08-22-2014, 11:18 PM
(08-22-2014, 11:15 PM)'AMIR_PC' نوشته است:وقتی که رو زمینه از پشت بین دو تا پاش باش و وقتی داره پاش رو بالا میبره تا بزنتت٬ برو سراغ اون یکی پاش! وقتی داره میره بالا تا آتیش بزنه برو زیر دمش! همین! البته این موارد رو باید با فرضی انجام بدی. [img]images/smi/s0 (74).gif[/img](08-22-2014, 11:12 PM)'Farhan' نوشته است:نه وندریک نه آزدها رو در اصل باس اصلی نیستن بهشون ضربه بزنی چندین بار مینش دشمنت(08-22-2014, 11:06 PM)'AMIR_PC' نوشته است: خداییش سخت ترین باس های بازی 3 تا بودن که به صورت اصلی نبودن میشه گفت فرعی بودنخوب٬ به نظر من تنها باس سخت بازی همونیه که [b]assassinwanted[/b] گفته و بقیه رو قبول ندارم! برای کشتن بعضی ها یک استراتژی کافیه! Accident Deragon جزو ضعیف ترین هاست و بنده همون دفعه اول و در اولین دور کشتمش!
1_Accident Deragon که تو اون محلی هست توش همش اژدها هست.من که اونو هنوز نکشتم با ترینر هم امتحان کردم ترینر هم روی اون عمل نمیکنه از پس قویه
2_King Vendrike همون مرده دارزه که وقتی میخوای بری انگشتر King's Ring رو بگیری اونم سخته
3_همون باسی که دوستمون [b]چندتا کام[/b]نت بالاتر گفتن
اینا به تریتیب سخت ترینها بودن
برای گرفتن انگشتر هم لازم نیست حتما King Vendrike رو بکشید!
بقیه غول ها همه آسون هستن!
ولی طریقه ی کشتن این اژدها رو بگو ما هم یاد بگیریم دهن مارو سرویس کرد به خدا
وندریک آسون بود فقط دیر میمرد ولی این آزدها لامصب هم دیر میمیره و سخته و هم ضربه هاش و اتیش ادم رو میکشه