10-05-2015, 09:09 PM
نام:الطیر ابن لا احد ( نام حقیقی در دسترس نیست )
تولد و مرگ: 1165 – 1257 میلادی
قد:183 سانتی متر ( تقریبی )
مقام ( به ترتیب زمان ):اساسین، مستر اساسین، کارآموز، جنگجو، اساسین، مستر اساسین، منتور
الطیر ابن لا احد، اولین شخصیت قابل بازی در سری بازی های اساسینز کرید است.او نیای Darim، Giovani Auditore، Ezio Auditore، Edward Kenway، Connor Kenway، William Miles، Desmond Miles است که در بازی قابل مشاهده هستند.( از آوردن نام افرادی همچون کلاودیا و فرزندان اتزیو و ادامه نسل آنها، جهت خلاصه سازی مقاله، خودداری شده.)او در شهر مصیاف و در میان اساسین ها، از مادری مسیحی به نام Maud و پدری مسلمان به نام عمر ابن لا احد، به دنیا آمد و بزرگ شد.المعلم، معلم الطیر و سرگروه اساسین ها، او را مانند پسر خودش بزرگ کرد و پرورش داد.رفتار پدر و مادر الطیر با او بسیار سرد بود؛ به طوری که پس از مرگ آنها، الطیر ذره ای ناراحت نشد.الطیر در سن 25 سالگی به مقام مستر اساسین ها میرسد.جوان ترین کسی که به این مقام در فرقه دست پیدا کرده بود.الطیر بعد از اتفاقات بازی اول، المعلم را به خاطر خیانت به انجمن برادری، میکشد و بعد از مدتی منتور اساسین ها میشود.سرانجام در سن 92 سالگی، در شهر مصیاف و در کتابخانه مخفی قلعه مصیاف، درگذشت.
"وقتی من بسیار جوان بودم، به اندازه کافی نادان بودم تا باور کنم که عقیده ما میتواند پایانی برای همه این درگیری ها باشد.اگر من فقط فروتنی داشتم تا به خودم بگویم، من به اندازه کافی برای یک زندگی دیده ام، همه کارهایم را انجام میدادم.باز هم، هیچ افتخاری بالا تر از جنگیدن برای رسیدن به حقیقت نیست."
الطیر ابن لا احد_در جنگ با مغولان خطاب به پسرش "Darim"
همانطور که گفته شد، الطیر از بدو تولد برای اساسین بودن تربیت شد.او در سن 25 سالگی به عنوان جوانترین مستر اساسین، منسوب شد.با این حال در یک ماموریت، که در اول بازی شاهدش هستیم، در تصاحب سیب عدن ( The Apple Of Eden ) از روبرت دی سابل ( Robert de Sablé ) شکست میخورد و باعث کشته شدن یکی از اساسین ها میشود.این ماموریت که در سال 1191 میلادی انجام شد، همچینین باعث حمله تمپلارها با رهبری روبرت، به قلعه مصیاف شد.به خاطر همین او توسط المعلم عزل مقام شد و به مقام "تازه کار" برگشت و برای انجام ماموریتی به کار گرفته شد.اما از دو اساسینی که همراه با الطیر بودند، یکی مالک بود و دیگری برادر او.برادر مالک کشته شد و مالک یک دستش را از دست داد.اما توانست سیب عدن را برای المعلم بیاورد.بعد از آن مالک به عنوان مامور اداره اساسین ها در دمشق به کار گرفته شد.
این ماموریت کشتن نه نفر از تمپلار ها بود تا منطقه Kingdom از سلطه آنها بیرون آورد و نفوذ تمپلار ها را از سرزمین ها مقدس از بین ببرد.در راه کشتن این نه نفر، او متوجه چیز هایی متفاوت از چیز هایی که قبلا باور داشت، شد.او در آخر ماموریتش متوجه شد که رئیس خائنش، المعلم، پشت همه این قضایا است و فرقه را از وجود او پاک کرد.او کنترل اساسین ها را به دست گرفت و به لقب منتور منسوب شد و فرقه را به عصری نو سوق داد.
رویدادهای قبل از بازی اول در بازی هایAssassin’s creed:bloodlines, Assassin’s creed:Altair’s chronicles و رمان Secret crusade توضیح داده شده( که متاسفانه من نتوانستم آن ها را بازی و بخوانم )بنا براین از توضیح اتفاقات قبلی امتناع میکنم.
