08-19-2015, 12:45 AM
خوب منم 3 سالم بود که پسرداییم یه پی اس وان خرید و منم شیفته اش شده بودم و به پدر گرامی گیر دادم و اونم خرید درست یادم نمیاد اولا چی بازی میکردم اما یادمه فوتبال 98 خیلی بازی میکردم و مخصوصا وقتی فامیلا و هم سنا میومدن دیگه میترکوندیم کنسول بدبختو. بعدش مدت ها بازی میکردم تا اینکه اون یکی پسرداییم پی اس 2 خریده بود( :D) و بقیه داستانو خودتون میدونید. با پی اس 2 خیلی بازی کردم خیلی طوری که 3 تا پی اس 2 خریدم و جوری شده بو که مدت ها از نسل هفت گذشته بود ولی من هنوزم عاشق پی اس 2 بودم و باهاش عشق میکردم. بازی های خفن و اینا هم نمیکردم باهاش اونجور که یادمه مثلا گاد اف وار رو که اونطور که همه میگن رفتنش( :)) رو من اصلا بازی نکردم. کلا من یجوری بودم که زیاد بازی میکردم ولی بازی که میکردم واسم مهم نبود بعضی مواقع اسم بازی رو نمیدونستم اما با گیم پلیش حال میکردم میرفتم جلو در کنار این کنسولا یه پی سی هم داشتم که جی تی ای سن اندریاس و مکس پین 2 و کل سری کال اف و اسسین 1 رو با اون رفتم و چون خاطره انگیز بودن به یادم موند و این شد که بعدش یه ایکس باکس 360 گرفتم و با اونم خیلی بازی کردم ولی هیچ وقت لذتی رو که با پی اس 2 و پی سی بردم رو با اون نبردم و الان هم که همین ایکس باکس مونده و نرفتم نسل هشت و بیشتر با پی سی بازی میکنم. الان یه سی اس گو بازم و در کنارش m@b و اسکایریم هم رو پی سی و دارک سولز 2 رو ایکس باکس میزنم و برخی بازی ها که از سبکشون خوشم بیاد رو هم به طور دوره ای بازی میکنم مثلا dying light