امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تلاش برای بقا|نقد و بررسی کامل بازی Tomb Raider
به نام خدا
خسته نباشی. بازیش جالب بود ولی اعصاب خردکن هم بود. با هرلحظه دردکشیدنش، احساس میکردم که خودم درد میکشم. هیچ وقت اینطوری بایه بازی همذات پنداری نکرده بودم.
ولی با این حال، گیم پلی ش اون تنوع و کششی که من میخواستم رو نداشت.
درسته که هرچقدر جلوتر میرفتی، قابلیتهای متنوع و مختلفی میگرفتی ولی بازم تاثیر چندانی برام نداشت. آخرشم بیخیالش شدم و پاکش کردم.
نه مبارزاتش، نه ماجراجویی اش، برام جالب نبود.
مثلا هم بازیش جهان باز بود. ولی کاملا خطی بود و آزادی عمل زیادی نداشتی.
تکراری در عین تنوع ظاهری.
به هرحال این نظر شخصی و تجربه من از این بازی بود.
در ضمن اون عزیزی که گفت بهترین بازی ساله، باید یه باردیگه به لیست بازیهای امسال نگاه کنه.(منظور بدی ندارما. بهتون برنخوره. حیف که نمیشه لحن صحبتمو به شما منتقل کنم.) "انیکس" باید پارسال بازی رو منتشر میکرد تا شانسی داشته باشه ولی امسال شاید از آخر، اول بشه.:-D

راستی یکسری مسائل رو اصلا نپرداختی، مثلا سه ویژگی "‏HUNTER‏"، "‏BRAWLER‏" و...(اسمش یادم نیست). فقط اونهارو نام بردی ولی میتونستی کمی درموردشون توضیح بدی و بگی بدرد بخور هستن یا الکی ان.
در پناه حق

راستی یکسری مسائل رو اصلا نپرداختی، مثلا سه ویژگی "‏HUNTER‏"، "‏BRAWLER‏" و...(اسمش یادم نیست). فقط اونهارو نام بردی ولی میتونستی کمی درموردشون توضیح بدی و بگی بدرد بخور هستن یا الکی ان.
در پناه حق
[تصویر:  8f3_sfv_ed.jpg]
?So who you gonna be when the reaper come knocking
Actions speak louder than words, so stop talking
So watch me break out of this cage
I fight now, I wont change
پاسخ
ممنون من نسخه های قبلی رو بازی نکردم ولی از این نسخه خوشم اومد.
موفق باشی [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
پاسخ
(09-15-2013, 10:03 PM)'a.gamer' نوشته است: ممنون، نقد بسیار خوبی بود! فقط باید برای این که یک نویسنده بهتر بشید، باید این مطالب رو هم به نقدتون اضافه کنید :
1. ذکر نکات ضعف و نکات قوت بازی
2. نوشتن بیوگرافی، کار چندان سختی در نقدنویسی، نیست، چون با کمی توجه به دیالوگ های بازی، می شه بیوگرافی نوشت!
در کل عالی بود، اول که عنوان رو دیدم، فکر کردم که درباره The Walking Dead : 400 Days نوشتی! بهتر بود یک چیز دیگه مثل "خانم ماجراجو" انتخاب کنی، ولی به هر حال انتخاب عنوان سلیقه ای هست!
ممنون![img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

خانم ماجراجو [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
این تیترش یک جوریه من اگه بودم میزاشتم ( بقا ) .[img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
در مورد نقدتم باید بگم که بد نبود اما نکته ای که خیلی مهمه اینه که علاوه بر محتویات مقاله باید خواننده رو ترقیب کنی که بیاد نوشتت رو با یک دید بخونه . همه ما اول نوشته رو از ابتدا تا به آخر  نگاه میکنیم و در صورت تیتر های زیبا و عکس های زیبا و البته تیتر اصلی مناسب شروع به خوندنش می کنیم . اگه این ۳ تا شرط اولیه رعایت نشه تمام نوشته هات همشون با این که کیفیت بالایی داره بدون خونده شدن ازش رد میشن .
البته خوشبختانه برای شما هر ۳ تا شرط رو تا حدودی داشت [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

[تصویر:  76561198078353517.png]

