موضوعها: 37
09-25-2015, 03:49 PM
(آخرین ویرایش: 09-25-2015, 03:52 PM، توسط Mohammad Reza Sahraee.)
نقلقول: نقلقول: دوست عزیز نوشتی دستت درد نکنه ولی که چی؟ منظورت چیه؟ یعنی می خوای بگی هر کی هر چی می نویسه یک جوریه یا چرته یا ...؟ میگی مطلب مفید مگه چیزی که در مورد بازی باشه اصلا مفیده یا فضای مجازی؟ هر چی در مورد بازی و فضای مجازی هست همش ضرر هست و مطلب مفیدی نیست بعدش اصلا منظور شما چیه یعنی چه مطلبی باید گذاشته بشه؟ خوب اگه سایت بازی هست باید در مورد بازی مطلب گذاشته بشه ولی اگه مطلب مفید می خواید بگید تا از پزشکی بذارم تا اونوقت مطالب مفید یاد بگیری . اصلا تیتر مطلب درست نیست توهین امیزه . معنی تیتر اینه یک موش بچه جقله دارن چرت و پرت می نویسن. اگه به غیر از اینه شما معنی دیگه با دلیل منطقی بگو .
leonpeyman
اگه حرفای من ناراحتون کرد عذر میخوام
اولم شما نمیتونید تو حوزه اصلی که ادعا دارید مقاله بنویسید بعد میخواید از حوزه پزشکی مطلب بزارید
شمایی که ویچر با بتمن، مکس پین با سم فیشرمقایسه میکنید
نباید بیاید اینجا از مطلب شایان که همه قبول دارن جزو بهترین نویسنده های سایت بوده ایراد بگیرید
کاری ندارم زحمت کشید مقاله رو نوشتید دستتون در نکنه ولی خواهشا دست از سر این مقاله مزخرف و بی محتوا بردارید
به قول ابراهیم
دیگه مونده به زودی شاهد مقاله 10 شهید و جانباز و فلج صنعت بازیسازی باشیم تا رکورد بزنیم در این زمینه
دوستان، مقاله نویسان و ....
مقاله هایی بنویسید که کیفیت و سطح کار شما رو مشخص کنه
سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم ميكند: ابزار و دشمن.
يعني فقط يك طبقه را ميشناسند و آن هم دشمن است.
موضوعها: 77
(09-25-2015, 03:48 PM)m_shark نوشته است: آقایونی که ایراد میگیرید از مقالات بقیه با کمال احترام چرا خودتون نمیاین مقاله بذارید تا بقیه بفهمن چه جور کیفیتی باید باشه؟
میگین باید اعضا برن تحقیق کنن در مورد مطلب و یه مقاله ی بسیار با کیفیت رو بدن.خب مگه یارو پول میگیره از اینکار تا بیاد انرژی و وقتش رو واسه انجمن بزاره؟ حالا وقتی یه نفر میاد زحمت میکشه مقاله میزاره کمترین کاری که میشه کرد تا ازش تشکر کرد دادن لایک و اعتبار هست.
مگه لایک و اعتبار چی هست که یه نفر بخواد واسش زحمت بکشه.
واقعا به جای این که بیاید اعضای انجمن رو تشویق به مقاله گذاشتن الکی ایراد میگیرید. اینطوری باعث میشید که اعضا کمتر فعال بشن.انتظار دارید همه یه مقاله در حد ign و gamespot بذارن.بالاخره هر کی باید از یه جا شروع کنه دیگه
در آخر چرا اینقد قضیه رو جدی میگیرید؟سایت گیم هست دیگه
Why so serious?
