has recovered خیلی رو اعصابه خواهشا کمک کنید.[img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]/images/smi/new/124.gif[/img][img]/images/smi/new/124.gif[/img][img]/images/smi/new/124.gif[/img][img]/images/smi/new/124.gif[/img][img]/images/smi/new/124.gif[/img][img]/images/smi/new/124.gif[/img][img]/images/smi/new/124.gif[/img][img]/images/smi/new/wall.gif[/img][img]/images/smi/new/wall.gif[/img][img]/images/smi/new/wall.gif[/img][img]/images/smi/new/wall.gif[/img][img]/images/smi/new/wall.gif[/img][img]/images/smi/new/wall.gif[/img][img]/images/smi/new/wall.gif[/img][img]/images/smi/new/wall.gif[/img][img]/images/smi/new/wall.gif[/img][img]/images/smi/new/wall.gif[/img][img]/images/smi/new/wall.gif[/img][img]/images/smi/new/wall.gif[/img][img]/images/smi/new/wall.gif[/img]
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
سلام
چند وقتیه دنبال یه دسته خوب واسه بازی میگردم البته دسته برای بازیهایی مثل final fantasy VII و CASTLEVANIA میخوام چون کلا فوتبال بازی نمی کنم حالا میخواستم بدونم مارک خاصی یا خصوصیت خاصی داره که باید بدونم...ممنون میشم اگر کسی راهنمایی کنه[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
کد:
[color=#000080][size=large][font=comic sans ms]انسان موجودیست که خیلی انسان نیست[/font][/size][/color]
موضوعها: 14
پلتفرم های شما:
سلام . من بتلفید 4 رو نصب کردم وقتی میخوام وارد بازی بشم میگه باید کارت گرافیکتو به 4_12 اپدیت کنی . ولی وقتی اپدیت میکنم درایو گرافیکم هیچ تغییری نمیکنه . همون ورژنی که بود میمونه و ارتغاء پیدا نمیکنه . چجوری باید ارتقاءش بدم ؟؟؟؟؟؟