پاسخ
(09-16-2013, 01:16 AM)PWLG نوشته است: به نام خدا
خسته نباشی. بازیش جالب بود ولی اعصاب خردکن هم بود. با هرلحظه دردکشیدنش، احساس میکردم که خودم درد میکشم. هیچ وقت اینطوری بایه بازی همذات پنداری نکرده بودم.
ولی با این حال، گیم پلی ش اون تنوع و کششی که من میخواستم رو نداشت.
درسته که هرچقدر جلوتر میرفتی، قابلیتهای متنوع و مختلفی میگرفتی ولی بازم تاثیر چندانی برام نداشت. آخرشم بیخیالش شدم و پاکش کردم.
نه مبارزاتش، نه ماجراجویی اش، برام جالب نبود.
مثلا هم بازیش جهان باز بود. ولی کاملا خطی بود و آزادی عمل زیادی نداشتی.
تکراری در عین تنوع ظاهری.
به هرحال این نظر شخصی و تجربه من از این بازی بود.
در ضمن اون عزیزی که گفت بهترین بازی ساله، باید یه باردیگه به لیست بازیهای امسال نگاه کنه.(منظور بدی ندارما. بهتون برنخوره. حیف که نمیشه لحن صحبتمو به شما منتقل کنم.) "انیکس" باید پارسال بازی رو منتشر میکرد تا شانسی داشته باشه ولی امسال شاید از آخر، اول بشه.:-D

در پناه حق

در پناه حق

سلام دوست عزیز
از لحاظ دراماتیک بودن داستان که کاملا باهات موافقم و هیچ بحثی باقی نمیمونه...
گیم پلی شاید خطی بود اما باز آدم خسته نمی کرد...یعنی شاید ده بار از این طناب به اون طناب میرفتی اما باز این انگیزه برای ادامه دادن بازی رو داشتی...
سه ویژگی رو اصلا یادم نبود همینکه میخواستم پست کنم اسماش یادم اومد...[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
مرسی از نظرت...

بعضی از انسان ها عضو گروهی هستند که دست به دست هم می دهند تا آینده را بسازند، اما عده ای هم هستند که انرژی خود را به گذشته اختصاص می دهند.
MAX PAYNE

[تصویر:  f466353_max_payne_3_wallaper.jpg]
پاسخ
(09-16-2013, 10:19 AM)'Farhan' نوشته است:
(09-15-2013, 10:03 PM)'a.gamer' نوشته است: ممنون، نقد بسیار خوبی بود! فقط باید برای این که یک نویسنده بهتر بشید، باید این مطالب رو هم به نقدتون اضافه کنید :
2. نوشتن بیوگرافی، کار چندان سختی در نقدنویسی، نیست، چون با کمی توجه به دیالوگ های بازی، می شه بیوگرافی نوشت!
در کل عالی بود، اول که عنوان رو دیدم، فکر کردم که درباره The Walking Dead : 400 Days نوشتی! بهتر بود یک چیز دیگه مثل "خانم ماجراجو" انتخاب کنی، ولی به هر حال انتخاب عنوان سلیقه ای هست!

خانم ماجراجو [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
این تیترش یک جوریه من اگه بودم میزاشتم ( بقا ) .[img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
در مورد نقدتم باید بگم که بد نبود اما نکته ای که خیلی مهمه اینه که علاوه بر محتویات مقاله باید خواننده رو ترقیب کنی که بیاد نوشتت رو با یک دید بخونه . همه ما اول نوشته رو از ابتدا تا به آخر  نگاه میکنیم و در صورت تیتر های زیبا و عکس های زیبا و البته تیتر اصلی مناسب شروع به خوندنش می کنیم . اگه این ۳ تا شرط اولیه رعایت نشه تمام نوشته هات همشون با این که کیفیت بالایی داره بدون خونده شدن ازش رد میشن .
البته خوشبختانه برای شما هر ۳ تا شرط رو تا حدودی داشت [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

من که گفتم، انتخاب عنوان سلیقه ای هست و این رو هم فقط مثال زدم![img]images/smi/s0 (24).gif[/img]