او بعد از کشتن Sibrand متوجه میشود که آن گنجینه که برای آن به ماموریت رفته بود در واقع سیب عدن بوده است.بعد از برگشتن به مصیاف، المعلم به الطیر میگوید که روبرت میخواهد با سیب عدن دو طرف را کنترل کند و اوضاع را به نفع تمپلار ها برگرداند.الطیر هم راهی میشود تا او را بکشد.
او هشت نفر از نه نفر در لیست را میکشد.نفر نهم که روبرت دی سابل است را پیدا کرده و سعی به کشتنش میکند.بعد از نبرد که یک باس فایت سخت است، مشخص میشود که فردی که الطیر شناسایی کرده بود، بدل روبرت بوده است.زنی به نام ماریا که الطیر بعدها با او ازدواج میکند؛او به الطیر مکان روبرت را لو میدهد.در اینجا مختصر توضیحی راجع به ماریا میدهم؛او زنی انگلیسی بود که همیشه دوست داشت سرباز بشود.برای همین مثل دیگر دختر های همسنش رفتار نمیکرد و لباس مردانه و زره میپوشید.در آخر هم راه خود را به سمت جنگ های صلیبی باز کرد.الطیر از جان او میگذرد زیرا او هدف الطیر نبود.روبرت در لشکرکشی آرسوف همراه با شاه ریچارد است.نبرد آرسوف درگیری میان صلیبیون و مسلمانان بود.الطیر راه خودش را از میان نبرد باز میکند و به روبرت و سپاهیان شاه ریچارد میرسد.او در ابتدا به این متهم میشود که میخواهد به شاه صدمه بزند یا او را بکشد.الطیر این اتهام را رد میکند و به شاه میگوید روبرت میخواهد به او خیانت کند.روبرت هم این اتهام را رد میکند.ریچارد مستاصل میماند و در آخر تصمیم میگیرد که تصمیم گیری را به خدا واگذار کند و به ان دو پیشنهاد میدهد تا در یک مبارزه خود را ثابت کنند.الطیر مبارزه را در این باس فایت هم میبرد و روبرت را میکشد.در لحظات آخر مرگ او، روبرت میگوید که :
تو از نقشه هیچی نمیدونی.تو جز عروسک خیمه شب بازی نبودی.او ( المعلم )تو را فریب داد.همانطور که مرا فریب داد.
روبرت به الطیر میگوید که المعلم خودش تمپلار اصلی بوده.ریچارد هم به اساسین ها بابت این موفقیت تبریک میگوید.بعد کمی راجع به دورنمای صلح صحبت میکنند و سپس الطیر را مرخص میکند.
الطیر برمیگردد و المعلم را که با سیب عدن مردم را تحت سلطه خودش در آورده بود میکشد.اگر کمک مالیک و بقیه اساسین ها نبود الطیر موفق نمیشد.در آخر نقشه ای از مکان تمامی قطعات عدن نمایان میشود.
این هم خلاصه ای از وقایع الطیر در داستان بازی.
در بازی Ac Revelations قسمتی از زندگی الطیر قبل از وقایع بازی اول،بعد از کشتن المعلم و بعد از منتور شدن الطیر نمایش داده میشود.داستان بازی را توضیح نمیدم.زیرا انشاالله قرار است که داستان بازی را هم توی فروم منتشر کنم.
نکات جالب راجع به الطیر:
- [font=Times New Roman] [/font]در بازی هیدئو کوجیما Metal Gear Solid 4:Guns of the patriots لباس الطیر برای سالید اسنیک موجود است.این لباس پس از بدست آوردن عنوان Assassin یا وارد کردن یک پسورد آزاد میشود.
- ·[font=Times New Roman] [/font]لباس الطیر میتواند به عنوان یک اسکین در بازی Prince of Persia 2008 یوبیسافت استفاده کرد.
- ·[font=Times New Roman] [/font]در بازی The saboteur ساخته EA ماشینی وجود دارد به نام الطیر با نام مستعار، عقاب پرنده ( The Flying Eagle ).
از حمایت و اعتباری که به من اختصاص میدهید نهایت تشکر رو دارم.
تعداد واژگان:1135 حرف