10-23-2015, 10:06 PM
من هیچگونه اپدیتی نصب نکردم شاید مشکل از اون بوده ، در ضمن فریم تو حالت عادی 50_60 بود بعضی وقتا تا 20 افت میکرد ،
تجسم واقعیت | آشتی با AC Unity
|
10-23-2015, 10:06 PM
من هیچگونه اپدیتی نصب نکردم شاید مشکل از اون بوده ، در ضمن فریم تو حالت عادی 50_60 بود بعضی وقتا تا 20 افت میکرد ،
10-23-2015, 10:07 PM
10-23-2015, 10:09 PM
(10-23-2015, 09:26 PM)SALARASSASSINS نوشته است:(10-23-2015, 08:51 PM)SaeedSk0157 نوشته است:(10-23-2015, 08:50 PM)Amir Hidden نوشته است: یونیتی خیلی قشنگ بود ، داستان و گیمپلی خوبی داشت مخصوصا اخرش پر از غمجالب من با gtx 750ti رو 900P و Very high چجوری 30-40 فریم میگیرم؟ 0102: (10-23-2015, 10:06 PM)Amir Hidden نوشته است: من هیچگونه اپدیتی نصب نکردم شاید مشکل از اون بوده ، در ضمن فریم تو حالت عادی 50_60 بود بعضی وقتا تا 20 افت میکرد ، خب دوست من این کاملا طبیعیه شما نباید انتظار داشته باشی بدون آپدیت همیشه فریم ریت ثابت داشته باشی. برو خداروشکر کن اینقدر فذیم بالا میگرفتی. من خودم فریم بیست و چهار فریم ثابتم بود بعضی اوقات تا پونزده هم میرفت. به چه بدبختی بازیو تموم کردم.
10-23-2015, 10:09 PM
(10-23-2015, 10:07 PM)SaeedSk0157 نوشته است:(10-23-2015, 10:06 PM)Amir Hidden نوشته است: من هیچگونه اپدیتی نصب نکردم شاید مشکل از اون بوده ، در ضمن فریم تو حالت عادی 50_60 بود بعضی وقتا تا 20 افت میکرد ،خیلی جالبتر شد که منم هیچ آپدیتی رو نصب نکردم و هیچ وقت افت فریم نداشتم :| خیلی جالب شد که یکیتونیکیتون چاخان میگه NvB4Ever
10-23-2015, 10:10 PM
(10-23-2015, 10:09 PM)Big Killer نوشته است:خیلی جالب تر میشه که من فیلم بگیرم و ضایعتون کنم(10-23-2015, 10:07 PM)SaeedSk0157 نوشته است:(10-23-2015, 10:06 PM)Amir Hidden نوشته است: من هیچگونه اپدیتی نصب نکردم شاید مشکل از اون بوده ، در ضمن فریم تو حالت عادی 50_60 بود بعضی وقتا تا 20 افت میکرد ،خیلی جالبتر شد که منم هیچ آپدیتی رو نصب نکردم و هیچ وقت افت فریم نداشتم :| حالا واقعا مهمه که چند فریم گرفتیم؟
10-23-2015, 10:14 PM
(آخرین ویرایش: 10-23-2015, 10:21 PM، توسط Hiddenkiller.)
10-25-2015, 07:01 PM
سلام علیکم
تو مقاله نویسی استعداد خوبی داری طیب الله خوشبختانه وقت اضافه اوردم و مقاله رو خوندم من که از همون اول با unity آشتی بودم فقط الان اطلاعاتم درباره این بازی بیش تر شد پس تشکر
10-25-2015, 08:44 PM
خسته نباشی خیلی خوب بود
من کلا ادم صبوری هستم ولی اساسینز رو بیشتر از یک هفته نتونستم تحمل کنم البته روی pc.