بنویسم؟
موضوعها: 19
پلتفرم های شما:
(09-25-2015, 03:49 PM)mohammad reza sahraii نوشته است: نقلقول: نقلقول: دوست عزیز نوشتی دستت درد نکنه ولی که چی؟ منظورت چیه؟ یعنی می خوای بگی هر کی هر چی می نویسه یک جوریه یا چرته یا ...؟ میگی مطلب مفید مگه چیزی که در مورد بازی باشه اصلا مفیده یا فضای مجازی؟ هر چی در مورد بازی و فضای مجازی هست همش ضرر هست و مطلب مفیدی نیست بعدش اصلا منظور شما چیه یعنی چه مطلبی باید گذاشته بشه؟ خوب اگه سایت بازی هست باید در مورد بازی مطلب گذاشته بشه ولی اگه مطلب مفید می خواید بگید تا از پزشکی بذارم تا اونوقت مطالب مفید یاد بگیری . اصلا تیتر مطلب درست نیست توهین امیزه . معنی تیتر اینه یک موش بچه جقله دارن چرت و پرت می نویسن. اگه به غیر از اینه شما معنی دیگه با دلیل منطقی بگو .
leonpeyman
اگه حرفای من ناراحتون کرد عذر میخوام
اولم شما نمیتونید تو حوزه اصلی که ادعا دارید مقاله بنویسید بعد میخواید از حوزه پزشکی مطلب بزارید
شمایی که ویچر با بتمن، مکس پین با سم فیشرمقایسه میکنید
نباید بیاید اینجا از مطلب شایان که همه قبول دارن جزو بهترین نویسنده های سایت بوده ایراد بگیرید
کاری ندارم زحمت کشید مقاله رو نوشتید دستتون در نکنه ولی خواهشا دست از سر این مقاله مزخرف و بی محتوا بردارید
به قول ابراهیم
دیگه مونده به زودی شاهد مقاله 10 شهید و جانباز و فلج صنعت بازیسازی باشیم تا رکورد بزنیم در این زمینه
دوستان، مقاله نویسان و ....
مقاله هایی بنویسید که کیفیت و سطح کار شما رو مشخص کنه
داداش شما هم یک روزی مبتدی بودی و نمیدونستی گیم چیه مبتدی هستیم ببخش مارو راه میفتیم کم کم.
ناخدایی خسته در تسخیر طوفانم رفیق
در دل دریا اسیر مکر شیطانم رفیق
صخره ای هستم که سیلی میخورم از دست موج
امپراطوری غم از دست یارانم رفیق
کاش هرگز دل نمی بستم به مرجانهای آب
طعمه ای در کام خشک نارفیقانم رفیق
موضوعها: 37
09-25-2015, 04:03 PM
(آخرین ویرایش: 09-25-2015, 04:05 PM، توسط Mohammad Reza Sahraee.)
نقلقول: داداش شما هم یک روزی مبتدی بودی و نمیدونستی گیم چیه مبتدی هستیم ببخش مارو راه میفتیم کم کم.
شایان اشاره کرد همه ما که به دنیا اومده نویسنده نبودیم
ولی حداقل بنده مقاله اولم 10 هزار کلمه بود که بتونم عضوی از سایت بشم
سه سال با این سایت بودم درست که عضوی از انجمن و سایتش نیودم ولی با مقاله های اساتید گذشته بزرگ شدم برام نمونه بوده مقاله هاشون
شما هم سعی کنید نگاهی به مقاله های این اساتید بندازید بعد مقاله بنویسید
نمونه مقاله خودتون
15 شخصیت خوشتیپ
واقعا این مقاله تونست برای من نمونه باشه :exclamation:
بیشتر یک نمونه برای گرقتن لایک و اعتبار هستش
سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم ميكند: ابزار و دشمن.
يعني فقط يك طبقه را ميشناسند و آن هم دشمن است.
پلتفرم های شما:
داداش ول کن بحث ننداز
ناخدایی خسته در تسخیر طوفانم رفیق
در دل دریا اسیر مکر شیطانم رفیق
صخره ای هستم که سیلی میخورم از دست موج
امپراطوری غم از دست یارانم رفیق
کاش هرگز دل نمی بستم به مرجانهای آب
طعمه ای در کام خشک نارفیقانم رفیق
پلتفرم های شما:
آقا تاپیک رو ببندید به گند کشیدن