موضوعها: 0
07-03-2016, 05:55 PM
(آخرین ویرایش: 07-03-2016, 05:58 PM، توسط mehrdad2016.)
سلام دوستان من داشتم زیر آب های لس سانتوس گشت می زدم که یک استخون ((فسیل)) عجیب پیدا کردم که الان عکسشو می زارم
منمطمعا که این مال یک وال یا یک همچین چیزی نیست چون استخون جمجمش خیلی عجیب غریبه.اینم عکس مکانش.
راستی آقا محمد لازم نیست حتما توی مرحله آخر به حرف اون یارو گوش کنی ، اگه گزینه سوم ((مرگ سیاه)) رو انتخاب کنی اون یارو که میگه دوستاتو بکشو می کشی.
موضوعها: 1
کمک درباره ی کمپ آدم خوار ها:
سلام دوستان، اون کمپ آدم خوار ها که افراد داخلش لخت هستند رو رفتم بعد توی یوتوب که دیدم باید اون زوج مست رو می بردیم اونجا و بعد از پخش کات سین با اون افراد می جنگیدیم و اونجا پاکسازی میشد
بعد من همچین کاری نکردم اصلن اون موقع خبر نداشتم همچین جایی هست!
الآن چی کنم؟ همین طوری برم افراد اون کمپ رو بکشم؟ یا ول شون کنم
Sent from my iPhone using Tapatalk
پلتفرم های شما:
داداش یا از اول بازی رو برو که حوصله میخواد یا بی خیال شو .. چون درگیر هم بشی بازم میان تا صبحم به رگبار ببندی تمومی ندارن .
ولی دمت گرم اطلاعات به درد بخوری بود . لینک یوتیوب رو بده داداشی مرسی. ..
ولی توی نقشه نشون میداد که زوج رو باید برد به هتل .
داداشا و دوستای گلم . صفحه قبل یکی از کاربرا در مورد اون سیگناله گفته بود که من هم سرچش کردم تو نت و یه چیزایی به درد بخوری برای مطالعه پیدا کردم ، حتما بخونیدش واقعا خواندنیه
من فک میکردم اون سیگنال معنا و مفهوم داره که معلوم شد چیزه دیگه ایه که از یه سایتی براتون کپی میکنم
تلسکوپ رادیویی از اعداد و حروف الفبا برای بیان کردن قدرت سیگنال های دریافتی استفاده می کند. عدد های یک، دو، سه و چهار بیانگر سیگنال های بسیار ضعیف و یا به عبارت دیگر نویز های فضا هستند. هر چقدر که سیگنال قوی تر باشد، دستگاه از عدد بالاتری استفاده می کند و بعد از اعداد هم به سراغ حروف الفبا می رود
سیگنالی که جری اهمان مشاهده کرد یک کد الفبایی 6EQUJ5 بود
اگر به تصویر نگاه کنید، در بین حروف، حرفU یعنی بیست و یکمین حرف الفبای انگلیسی را که بیانگر قدرت سیگنال هستند، مشاهده خواهید کرد. همین حرف U بود که تعجب جری اهمان، دانشمند پروژه ی SETI را برانگیخت.
موضوعها: 1
(07-04-2016, 12:43 AM)mohammad1692 نوشته است: داداش یا از اول بازی رو برو که حوصله میخواد یا بی خیال شو .. چون درگیر هم بشی بازم میان تا صبحم به رگبار ببندی تمومی ندارن .
ولی دمت گرم اطلاعات به درد بخوری بود . لینک یوتیوب رو بده داداشی مرسی. ..
ولی توی نقشه نشون میداد که زوج رو باید برد به هتل .
بله توی نقشه چیز دیگه نشون میداد ولی اونجا باید خلاقیت به خرج داد و برد به اون کمپ
لینک رو میفرستم
Sent from my iPhone using Tapatalk
07-04-2016, 11:26 AM
(آخرین ویرایش: 07-04-2016, 11:28 AM، توسط mehrdad2016.)
سلام
من خودم اون عکس های فسیل ته دریا رو گرفتم و بهتون 100% تضمین می دم که اگر خوب بگردید حتما پیدا می کنید. کسی تا حالا اینو دیده؟
کاملا مشخصه که عکس مال کنسوله چون توی تلویزیون گرفته شده. به احتمال خیلی زیاد تخم مرغ بعد این کوسه هست . کوسه در قسمت شمالی اقیانوسه.
البته این یکیو امتحان نکردم اما فسیلرو خودم پیدا کردم