اول از همه، تشکر میکنم از نویسنده بابت وقتی که گذاشته اما میخوام از مقاله انتقاد کنم و یک سری نکاتی رو بگم که اگر لحاظ بشه، مقاله با کیفیت تر جلوه میکنه. (که البته نظر خودمه و قبول کردنش با خودتون)
نقلقول: سال پیش بود که مورد انتظارترین بازی سال منتشر شددرسته 2014 سال خیلی محشری نبود اما با وجود بازی هایی مثل Bayonetta 2، Shadow of Mordor، Dragon Age: Inquisition یا حتی Wolfenstein The New Order این بازی موردانتظارترین محسوب میشه؟ نقلقول: همه این عنوان را مدعی سرسخت گوتی میدانستند در نوشتن مقاله و بخصوص نقد یک بازی، بهتره هیچ وقت از عبارت هایی مثل "همه" استفاده نکنید، چه بسا بازی مورد نظر Assassin's Creed باشه که هر سال خیلی ها برای عرضه سالانه و... میکوبنش و خیلی ها هم برای انتقاد به یوبیسافت مقاله مینویسند همینجا میگم که یونیتی بازی خوب و قابل قبولی بود، مثل الان که Syndicate هست، اما نقص های زیادی داره. در مورد گرافیک که میگید نقلقول: بهترین گرافیک در بین تمامی بازیهایی هست که تا به حال منتشر شده است هیچ وقت در زمینه گرافیکی نمیشه چنین ادعایی داشت، حتی آنالیزگرها، متخصص ها و انیماتورهای حرفه ای هم نمیتونن چنین ادعایی داشته باشند (و در کل مسئله شخصی ای هستش، مثلا در نگاه یکی شاید گرافیک GTA V بهترین باشه) ولی گرافیک بازی خیلی خیلی خوب بود! حرف شما در اینجا یک فکت و حقیقته و نظر شخصیتون رو نمیرسونه؛ پس میتونه توسط کاربرها برای تخریب نوشته استفاده بشه. نقلقول: شاید بعضی ها بگویند که ویچر گرافیک بهتری دارد؛ اما شما در کدام بازی این همه npc را میبینید.[font=WeblogmaYekan]این draw distance خوب را دارید. این همه آبجکت متحرک دارید؟ این نورپردازی بی نظیر را میبینید؟[/font] قبل از اینکه بازی رو در مقاله یا نوشته با بازی دیگه ای مقایسه کنید، اول مطمئن باشید همه چیز اون بازی رو میدونید یا حداقل خودتون تجربش کردید. The Witcher 3 فقط در شهر Novigrad بیش از 3 هزار NPC داشت و تنوع این NPC ها خیلی بیشتر از Unity یا Syndicate امسال هستند. در مورد Draw Distance هم همینطوره، شما در ویچر 3 اگر به پایین ترین نقطه های Velen برید، باز هم میتونید برج ها و جلوه های Novigrad رو مشاهده کنید (و دیگر مناطق دیگه که به صورت 360 درجه رندر و پردازش میشند)، اما وقتی در یونیتی 100 متر با کلیسای نوتردام فاصله میگیرید میتونید ببینیدش؟ (نه از روی بلندی های ساختمون ها و برج ها) در مقایسه بازی دقت کنید، نظرم اینه که کافی بود بگید بازی گرافیک خارق العاده ای داشت و... (که وقعا هم اینطور بود) نقلقول: شخصیت پردازی آرنو و الیز واقعا عالی کار شده بود. [font=WeblogmaYekan]شخصیت پردازی آرنو را میشود در سطح الطیر یا حتی اتزیو دانست.[/font] آرنو دقیقا چه شخصیت پردازی ای داشت؟ چه ماجرای بزرگی رو باهاش گذروندیم که بتونیم با شخصیتش ارتباط برقرار کنیم؟ البته درسته که نسبت به ادوارد کنوی، حداقل هدف معین و مشخصی داشت! آرنو رو چطور میشه با اتزیو که یکی از بهترین و محبوبترین شخصیت های دنیای گیمه مقایسه کرد؟ اونم کسی که در داستان بازی های شاهکاری مثل AC II و Brotherhood بوده الیز هم شخصیت پردازی نسبتا خوبی داشت، و این حرفتون رو هم قبول میکنم که بهتر از آرنو بود. متاسفانه حتی داستان عشق و به قولی رومانسشون هم خوب در نیومد، با توجه به اینکه به Assassin تبدیل شدن آرنو خودش یه پیچ داستانی بود، رابطه الیز و آرنو هم یک پیچ و کشته شدن پدر الیز و ماجرای پیدا کردن قاتل و به زندان افتادنش هم یک مورد... وقتی همه اینها رو در یک داستان بیارند که گیم پلی اش 20 ساعته، مشخصاً خیلی ضعیف عمل میکنه و عملاً شخصیت پردازی بد میشه. در اسمش