با سلام خدمت تمامی اعضای محترم انجمن گیمفا
احتمالا شما هم با سری بازی مکس پین خاطرات بسیار زیادی داشته باشید، خاطراتی که شاید هرگز از ذهن من و شما پاک نشوند.
داستان این بازی روایتگر زندگی یک پلیس نیویورک است که بعد از ظهر یک روز بیفرجام، هنگام بازگشت به خانهاش متوجه میشود که همسر و فرزند نوزادش توسط افرادی معتاد به طرز فجیعی به قتل رسیدهاند. مکس در جریان بازی، در پی شناسایی و انتقام از مسببان قتل خانوادهاش است.
زمان بازی مکس پین 3، ۱۲ سال بعد از داستان مکس پین ۲ در سائوپائولو برزیل اتفاق میافتد. در این بازی توسط یکی از دوستانتان به شما پیشنهاد کار میدهد و به عنوان یک محافظ برای یک برزیلی کار می کنید اما داستبان به همین سادگیها هم نیست واتفاقات بسیار در این مدت میافتد که بار دیگر ناراحتی و غم تمام وجود مکس را فرا میگیرد و خود را به خاطر تمام مشکلاتی که برای خانواده برانکو ایجاد شده سرزنش میکند. او بانی تمام مشکلات ایجاد شده است. بار دیگر مصرف زیاد الکل و داروهای مسکن ضد درد ذهن و بینایی او را تحت تاثیر قرار میدهد. مکس پین تنها کاری که باید انجام میداد جبران مشکلاتی بود که باعث آنها شده بود. مکس موهایش رو ته میتراشد و از خوردن زیاد مشروبات الکلی خودداری میکند و خود را برای یک تلاش دیگر برای نجات فابیانا آماده میکند.
متن بالا مقدمهای بود برای بینندگان تا با حال و هوای این بازی بیشتر آشنا شوند. به جرئت میتوانم بگویم سری بازی مکس پین محبوبترین بازیای است تا به حال انجام دادهام و داستان این بازی به شدت در من تاثر گذاشته است. به همین دلیل تصمیم گرفتم خاطرات این بازی را باری دیگر زنده بکنم و 5 دقیقهی ابتدایی بازی رو ترجمه کنم.
امیدوارم نهایت لذت رو از تریلر و زیرنویس ببرید و هر اشکالی دیدید به پای مترجم تازهکار بودنم ببخشید!
در صورت داشتن هرگونه نظر، پیشنهاد و انتقاد و درخواست زیرنویس از طریق ایمیل AMAximumPain@Gamil.CoM با بنده در ارتباط باشید.