موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
مرد چون زن بهم حال نمیده و بیشتر به مرد کارای حماسی به قول یکی از دوستان میاد و خودم مردم خخخخ
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
این دیگه سؤال داره خوب معلومه که زن :D
موضوعها: 257
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
- xbox one
- Wii U
- Mobile
کاربران عزیز تاپیک در انجمن مناسبی احداث نشده به همین دلیل تاپیک به انجمن پاتوق منتقل می شود.
از این به بعد بحث های خود را در انجمن پاتوق ادامه بدهید.
منتقل شد.
موضوعها: 26
پلتفرم های شما:
خیلی خوب شد که شخصیت زن قابل بازی هم تایید کردند. خیلی ها می گفتند وقتی قهرمان اصلی مرد نشون داده شده و صداپشگی هم داره، پس حتما دیگه مرد هستش اما جالبه که سازنده ها عین Mass Effect دو صداپیشه استخدام کردند تا اینکه هر دو نوع شخصیت هم باشه.
کلا من این همه RPG بازی کردم یک بار هم شخصیت مورد انتخاب من مرد نبوده که این دومی باشه :D البته Kingdoms of Amalur بود به نظرم که مرد رفتم چون جنسیت زن خیلی عین احمق ها پیاده شده بود!
ببینیم شخصیت زن Fallout هم میتونه عین Sheperd مونث محبوبیت بیشتری پیدا کنه نسبت به مرد یا نه. البته در رابطه با Sheperd اصلا نمیشه صداپیشگی خارق العاده Jennifer Hale رو نادید گرفت.
موضوعها: 0
به جز قیافه، تنها فرقشون یه Perk هست (Black Widow برای زنا و Lady Killer مال مردا)
من به شخصه زن بر میدارم چون بعضی وقتا مردا رو نمیشه راحت متقاعد کرد باید از راه های دیگه وارد شد :D البته بعصی وقت ها هم Lady Killer لازم میشه.
قدرت هیج کدومم فرقی نداره
موضوعها: 13
پلتفرم های شما:
خب هرکسی ی سلیقه ای داره من که بازی هارو ی باز با مرد میرم ی بار با زن ولی این قضیه ماله دارک سولز صدق نمیکنه چون بار اولم نمیشه تمومش کرد که بار دوم با زن بری :D
موضوعها: 39
پلتفرم های شما:
من مرد رو بر میدارم
یه بار تو دراگون ایج زن برداشتم، از زندگی سیر شدم.
تو مس افکت هم فقط 5 دقیقه تونستم شپرد مونث رو تحمل کنم