11-01-2015, 01:38 AM
مرسی عرفان... مرسی عرفان.... و باز هم مرسی عرفان!!!
خیلی وقت بود که به انتشار همچین مقالهای احتیاج داشتیم... فقط امیدوارم که به صحبتهات عمل بشه...!
به شخصه خیلی وقته که دیگه به صفحه اصلی سایت سر نزدم، یکی از مهمترین دلایلش هم قطعا موضوع همین مقالست!
همه چیز به ارزش گذاری و اولویت بندی خود شخص برمیگرده... ظاهرا جدیدا تخریب به اولویت تبدیل شده و بحثهای مسخره آدما رو با کلاستر جلوه میده! انگار خیلیا یادشون رفته که برای چی گیمر شدن و میخواستن از طریق گیمر بودنشون چه چیزی رو نصیبشون بشه...
هر چقدر هم با خودم فکر کردم یا با بقیه صحبت کردم راه حلی به ذهنم نرسید که این مشکل حل بشه...
تکرار میکنم: فقط امیدوارم که به صحبتهات عمل بشه...
تنها کاری که میشه کرد همین امیدوار بودن ـه!
بازم تشکر میکنم ازت بابت مقاله...
خیلی وقت بود که به انتشار همچین مقالهای احتیاج داشتیم... فقط امیدوارم که به صحبتهات عمل بشه...!
به شخصه خیلی وقته که دیگه به صفحه اصلی سایت سر نزدم، یکی از مهمترین دلایلش هم قطعا موضوع همین مقالست!
همه چیز به ارزش گذاری و اولویت بندی خود شخص برمیگرده... ظاهرا جدیدا تخریب به اولویت تبدیل شده و بحثهای مسخره آدما رو با کلاستر جلوه میده! انگار خیلیا یادشون رفته که برای چی گیمر شدن و میخواستن از طریق گیمر بودنشون چه چیزی رو نصیبشون بشه...
هر چقدر هم با خودم فکر کردم یا با بقیه صحبت کردم راه حلی به ذهنم نرسید که این مشکل حل بشه...
تکرار میکنم: فقط امیدوارم که به صحبتهات عمل بشه...
تنها کاری که میشه کرد همین امیدوار بودن ـه!
بازم تشکر میکنم ازت بابت مقاله...
?Sigint: Snake, why are you smoking a Cigarette
.Naked Snake: It's a Cigar
.Sigint: Cigar, Cigarette, same thing
!Naked Snake: It's *NOT* the same thing
.Naked Snake: It's a Cigar
.Sigint: Cigar, Cigarette, same thing
!Naked Snake: It's *NOT* the same thing