موضوعها: 32
پلتفرم های شما:
اینقدر کامل بود این پیش نمایش اینقدر کامل بود که فکر کنم این کاربریکه اینو نوشته،نویسنده سال گیمفا میشه[img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
بابا دست بردارید از این جنگولک بازیاتون،همچین نوشته کاملترین که انگار سایت آی جی ان این نقد رو ترجمه کرده و مهمترین هدلاین سایتشه[img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
کامل از نظر شما یعنی چی دوست عزیز؟آیا یه نقد کامل یا یه پیشنمایش کامل، زمانی کامل به حساب میاد که موبه مو بازی رو بگین یا از اونایی که ساختنش بگین؟
واقعا جای تبریک و ایول داری دوست عزیز
موضوعها: 2
08-17-2013, 06:16 PM
(آخرین ویرایش: 08-17-2013, 06:19 PM، توسط L I O N E L.)
خب. فکر می کنم یکی از بهترین مقاله هات رو الان خوندم هادی جان. البته بازهم جای پیشرفت هست. در واقع همیشه جای پیشرفت وجود دارع.
یه 4-5 روز دیگه منتظر که صبر کنی فکر کنم می تونی هدف اصلیت رو توی این سایت شروع کنی. قدم به قدم[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
موفق باشی[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
موضوعها: 24
پلتفرم های شما:
آفرین برادر خوب بود معلومه زمان زیادی روش گذاشتی زحمت کشیدی واقعا بازی خوبی رو برای پیش نمایش انتخاب کردی.[img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
موضوعها: 2
(08-17-2013, 06:02 PM)'amir viper' نوشته است: اینقدر کامل بود این پیش نمایش اینقدر کامل بود که فکر کنم این کاربریکه اینو نوشته،نویسنده سال گیمفا میشه[img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
بابا دست بردارید از این جنگولک بازیاتون،همچین نوشته کاملترین که انگار سایت آی جی ان این نقد رو ترجمه کرده و مهمترین هدلاین سایتشه[img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
کامل از نظر شما یعنی چی دوست عزیز؟آیا یه نقد کامل یا یه پیشنمایش کامل، زمانی کامل به حساب میاد که موبه مو بازی رو بگین یا از اونایی که ساختنش بگین؟
واقعا جای تبریک و ایول داری دوست عزیز
به نکته ی ظریفی اشاره کنم. این چیزی که دوستمون نوشته پیش نمایشه. نقد نیست[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
موضوعها: 11
پلتفرم های شما:
به نام خدا
عالی بود. نزدیک ۴۰، ۵۰ دقیقه طول کشید تا بخونمش.
دست شما درد نکنه و خسته نباشید.
بعضیها الکی نظر مخالف میدن که بگن خیلی حالیشونه.
?So who you gonna be when the reaper come knocking
Actions speak louder than words, so stop talking
So watch me break out of this cage
I fight now, I wont change