امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درد دل این روز های خیلی هامون ...
Exclamation 
سلام دوستان

تا امروز حدود دوساله پیگیر گیمفام نظرارو میخونم ولی نظر نمیدم .
فقط خواستم بهتون بگم دیگه وقتی ادم میخواد نظرات زیر پستای بتمن و ویچر و انحصاری ها رو بخونه سرش میخواد بترکه ، چیکار داریم میکنیم باخودمون ماها ینی گیمریم ، گیمر شخصیت خودشو داره سلیقه خودشو داره بماند که یسری نووب اعصابمون رو خورد میکنن بیاین باهاشون بسازیم . الکی میافتیم به جون هم که چی بشه ارزششو داره ؟ یکی از ویچر الکی بد میگه یکی تو مقاله ps3 و xbox 360 از نینتندو حرف میزنه چیکار کردیم تو گیمفا ؟
یکم به خودمون بیایم من فن پی سیم ولی عاشق فنای سه پلتفرم دیگه هم هستم . باور کنین نمی ارزه یادمون رفته گیمفا چرا بوجود اومد ما ها چرا میام گیمفا واقعا یادمون رفته بیاید چیزایی رو که برامون ارزش دارند ، ارزشمند نگه داریم.
یکم مراعات کنیم بقیه هم مراعات کنن ، دیگه اینقدر مشغله ذهنی برا خودمون درست نکنیم . یه جورایی انگار مجبور میشیم به جواب یا بحث ، چرا خودمونو زجر میدیم ، اعصابمونو خورد میکنیم و در اخر فقط خودمون ناراحت میشیم ؟
واقعا دلم میخواد این قضایا زود تر تموم شه ، دیگه تصمیم با خودتون من حرفمو زدم چون شاید دیگه نمیتونم تحمل کنم تا جایی که دیگه نظراتو نمیخونم و بعضی اوقات اصن بیخیال گیمفا میشم  :(  ، به امید موفقیت همه شما دوستان گلم . ;)
ببخشید پر حرفی کردم .
[تصویر:  404.JPG]
پاسخ
کسی از یه بازی بد میگه که اون از نظرش شاهکاره و طرف نمیتونه تجربش کنه 
فقط تو گیمررا شایع نیست و بعضی منتقدا هم به ناحق به بازی نمره پایین یا حتی بالا میدن
باید ریشه گیری شه این موضوع
پاسخ
(06-05-2015, 05:51 PM)BadBoy4Ever نوشته است: کسی از یه بازی بد میگه که اون از نظرش شاهکاره و طرف نمیتونه تجربش کنه 
فقط تو گیمررا شایع نیست و بعضی منتقدا هم به ناحق به بازی نمره پایین یا حتی بالا میدن
باید ریشه گیری شه این موضوع

ما اول باید خودمونو اصلاح کنیم بعدش دیگرانو چون نه دستمون به ریشه میرسه و نه ... بماند ممنونم ازتون
[تصویر:  404.JPG]
پاسخ
اره واقعا....چه بحثایی میکنن. :D
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اتفاق خیلی بد برای محمد رزم آرا Mr.Payne 31 7,614 07-24-2015, 11:20 AM
آخرین ارسال: Station
  دو سوال خیلی ضروری amirnoroozi 12 3,793 12-21-2012, 12:40 PM
آخرین ارسال: Real G
  عجیب اما واقعی/بخونید خیلی خفنه M@x P@yne 1 1,433 10-24-2012, 03:57 PM
آخرین ارسال: GamerStation