هست: "شخصیت پردازی" - متاسفانه در یونیتی وقتی برای پردازش شخصیت نبود! بخش فضاسازی شهر پاریس که بهش اشاره کردید کاملاً درسته و از نقاط قوت بازیه. نقلقول: داستان این بازی یک روایت درام و زیبا را همراه داشت. حکایت علاقه میان دو نفر. بدون پرداختن به حاشیههای نامربوط این علاقه (چیزی که به وفور در بازیهای دیگر مشاهده شده و خواهد شد) روایت داستان بازی بخاطر موردی که بالا گفتم، ناقص بود. شما اگر این رو با بازی های قبلی سری مقایسه کنید (که داستان بخش دوران مدرنش چقدر جذاب و هیجان انگیز بود و با دوران تاریخیش تلفیق میشد و چه پیچیدگی هایی داشت...!) خیلی ضعیفه و با بازی های دیگه هم نمیتونید مقایسه کنید، همونطور که بالاتر هم گفتم. وقتی میگید "بازی های دیگر" این خودش میشه یک ابهام برای خواننده که منظور شما دقیقاً کدوم بازیه که داستان یونیتی در مقایسه با داستانش، "خوب" جلوه میکنه؟! در مورد گیم پلی موافقم و فکر میکنم اگر این مشکلات فنی و بقیه مشکلاتش نبودن، خیلی بیشتر خودشو نشون میداد و یکی از بهترین گیم پلی های فرنچایز رو داشت نقلقول: در واقع گرافیک اینقدر بالا بود که کنسولها نمیتوانستند کامل آن را پردازش کنند. برای همین بعضی قسمتها پردازش نمیشدند؛ به عنوان مثال صورت برخی کاراکترها این شکلی میشد: شما دقیق نمیدونید که این باگ های صورت شخصیت ها بخاطر گرافیک بالای بازی بوده یا خیر! در واقع کسی نمیدونه جز تیم سازنده که از سیستم رندرینگ و ... مطلع بودند. اما درسته، گرافیک بازی خیلی بیشتر از توان کنسول ها بود و متاسفانه وقتی برای بهینه کردنش گذاشته نشد، وگرنه شما جلوه های خیلی پرجزئیات تر و با کیفیت تری رو در انحصاری های کنسول ها میبینید، مثل Uncharted 4 یا Halo 5. همین بحث پردازش بی مورد یک سری از بافت هایی که خیلی کیفیت بالایی داشتند و شاید به حضورشون در محیط شهر احتیاج نبود، انقدر افت فریم رو شدیدتر میکرد نقلقول: بله... این حکایتی بود از یکی از شاهکارهای شکست خورده صنعت گیم. واقعا اگر یوبیسافت بیشتر روی این بازی کار میکرد، متا اسکور این بازی به شدت بالا میرفت و حتی ممکن بود Ac II را هم از این نظر پشت سر بگذارد. فکر میکنم یونیتی اگر این مشکلات فنی رو هم نداشت، و روی داستانش بهتر مانور میداد، میتونست بازی "خیلی خوبی" بشه ولی هنوز با "شاهکار" فاصله زیادی داره. همونطور که Syndicate دقیقا همین سیستم گیم پلی رو در محیطی جذاب تر (لندن صنعتی!) پیاده کرده ولی باز هم بازخورد خوبی نداشته، اونم تکرار و عرضه سالیانه بی دلیل و منطق و سیاست غلط یوبیسافته. امیدوارم این نکات قابل توجهتون باشه، مقاله به طور کلی خوب بود اما جای پیشرفت زیادی هم داشت خسته نباشید و موفق باشید
10-25-2015, 09:50 PM
(آخرین ویرایش: 10-25-2015, 09:51 PM، توسط PG.AMiRHoSsEiN.)
گرافیک و گیمپلی و پارکورش خوب بود ولی اسمش به عنوان نماد باگ و افت فریم در رفت :(
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
رویایی که به واقعیت میپیوندد | مصاحبه با کارگردان بازی Final Fantasy XV | B.A.T | 2 | 1,794 |
10-05-2016, 12:45 PM آخرین ارسال: Marcus Holloway |
|
نقد و بررسی Assassins Creed Unity | atcorp | 5 | 2,755 |
08-31-2016, 11:41 PM آخرین ارسال: mohamad edzio |
|
پادآرمانشهری در قاب واقعیت | نقد و بررسی بازی Shardlight | Punished Snake | 1 | 1,308 |
05-04-2016, 07:25 PM آخرین ارسال: Qeiji |
|
به آینده خوش آمدید | بررسی 5 هدست واقعیت مجازی برتر | سجاد محمدی پور | 9 | 4,025 |
04-06-2016, 09:51 PM آخرین ارسال: سجاد محمدی پور |
|
به دنبال واقعیت در دنیای مجازی | ユニーク | 9 | 5,627 |
06-30-2015, 01:25 PM آخرین ارسال: mr. sam fisher |