امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دردنامه ای که تاخیر داشت...
من یادمه قدیما خود دانیال نوروزی (الان اسمشو بردم، بنم نکنن یه وقت S0 (25))  اولا چرت و پرتا رو پاک میکرد (پس جدیدی نیست و همیشه بوده) و دوما بعضی اوقات خدوش با طرف دهن به دهن میشد و قهوه ایش میکرد. بعضی اوقات هم از طرف همه کاربرا دایورت میشد به یه جایی ( S0 (25)) هیچکس هم جوابشو نمیداد.

حالا بعضی از دوستان که خومدم خیلی قبولشون دارم، یجوری صحبت میکنن و میگن درست شدنی نیست و... انگار مثلا چه چیز عجیب و غیرممکنیه!
این مشکلا بخاطر ضعف مدیریتیه. بخاطر بیخیالی و عدم توجهه. بخاطر ترس از اینکه بازدیدها پایین نیاد هست. شایدم بخاطر تنبلیه که نویسنده حوصله نداره بشینه دو دقیقه نظراتش پست خودش رو بخونه!

بذارید یه مثال ساده بزنم. من وقتی تو بازار قدم میزنم، بعضی از کوچه پس کوچه ها، خیلی تمیزن و آشغال ماشغال کف ـشون پیدا نمیشه. من نوعی، قاعدتا وقتی اینا رو میبینم، نمیتونم آشغالی که دستمه رو بندازم زمین. یه جورایی غیرمستقیم میفهمم که اینجا جای آشغال ریختن نیست حالا به محض اینکه ببینم یه جا یه ذره آشغال جمع شده، منم آشغالم رو پرت میکنم همونجا.   حالا ربطش چیه؟

وقتی یه نفر میاد تو سایت شعر میگه، اولا باید نظرش پاک بشه. واقعا دلیل وجود بعضی از نظرات اصلا مشخص نیست چون هیچ فایده ای ندارن و حرف بدرد بخوری هم توش زده نشده. مثلا تو نمرات کشتی کج 2016 یه نفر اومده داد و هوار (شایدم حوار) راه انداخته که این بازی بچه بازیه و هرکی بازی کنه بچه س و... یعنی قشنگ معلومه که اومده یه ذره عقده های درونیش رو خالی کنه (معلومه تو واقعیت زیادی بهش میگن بچه) و یه ذره هم جر و بحث راه بندازه.
بعضی ها هم که کلا مضخرف میگن. درست تو همین موضوع تو سایت، یه نفر اومده گفته "ببخشید بابت اسپم و میدونم ربطی به این پست نداره و..." ای ببخشید و زهرمار... خوب یعنی طرف داره کلا همه رو میبره زیر سوال... خودش میدونه غلطه، خودش میدونه اسپمه، خودش میدونه کارش اشتباهه بعد تکرارش میکنه. حالا چی گفته باشه خوبه؟ باز یه مشکلی داره، سوالی داره یا شاید مثلا نمیتونه وارد فروم بشه و نمیدونه کجا سوالشو بپرسه (خب پیش میاد) ولی اینا نبود. اومده گفته تازه ویچر3 گرفته و از تجربیات مضخرفش فک زده بعد چهارتا احمقتر از خودش اومدن بجای اینکه بگن اسپم نده و... باهاش همراه شدن. قشنگ گند زدن تو همین پست و همین مطلبی که خیر سرش واسه "پنکه"های بی منطق نوشته شده.
حالا یه دانیال نوروزی لازم داشت اونجا تا طرف رو بن کنه یا یه نظر بده کلا بره دیگه برنگرده.

اگه چهارنفر از افراد سرشناس سایت یه حالی از اینا بگیرن، دیگه این اتفاقا نمیوفته.

پ.ن: اینقدر سنگ شهروز رو به سینه نزنید و الکی هم جو ندید. خود شهروز من چند جا دیدم که بی منطق نظر میداد و این دعواها هم بیشتر تقصیر خودش بود و بخاطر حرفای الکی خودش شروع شد. اینجا هم مهد کودک نیست که یه نفر بخواد قهر کنه و بره و برنگرده. لوس بازی ها واسه مدارس ابتداییه ن یه سایت گیم
[تصویر:  8f3_sfv_ed.jpg]
?So who you gonna be when the reaper come knocking
Actions speak louder than words, so stop talking
So watch me break out of this cage
I fight now, I wont change
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: دردنامه ای که تاخیر داشت... - توسط Qeiji - 11-03-2015, 12:17 AM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان