10-12-2014, 06:43 PM
(آخرین ویرایش: 10-12-2014, 06:50 PM، توسط NightBlue3.)
اولا ممنونم از نقدت محمدجواد جان![img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
خوب بود غلط املایی داشتی، البته کم نوشته بودی و استاندارد پیش نمایش حداقل 1000 کلمه هستش![img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
کم هم بود!
البته من حرفه زیادی در زمینه پیش نمایش یا نقد و بررسی ندارم اما جاهایی برای این پیش نمایش لحن خوبی به کار نبرده بودی!
مثل
مثال دیگه هم مثل:
حالا اون جمله اول زیاد مهم نیست ولی بعدش بهتر بود به جای افتضاح از "بسیار بد" استفاده می کردی![img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
ولی از این که همه ی مطلب هاتو با نام خدا شروع می کنی، واقعا خوشم میاد![img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
در کل خوب بود و ممنون![img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
خوب بود غلط املایی داشتی، البته کم نوشته بودی و استاندارد پیش نمایش حداقل 1000 کلمه هستش![img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
کم هم بود!
البته من حرفه زیادی در زمینه پیش نمایش یا نقد و بررسی ندارم اما جاهایی برای این پیش نمایش لحن خوبی به کار نبرده بودی!
مثل
نقلقول:برای مثال، Cristiano Ronlado با همان استایل و حرکات طبیعی خود،در بازی هم همینطور است
در اینجا بهتر بود به جای اون چیزی که قرمز کردم، می نوشتی : "در زمین فوتبال ظاهر خواهد شد" یا "در بازی نقش آفرینی خواهد کرد.مثال دیگه هم مثل:
نقلقول:خرابکاری، افتضاح، بدرد نخور و ... . اینها کلماتی بودند که 99 درصد PES باز ها، پس از انجام بازی PES 2014آن را گفتند.
بهتر بود به جای قسمت قرمز، از " به زبان آوردند" استفاده می کردی!
استقاده از لغاطی هم مثل "افتضاح" یا "بدرد نخور" تو یک متن رسمی زیاد دل نشین نیستش![img]images/smi/s0 (24).gif[/img]حالا اون جمله اول زیاد مهم نیست ولی بعدش بهتر بود به جای افتضاح از "بسیار بد" استفاده می کردی![img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
ولی از این که همه ی مطلب هاتو با نام خدا شروع می کنی، واقعا خوشم میاد![img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
در کل خوب بود و ممنون![img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
WWI In Action FPS