موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
مرسی بابت مقالت یونس جان. خیلی کاربردی و پر اطلاعات بود و بما نشون دادن انتظاراتمون از یوبی رو باید بیشتر کنیم چون ac هر بار افت بیشتری میکنه..[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
فقط از نسخه 1 و افشاگریش( RE ) خوشم اومد . اونم بخاطر موسقی های عالی جاسپر کید که با مناطق و روایت داستان بازی پیوند خورده بودن .. و ازهمه مهم تره جو و محیط زیبای قسطنتنیه
نسخه یک و RE پیچیدگی هایی در سیستم مبارزاتش داشت که بنظرم عامل موفقیت بود تا نسخه III که مبارزات از آب خوردنم راحتتر شده بو و تاتیکی بود. بازی هیچ چالشی نداشتو مراحل آسون بود بهمین خاطر زود کسل کننده وتکراری میشد ..
کشتی نوردی رو هم باید قیدشو بزنن. آخه در نسخه III ازین قابلیت استفاده کردن و در بلاک فلاک به اوجش رسید.. دیگه دلیلی نداره کشش بدن بهتره برم سراغ اهرم هایی دیگری ..
بهرحال گرافیکه که فقط پیشرفت داشته ولی بازی رو بسمت سویی کشوندن که نمیشه بهش گفت اساسینسه!!
من منتظرم هر چه زود تر بیادش :))))
موضوعها: 75
نقلقول: به جرئت می تونم بگم که کانر یکی از بدترین شخصیت های طراحی شده برای سال 2012 بود! من که اصلاً نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم؛ نه قیافه داشت، نه اخلاق و...
پس از عدم حضور این جوان سرخپوست در انقلاب فرانسه مطمعن باشید!
یادمون نره که یه بار یکی از کانر تقاضا کرده بود که بیاد پاریس! [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] و گفته بود اونجا ممکنه وضع بد بشه و اینا... بازی هم شماره نداره. هر وقت نسخه ای شماره نداشته زندگی یه اساسین قبلی بود.
اصن حال نمیده زندگی یک شخصیت اینقدر الکی نصفه نیمه تموم بشه! به نظرم می تونن با یه تغییراتی تو رفتار کانر، اونو محبوب ترش کنن. [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
(کانر هر چی مقوا باشه (:|) بدتر از ادوارد و اون زنه تو Liberation نیست!)
موضوعها: 2
به نظر من کانر باید اینگونه می بود ، بسیاری از شخصیت کانر خوششون اومد ، واین دلیل نمیشه اتزیو چون طرفدار داره پس باید تمامی اسیسن ها شبیه اون باشن . من فکر می کنم ادوارد نیز شخصیت جالبی بود و با تمامی قاتلین فرق داشت ، هرکسی گذشته ادوارد رو بدونه می فهمه برای چی ادوارد این گونه بود . یوبیسافت در مورد ادوارد اشتباه بزرگی کرد . طبق گفته یکی از دوستان فرانسوی در فورم یوبیسافت ، ادوارد گذشته و آینده جالبی داشت که یوبیسافت می تونست اون رو باز کنه و سرانجام این قاتل رو تا تولد هیتم ادامه بده . واقعا داستان جالبی داشته هرکی نخونده بره کامیکش رو بخونه . باید بگم یوبیسافت داره عجله می کنه ...... خیلی هم عجله می کنه . شاید اگر داستان کانر یا حتی ادوارد رو ادامه می داد واقعا جالب و دیدنی می شد . [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
موافقم ( باید قیافش پیر تر باشه مث اساسینس ریویلشن ) از اون قیافه خیلی خوشم میومد اباهت خیلی زیادی داشت [img]images/smi/s0 (30).gif[/img]
اینم باید ادامه داشته باشه مث اتزیو در کل ممنون قشنگ بود
هیچ گاه چشمانت را برای دیگری نبند هیچ گاه قلبت را از آن دیگری نکن و هیچ گاه وجودت را برای دیگری سرد نکن
«با احترام حرف بزن که حرف هایت شخصیت تو است »
باو آخه ادوارد چی بود [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img] کاری به گذشته و آیندش ندارم. ولی بازی اسمش Assassin's Creed ـه، شخصیتش باید یه اساسین واقعی مثل Altair باشه! یه کی باشه که با کلی تمرین اساسین شده باشه نه اینکه بخاطر هدفش بیاد یهو لباس یه اساسین بپوشه بعدم دیگه بشه اساسین :| (بعضی مواقع که کنترل ادوارد رو داشتم، فکر میکردم یه ملوان یا شکارچی هستم [img]images/smi/s0 (43).gif[/img])
Altair و Ezio کجا و Edward کجا!
این Connor هم هنوز سر حرفم هستن می تونن تو شخصیت ـش یه تغییراتی بدن و ادامش بدن. اتزیو هم 100 درصد اگه فقط تو یه نسخه بود الان محبوب ترین شخصیت بازی نبود.
موضوعها: 2
05-02-2014, 10:16 PM
(آخرین ویرایش: 05-02-2014, 10:20 PM، توسط U-R-E.)
(05-02-2014, 09:58 PM)'Punished Snake' نوشته است: باو آخه ادوارد چی بود [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img] کاری به گذشته و آیندش ندارم. ولی بازی اسمش Assassin's Creed ـه، شخصیتش باید یه اساسین واقعی مثل Altair باشه! یه کی باشه که با کلی تمرین اساسین شده باشه نه اینکه بخاطر هدفش بیاد یهو لباس یه اساسین بپوشه بعدم دیگه بشه اساسین :| (بعضی مواقع که کنترل ادوارد رو داشتم، فکر میکردم یه ملوان یا شکارچی هستم [img]images/smi/s0 (43).gif[/img])
Altair و Ezio کجا و Edward کجا!
این Connor هم هنوز سر حرفم هستن می تونن تو شخصیت ـش یه تغییراتی بدن و ادامش بدن. اتزیو هم 100 درصد اگه فقط تو یه نسخه بود الان محبوب ترین شخصیت بازی نبود.
دوست عزیز ؛ ادوارد در آینده که شغل دزد دریایی رو کنار میزاره یکی از قطب های قوی گروه قاتلین در انگلستان میشه که شر تمامی تمپلار ها را در انگلستان کم میکنه و در همین راه هم کشته میشه . توصیه میکنم حتما بیوگرافی ادوارد رو بخونید . اگر یوبیسافت آینده این شخصیت رو میساخت شاید زیباترین بازی در این سری میشد ، چون این شخصیت در آینده خود پولدار ترین شخصیت انکلستان در کنار خانواده برچ (تمپلار ها ) بود .
ولی عجب موضوع خوبی رو انتخاب کردی پیشنهاد می کنم از مسئولین سایت این موضوع رو در نسخه بعدی مجله قرار بدن . مثل مجله edge و Xone . ذهن خلاق آقا یونس من رو متعجب کرد . درود بر شرفت ایرانی
05-02-2014, 10:20 PM
(آخرین ویرایش: 05-02-2014, 10:21 PM، توسط Punished Snake.)
اون بالا هم گفتم گذشته و آیندش مهم نیست [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] یوبی باید توی بازی همون موقع هایی که تو انگلستان به قول شما کشتی و اینا رو کنار گذاشته بود میساخت.
نه اون زمان خود Black Flag که واقعاً توش ادوارد خوب ظاهر نشد/