02-16-2015, 06:13 PM
![[تصویر: tfd02j98ds9o2fkfvrjb.jpg]](http://*****/images/tfd02j98ds9o2fkfvrjb.jpg)
از زمان انتشار دو کنسول نسل هشتمی Xbox One و PS4، این بحثها راجع به تفاوتشان وجود داشته و آن طور که به نظر میرسد هنوز هم ادامه دارند. عدهای تفاوت این دو کنسول را تنها در قدرت پردازش کنسول و توانایی آن در به وجود آوردن گرافیکی بهتر میدانند. البته عدهای نیز، همانند Alex Golebiowski از استودیو PixelNAUTS که هماکنون مشغول توسعه Lost Orbit برای PS4 میباشد، عقیده دارند که قدرت پردازشی کنسول معیار مناسبی نبوده، بلکه بازیهای کنسول مورد نظر در واقع حرف اول و آخر را میزنند. در ادامه سخنان Alex Golebiowski را در رابطه با این مسئله میخوانید.
ایشان در پی مصاحبهای که با وبسایت GamingBolt داشته گفتهاند که:
نقلقول:به عنوان یک توسعه دهنده نمیتوانم در حال حاضر راجع به قدرت پردازشی کنسولها اضهار نظری کنم، به خاطر این که تنها شانس کار کردن بر روی PS4 را داشتهام. باید بگویم که کار کردن بر روی این کنسول تجربه فوقالعادهای بوده، و خود سونی نیز به شکل بسیار خوبی از ما پشتیبانی کرده است. ما امیدواریم که این شانس را بدست آورده و بازیای که در حال حاضر در دست ساخت داریم را برای پلتفرمهای دیگری نیز منتشر کرده و کار بر روی دیگر سختافزارها را هم تجربه کنیم.به عنوان یک بازیباز، من همیشه طرفدار سونی و نینتندو بودهام، اما خب به خاطر نسلهای گذشته به تمامی صنعت بازیسازی مدیون هستم. به نظر من بازیهای انحصاری مهمترین نکته برای خرید یک کنسول هستند و خب هر کنسولی حداقل یک عنوان انحصاری داشته که من نتواستهام از آن بگذرم. پس تفاوت واقعی میان کنسولها برای من بازیها انحصاری آنها میباشند و من آن کنسولی را خریداری میکنم که بازیهایی را داشته باشد که من علاقه بیشتری به تجربه کردنشان داشته باشم. من فکر میکنم که هر دوی آنها (سونی و مایکروسافت) به خوبی از عناوین بزرگ و البته عناوین مستقل پشتیبانی کردهاند تا تجربهای متفاوت را برای طرفدارانشان رقم بزنند.
و به راستی که هر دوی آنها (مایکروسافت و سونی) بازیها بسیار خوبی برای سال 2015 تدارک دیدهاند. از Uncharted 4: A Thief's End گرفته تا Forza Motorsport 6 و Rise Of The Tomb Raider.
نظر شما در رابطه با این موضوع چیست؟ تا چه حد با سخنان این توسعه دهنده موافق و یا مخالف هستید؟