06-05-2015, 05:42 PM
سلام دوستان
تا امروز حدود دوساله پیگیر گیمفام نظرارو میخونم ولی نظر نمیدم .
فقط خواستم بهتون بگم دیگه وقتی ادم میخواد نظرات زیر پستای بتمن و ویچر و انحصاری ها رو بخونه سرش میخواد بترکه ، چیکار داریم میکنیم باخودمون ماها ینی گیمریم ، گیمر شخصیت خودشو داره سلیقه خودشو داره بماند که یسری نووب اعصابمون رو خورد میکنن بیاین باهاشون بسازیم . الکی میافتیم به جون هم که چی بشه ارزششو داره ؟ یکی از ویچر الکی بد میگه یکی تو مقاله ps3 و xbox 360 از نینتندو حرف میزنه چیکار کردیم تو گیمفا ؟
یکم به خودمون بیایم من فن پی سیم ولی عاشق فنای سه پلتفرم دیگه هم هستم . باور کنین نمی ارزه یادمون رفته گیمفا چرا بوجود اومد ما ها چرا میام گیمفا واقعا یادمون رفته بیاید چیزایی رو که برامون ارزش دارند ، ارزشمند نگه داریم.
یکم مراعات کنیم بقیه هم مراعات کنن ، دیگه اینقدر مشغله ذهنی برا خودمون درست نکنیم . یه جورایی انگار مجبور میشیم به جواب یا بحث ، چرا خودمونو زجر میدیم ، اعصابمونو خورد میکنیم و در اخر فقط خودمون ناراحت میشیم ؟
واقعا دلم میخواد این قضایا زود تر تموم شه ، دیگه تصمیم با خودتون من حرفمو زدم چون شاید دیگه نمیتونم تحمل کنم تا جایی که دیگه نظراتو نمیخونم و بعضی اوقات اصن بیخیال گیمفا میشم :( ، به امید موفقیت همه شما دوستان گلم . ;)
ببخشید پر حرفی کردم .