موضوعها: 6
پلتفرم های شما:
از قدیم گفتند: گرگه دستش به پنیر نمیرسیده پیش خودش میگفته پنیره بو میده!
خب شما که نمیتونی بازی کنی چرا هی ایراد میگیری از بازی! بازی به این قشنگبی و روونی و روح دار! من هم طرفدار watch dogs بودم ولی وقتی که دقت کردم دیدم اصلا درون بازی روح جریان نداره!محیط خاکستری رنگ و د ترکیب بود و من دلم ازش زده شد! من نمیگم که واچ داگز بازی بدیه من میگم که الکی از بازی فوق العاده gta v ایراد های الکی نگیرید! فکر نکنم جای جوابی دیگر بماند ولی اگر شما ها هم از ان دسته ادم هایی هستید که از گیم هیچی حالیتان نمیشود و به gta میگویید gti من دیگه توان جواب دادن به شما را ندارم.
ممنون. [img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
بازی gta و watch dogs بازی های فوق العاده ای هستند! خوش حال باشید که میتوانید این بازی هارا تجربه کنید![img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
موضوعها: 0
به درک که روی pc نمیاد
پلتفرم ما هنوز اینقدر بدبخت نشده که بخواد به راک استار برای gta التماس کنه
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
09-15-2013, 02:15 PM
(آخرین ویرایش: 09-15-2013, 02:20 PM، توسط Matin Mafia.)
به به چقدر نوب اینجاست خدا وکیلی [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] میشه دقیقا به من بگید WD چه نوع آوری داره؟ [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] اون موبایلش رو ازش بگیری به درد جرز لای دیوار هم نمی خوره ولی GTA V یک زندگی در شهر لوس سانتوس هستش.... [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
ممل زدی تو خال [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] من خودم PC GAMER هستم ولی حاضر نیستم چشمم رو به حقایق ببندم و الکی بگم WD بهتره.... خدایی خودم اصلا از واچ داگز خوشم نمیاد.... چیه آخه همش با موبایل این و اونو هک می کنه و کلی هم چرت و پرته... مگه اصلا میشه با موبایل بگیری کنتر رو هک کنی؟؟؟ [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] اصلا مگه کنتر برق به اینترنت وصله؟ [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] یا یهو یه دکمه رو میزنه از زمین میله میاد بیرون [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] گیم پلی و داستان و آزادی عمل GTA V خیلی بهتره.... فقط گرافیک واچ داگز یکم از GTA V بیشتره اونم بخاطر اینکه روی کنسول های نسل بعد و PC هستش.... مطمنن اگه GTA V برای PC و PS4 منتشر بشه (طبق اخبار امروز) گرافیک واچ داگز رو میخوره!!!
یه چیزی میگم مسخره نکنیدا.... من Mafia 2 و Metal Gear Solid و Saints Row IV رو بیشتر از واچ داگز دوستم دارم [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
موضوعها: 104
پلتفرم های شما:
دیگه احساس می کنم تاپیک های ایجاد شده برای این موضوع بیش اندازه زیاد شده و هر کسی یه تاپیک میزنه که GTA V برا PC اومد یا نیومد! هر وقت قرار باشه بیاد، میاد و اگرم قرار باشه نیاد نمیاد.
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
آقای Martin Mafia اگه اینطوره که شما میگید GTA هم تکراری شده.تو شهر راه میفتی هزار تا آدم میکشی بعد 100 تا پلیس میفته دنبالت بعد شما فرار می کنید.همین و همین[img]images/smi/s0 (43).gif[/img].ولی WD چیزی داره که من تو هیچ بازی ندیدم یا اگه دیدم خیلی کم(مثل تو Sleeping Dogs که اونم خیلی کم) که اونم هک هست.بیایید یکم منطقی باشیم.من اصلا نمیگم R* شرکت بدیه نه میگم GTA V بازی بدیه بلکه هم راکستار یکی از بهترین شرکت بازی سازی و همینطور GTA جزو برترین سری بازی ها است.[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]من میگم تو WD نوآوری زیاده و همینطور تو GTA V آزادی عمل.پس پیش بینی نکنید بزارید تا WD هم عرضه شه بعد مقایسه کنید.گرچه این دو اصلا قابل مقایسه نیستند[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
موضوعها: 14
پلتفرم های شما:
09-15-2013, 03:07 PM
(آخرین ویرایش: 09-15-2013, 03:10 PM، توسط White Fang.)
والا اگر من هم در کنار کامپیوترم یه کنسول داشتم، هیچ غمی نداشتم که چرا واسه PC نیومد. اونایی که کنسول دارن کلاً هیچی براشون مهم نیس. مهم نیس که فقط بازی های ترسناک چرت و استراتژیکی های به درد نخور (البته نه همشون) انحصاریه PC اند و شاهکار های دنیای بازی انحصاری کنسول.
البته نبایدم باشه. ولی کلاً بدونید که اون موقع که کنسول ها در حد پشه هم نبودن، PC شیر دنیای گیم بود.