موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
خوب همیشه همینجوری بوده عکس هایی که از بازی میدادن بیرون گرافیک خیلی بیشتری نسبت به خود گیم پلی بازی داشته دیگه اون عکس ها که از گیم پلی گرفته نشده که
موضوعها: 47
پلتفرم های شما:
چه تفاوت هایی.[img]images/smi/s0 (60).gif[/img] ولی GTA V هرجوری که باشه من منتظرشم.[img]images/smi/s0 (37).gif[/img]واقعا شاهکار میشه.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 38
حالا کی گفته اون عکسا از گیم پلی بوده؟ به هر حال ممکنه یه دستی به سر روش کشیده باشن، اما به نظرم به غیر از تعداد درخت ها تفاوت خیلی زیادی نداره و بیشتر اون کیفیت و رنگ لعاب نداشتن گیم پلی واسه خود ویدئو بود من گیم پلی بازی رو از سایت خود راکستار هم که گرفتم حدود 300 مگ بود کیفیت خوبی نداشت حالا نمیدونم کلا تو کنسولا هم همینه که بعید میدونم یا اینکه زحمت یه با گیم پلی با کیفیت رو به خودشون ندادن، اما توی دو عکس دوم که گفته شد انعکاس آفتاب توی آب نیست خوب عزیز من توی گیم پلی هنوز آفتاب پشت کوهه نیومده بالا که انعکاس پیدا کنه[img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
موضوعها: 89
پلتفرم های شما:
یک چیزی بگم وقتی این رو توی سایت دیدم میخواستم بنویسم ولی نگفتم چون دردسر داشت
اون طرف که توی خارج نشته این کار رو کرده بهش میگم که اصلا گیمر نیستی وقتی که ویدیو 480p رو دان کردی بعد مشاهده کردی بعد اومدی بگی که من گیمر حرفی هستم آتو گرفتم وقتی روی کنسولت بازی کردی میبینمت که به میگی بهترین گرافیک بشر در دست منه
موضوعها: 97
پلتفرم های شما:
من کاری به PC یا کنسول ها ندارم؛ فقط می خوام بگم (به این میگن یازی) نه به SAINT'S ROW که از اول تا آخرش شوخی ونه به SLEEPING DOGS که اصلاً جذابیتی نداره
موضوعها: 43
پلتفرم های شما:
- Xbox 360
- Playstation 4
- Mobile
اقا اینم دیگه کیفیتش خیلی پایینه ولی من که زیاد به گرافیک اهمیت نمیدم خوشحالم.درضمن عکسها با کیفیت بالا هستند ولی عکس های گیم پلی با کیفیت پایین.من با من با کیفیت اس دی دانلود کردم این جوری نبود!
\cell \lastrow\row}