موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
من همین الانشم لال شدم [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
البته با وجود آنچارتد کار بسیار سختی دارن [img]images/smi/s0 (37).gif[/img][img]images/smi/s0 (37).gif[/img]
ای کااااااااااااااااااااااااش برای ps4 هم میومد ......................
موضوعها: 6
پلتفرم های شما:
بدون شک باید از همین الان بگم که یکی از برترین عناوین ساله.
من شخصا خودم فن وفادار سونیم ولی واقعا به نظرم این عنوان می تونه رقیبی برای عناوین انحصاری سونی شامل Uncharted و bloodborn باشه.
نوش جون فن های مایکرو.[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
While I thought that I was learning how to live, I have been learning how to die
موضوعها: 0
الکیه .... گرافیک انحصاری های ایکس باکس وان چندسال بعد تازه میشه عین گرافیک beyond رو ps3
موضوعها: 75
(08-07-2014, 06:40 PM)ho3ein 3ezar نوشته است: الکیه .... گرافیک انحصاری های ایکس باکس وان چندسال بعد تازه میشه عین گرافیک beyond رو ps3
فقط کم مونده بود کارای Sam Lake بره زیر سوال! :|
هر کی که اون عینک فن بازی رو در بیاره می تونه تشخیص بده همین الان خیلی بازی های دیگه ای هستن از Beyond گرافیک به مراتب بهتری دارن. شما سخت افزار Xbox One رو با PS3 مقایسه می کنید؟ [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] البته فکر می کنم منطق شما اینه که PS3 سخت افزار بهتری داره LOL
موضوعها: 118
یکی از بهترین بازی میشه چون همیشه بازی های Remedy عالی بودند مثل Alane Wake[img]images/smi/s0 (37).gif[/img][img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
موضوعها: 79
نمی شه از الان نظر داد چون بهترین بازی رمدی تا الان max payn بوده (اگر اشتباه نکنم) باید بازی بیاد اول