موضوعها: 0
خیالتون تخت
این بازی100% برای PC میاد![img]images/smi/s0 (53).gif[/img][img]images/smi/s0 (37).gif[/img][img]images/smi/s0 (30).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
این همه خرج نکردن که این گرافیکو تحویل ملت بدن!!!!؟[img]images/smi/s0 (34).gif[/img]
گرافیک فقطPC [img]images/smi/s0 (29).gif[/img] [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]حالا چه با پچ چه بی پچ[img]images/smi/s0 (37).gif[/img]
موضوعها: 0
اره حتما پلتفرم مقصدش xbox با اون سخت افزارش که نصف ps3 هم نیست بعدشم اگه پلتفرم اصلی ps3 نبود همه نمایشهاش روی ps3 به هجرا در نمیومد
موضوعها: 1
تو از کجا میفهمی که رو x بهتره تو که عکسهای این بازیرو روی x امتحان نکریدی پس الکی حرف نزن
Nightcall
Kavinsky &lovefoxxx
i'm giving you a nightcall to tell you how i feel
i want to drive you through the night down the hills
i'm gonna tell you something you don't want to hear
i'm gonna show you where it's dark but have no fear
موضوعها: 18
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Xbox 360
دوستان من کی گفتم این بازی و ایکس باکس بهتره؟من فقط گفتم غیر از اینکه تو ایکس باکس ایراد هم داره تو PS3 هم داره.بعدشم شما دوست عزیزی که گفتی :تو از کجا میفهمی که رو x بهتره تو که عکسهای این بازیرو روی x امتحان نکریدی پس الکی حرف نزن باید خدمت عارض شم که تمامی بازی های راکستار رو ایکس باکس بهتره بوده نظرات قبلی رو بخون خودت میفهمی
(09-09-2013, 12:18 PM)'mr of 619' نوشته است: دوستان من کی گفتم این بازی و ایکس باکس بهتره؟من فقط گفتم غیر از اینکه تو ایکس باکس ایراد هم داره تو PS3 هم داره.بعدشم شما دوست عزیزی که گفتی :تو از کجا میفهمی که رو x بهتره تو که عکسهای این بازیرو روی x امتحان نکریدی پس الکی حرف نزن باید خدمت عارض شم که تمامی بازی های راکستار رو ایکس باکس بهتره بوده نظرات قبلی رو بخون خودت میفهمی
ok general
{اگه درست نوشته باشم}
موافقم که روی pc از همشس بهتره ولی اون همچینpc هیولاییی
رو کسی نداره اگه بخوان بخرن همچین pc رو قیمتش از ماشینم بیشتر میشه
Nightcall
Kavinsky &lovefoxxx
موضوعها: 50
پلتفرم های شما:
(09-09-2013, 12:03 PM)JANE ABROZZI نوشته است: تو از کجا میفهمی که رو x بهتره تو که عکسهای این بازیرو روی x امتحان نکریدی پس الکی حرف نزن
مگه خود تو روی ps3 امتحان کردی که میگی ؟!
انقدر از پشت زدن، که جای خالی کمه...
بذارید این بازی بیاد ببینید چه قدر باگ داره[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img]
(09-09-2013, 12:28 PM)'mammad_n4' نوشته است: (09-09-2013, 12:03 PM)'JANE ABROZZI' نوشته است: تو از کجا میفهمی که رو x بهتره تو که عکسهای این بازیرو روی x امتحان نکریدی پس الکی حرف نزن
مگه خود تو روی ps3 امتحان کردی که میگی ؟!
تجروبه میگه اگه رو ps3 هرطوری باشه{همون عکسا}
پس روی x بهتر نیست
Nightcall
Kavinsky &lovefoxxx