موضوعها: 19
پلتفرم های شما:
ای بسا خلقه که چه کنیم که خود به خود کنیم. :heart:
مطلب خوبی بود.
ناخدایی خسته در تسخیر طوفانم رفیق
در دل دریا اسیر مکر شیطانم رفیق
صخره ای هستم که سیلی میخورم از دست موج
امپراطوری غم از دست یارانم رفیق
کاش هرگز دل نمی بستم به مرجانهای آب
طعمه ای در کام خشک نارفیقانم رفیق
موضوعها: 118
پلتفرم های شما:
شایان جان مطلب بسیار مفیدی بود. اخیرا موج نسبتا بدی در انجمن راه افتاده و به کیفیتش لطمه زده، امیدوارم این وضعیت بهبود پیدا کنه. منظورم هیچ شخص خاصی نیست و در سطحی هم نیستم که بخواهم کسی رو نصیحت کنم فقط همانطور که اساتید عزیز فرمودند بهتره زمانی که قصد ارسال مطلبی رو داریم، ابتدا به چند منبع معتبر مراجعه کنیم و به نحوی اطلاعاتمون رو درباره موضوع مورد نظر بالا ببریم تا نوشته مورد نظر در سطح خوبی قرار داشته باشه و فضای انجمن حرفه ای بشه.
موضوعها: 24
پلتفرم های شما:
دوست عزیز نوشتی دستت درد نکنه ولی که چی؟ منظورت چیه؟ یعنی می خوای بگی هر کی هر چی می نویسه یک جوریه یا چرته یا ...؟ میگی مطلب مفید مگه چیزی که در مورد بازی باشه اصلا مفیده یا فضای مجازی؟ هر چی در مورد بازی و فضای مجازی هست همش ضرر هست و مطلب مفیدی نیست بعدش اصلا منظور شما چیه یعنی چه مطلبی باید گذاشته بشه؟ خوب اگه سایت بازی هست باید در مورد بازی مطلب گذاشته بشه ولی اگه مطلب مفید می خواید بگید تا از پزشکی بذارم تا اونوقت مطالب مفید یاد بگیری . اصلا تیتر مطلب درست نیست توهین امیزه . معنی تیتر اینه یک موش بچه جقله دارن چرت و پرت می نویسن. اگه به غیر از اینه شما معنی دیگه با دلیل منطقی بگو .
موضوعها: 77
(09-25-2015, 03:07 PM)leonpeyman نوشته است: دوست عزیز نوشتی دستت درد نکنه ولی که چی؟ منظورت چیه؟ یعنی می خوای بگی هر کی هر چی می نویسه یک جوریه یا چرته یا ...؟ میگی مطلب مفید مگه چیزی که در مورد بازی باشه اصلا مفیده یا فضای مجازی؟ هر چی در مورد بازی و فضای مجازی هست همش ضرر هست و مطلب مفیدی نیست بعدش اصلا منظور شما چیه یعنی چه مطلبی باید گذاشته بشه؟ خوب اگه سایت بازی هست باید در مورد بازی مطلب گذاشته بشه ولی اگه مطلب مفید می خواید بگید تا از پزشکی بذارم تا اونوقت مطالب مفید یاد بگیری . اصلا تیتر مطلب درست نیست توهین امیزه . معنی تیتر اینه یک موش بچه جقله دارن چرت و پرت می نویسن. اگه به غیر از اینه شما معنی دیگه با دلیل منطقی بگو .
کاری به نظرات و عقاید و نوع نوشتن شایان جان کاری ندارم، فقط یه توضیح کوچیک در مورد مطلب مفید میدم.
شما الان اومدی توی یه سایت بازی تا در مورد بازیها اطلاعات جمع کنی و بر اساس اونا تصمیم به انتخاب بازیِ مورد انتظارت بگیری. الان این وسط 10 برتر از بهترین بازیهایِ نسلِ بوق چه دردی دوا میکنه؟
بجای اینجور مطالبی که فقط جنبهی جمعآوری اعتبار و لایک داره، میشه یه پیشنمایش، اولین نگاه، نقد، بررسیِ نکات مختلف بازیها و از این قبیل مقالهها نوشت که علاوه بر به دست آوردن لایک و پیشرفت نویسنده، چیزی هم نصیب اون فردی بشه که دوست داره اطلاعاتی در مورد بازی موردعلاقهاش داشته باشه و یا در مورد خرید یه بازی تصمیم بگیره.
مطلب مفید همیشه در انحصار مقالات پزشکی و خاصیتهای غذایی و این جور چیزا نیست!
پلتفرم های شما:
بازم مطلبه یا نه؟ شما فکر کن دردی رو دوا نمیکنه یارو زحمت کشیده دیگه من به شما ها چی بگم؟
ول کنید این کارارو به خدا قسم به کار کسی کاری نداشته باشید زندگیتون خیلی روون میگذره بس کنید.
موضوعها: 77
(09-25-2015, 03:26 PM)FARCRYFORGTA نوشته است: بازم مطلبه یا نه؟ شما فکر کن دردی رو دوا نمیکنه یارو زحمت کشیده دیگه من به شما ها چی بگم؟
ول کنید این کارارو به خدا قسم به کار کسی کاری نداشته باشید زندگیتون خیلی روون میگذره بس کنید.
شما شاتگان یا چاقویی دیدی دست من و یا نویسنده این مطلب که گذاشته باشه زیر گلوی نویسندههای اونجور مطالب که حتماً اینکارو کنید؟
نه عزیز، فقط یه پیشنهاده که هم به نویسندههایی که دوست دارن نویسنده واقعی باشن کمک میکنه هم به سطح و کیفیت مطالب انجمن.
پلتفرم های شما:
چی بگم صلاح خویش را خسروان دانند امیدوارم موفق باشید.
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
آقایونی که ایراد میگیرید از مقالات بقیه با کمال احترام چرا خودتون نمیاین مقاله بذارید تا بقیه بفهمن چه جور کیفیتی باید باشه؟
میگین باید اعضا برن تحقیق کنن در مورد مطلب و یه مقاله ی بسیار با کیفیت رو بدن.خب مگه یارو پول میگیره از اینکار تا بیاد انرژی و وقتش رو واسه انجمن بزاره؟ حالا وقتی یه نفر میاد زحمت میکشه مقاله میزاره کمترین کاری که میشه کرد تا ازش تشکر کرد دادن لایک و اعتبار هست.
مگه لایک و اعتبار چی هست که یه نفر بخواد واسش زحمت بکشه.
واقعا به جای این که بیاید اعضای انجمن رو تشویق به مقاله گذاشتن الکی ایراد میگیرید. اینطوری باعث میشید که اعضا کمتر فعال بشن.انتظار دارید همه یه مقاله در حد ign و gamespot بذارن.بالاخره هر کی باید از یه جا شروع کنه دیگه
در آخر چرا اینقد قضیه رو جدی میگیرید؟سایت گیم هست دیگه
Why so serious?