(09-16-2013, 12:50 AM)'DEAD_MAN' نوشته است:
(09-15-2013, 03:46 PM)'Solid' نوشته است: ممنون بابت نقد خوبت[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
گرافيك اين عنوان اصلاً خوب نبود و به نظر من در حد سال ٢٠١٣ نبود[img]images/smi/s0 (67).gif[/img]

در حد 2013 که بودش دیگه.[img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
من با بعضی از قسمتاش خیلی حال کردم.[img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
گرافیکش خیلی افت و خیز داشت.[img]images/smi/s0 (37).gif[/img]

(09-15-2013, 07:22 PM)'captain' نوشته است: مرسی باب مقاله ولی خیلی دیر نوشتی

ببخشید آخه 10 روز ایران نبودم...[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]

دستت درد نکنه که همیشه با نظراتت مارو بهره مند میکنی...[img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
اما فکر نمی کنی که من نکات قوت و ضعف بازی رو گفتم؟؟[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
شاید زیاد تو جزئیات نرفتم اما خدایی کامل بهش پرداختم...[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

منظورم اینه که باید توی یک بخش کاملاً جدا بگید و زیاد تو جزئیات برید![img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
[تصویر:  h9pacwys58r03u326n3a.png]
پاسخ
(09-15-2013, 06:28 PM)farzadd477 نوشته است: سلام خسته نباشی علی جون!عالی نوشتی داداش![img]images/smi/s0 (62).gif[/img]به نظر من بهترین بازی سال : TOMB RAIDER!خیلی باش حال کردم!

نه دیگه شما هم اینقدر بزرگش نکن...[img]images/smi/s0 (86).gif[/img]
GTA V را فراموش مکن...[img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (86).gif[/img]

بعضی از انسان ها عضو گروهی هستند که دست به دست هم می دهند تا آینده را بسازند، اما عده ای هم هستند که انرژی خود را به گذشته اختصاص می دهند.
MAX PAYNE

پاسخ
بازی خیلی قشنگی بود فقط مشکلش گرافیکش بود [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
ممنون [img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]

پاسخ
بازیه خوبی بود با بازیش حال کردم ولی وقتی تمومش کردم هیچ علاقه ای به تموم کردن دوبارش نداشتم نمیدونم چرا ولی برای بار اول که تمومش کردم خیلی برام جاذبه داشت ولی به نظرم معماهاش سختر می بود باحالتر میشد.ممنون بابت نقد اون نمراتش چه دقیق هستند!!!!
پاسخ
(09-18-2013, 11:46 PM)Y2J نوشته است: بازیه خوبی بود با بازیش حال کردم ولی وقتی تمومش کردم هیچ علاقه ای به تموم کردن دوبارش نداشتم نمیدونم چرا ولی برای بار اول که تمومش کردم خیلی برام جاذبه داشت ولی به نظرم معماهاش سختر می بود باحالتر میشد.ممنون بابت نقد اون نمراتش چه دقیق هستند!!!!

من وقتی تمومش کردم ناراحت شده بودم که تموم شده بود...
نمرات رو از 100 میدم بعد به 10 تبدیل میکنم و این چنین دقیق میشوند...[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
ممنون بابت نظرت...

MAX PAYNE

پاسخ
نقد خوبی بود[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
بهتر این نوید رو میگم اگه به کارت ادامه بدی تگ رو میگیری[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
ولی یکم دقت کن فرانچر ، Tomb Raider خیلی قدیمی تر و با سابقه تر از آنچارتد هست[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
پس هر چی از آنچارتد میبینی من 12 سال پیش توی Tomb Raider دیدم![img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نقد و بررسی بازی مافیا officialamir 1 1,992 05-10-2023, 04:01 PM
آخرین ارسال: برنا زرین
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,101 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  بررسی بازی Lego Star Wars: The Skywalker Saga ساسان گیمر 0 1,126 04-18-2022, 11:40 AM
آخرین ارسال: ساسان گیمر
  زنگ ورزش | نقد و بررسی FIFA 14 White Fang 23 8,563 02-28-2022, 03:36 PM
آخرین ارسال: alireza663
  نقد و بررسی گوشی سامسونگ a51 pishrotech 0 1,279 10-20-2021, 07:48 PM
آخرین ارسال: pishrotech

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان