09-10-2019, 01:48 PM
توضیحات طراح داستان Control در مورد شخصیت اصلی بازی
چندی پیش بازی Control، ساختهی استودیوی رمدی اینترتینمنت (Remedy Entertainment) منتشر شد و توانست تا حدود زیادی مورد تحسین و استقبال منتقدان قرار بگیرد. بر خلاف بازیهای پیشین این استودیو، در بازی Control شخصیت اصلی داستان زنی به نام Jesse است. اخیرا، خانم بروک مگز (Brooke Maggs)، طراح داستان بازی Control، در یک گفتگو توضیحاتی را در مورد شخصیت Jesse و دیگر شخصیتهای اطراف وی ارائه داده است.
وی در مصاحبه با وبسایت OnlySP، توضیحاتی را در مورد شخصیت Jesse و دیگر شخصیتهای بازی ارائه داد. به گفتهی وی، این نکته مهم بود که به جز Jesse، زنان دیگری هم در جهان بازی وجود داشته باشند.
خانم مگز اظهار داشت:
نقلقول:من دوست داشتم که Jesse به عنوان یک زن، شخصیت اصلی فعالی باشد، اما وی تنها زنی نیست که در دنیای بازی وجود دارد. من فکر میکنم گاهی اوقات که بازی میکنیم اینطور برداشت میکنیم که: «این بسیار عالی است، یک شخصیت اصلی زن وجود دارد و دنیای اطراف وی را عمدتا مردان تشکیل میدهند. در حالی که Jesse میتواند با شخصیتهای مونثی مانند Emily Pope و سپس Helen Marshall صحبت کند، در ادامه با شخصیت مونث دیگری به نام دکتر Underhill در بخش تحقیقاتی روبهرو میشود که با اعتماد به نفس بالایی کار خود را انجام میدهد. این بسیار جالب است که ببینیم بیش از یک شخصیت زن در این سازمان وجود دارند. همچنین در قسمت Oldest House از سازمان Control، ما کاملا مشخص کردیم که این سازمان به مدت طولانی توسط آقایان اداره میشد.
بازی Control در حال حاضر برروی کنسولهای پلیاستیشن ۴، اکسباکس وان و پلتفرم رایانههای شخصی در دسترس است. شما میتوانید نقد و بررسی این بازی را از طریق وبسایت گیمفا و با عنوان «فرای واقعیت | نقد و بررسی بازی Control» به قلم امیرمهدی نامجو مطالعه بفرمایید.