02-22-2016, 01:33 PM
قبل از هرچیزی جا داره یک تشکر ویژه خدمت کاربران محترم و اساتید بکنم. واقعا لطف کردید که مقالهی بنده رو مطالعه ردین و اون رو مورد نقد خودتون قرار دادید.
ممنون برادر. لطف داری شما... اصولا عاشق بازی های سخت و اصطلاحا "هاردکور" هستم و بیشتر سراغ بازی هایی میرم که توش سعی و تلاش حرف اول رو بزنه. نه اینکه یه تنه یه ارتش رو حریف شی و حتی یه خراش هم بازی نبینی.
خیلی ممنون که نظرتونو گفتید
از شما هم بابت نظر ممنونم.
سرتاسر گفته هاتون نظر لطف شماست. ممنون بابت نظر...
اصولا این سبک برام خیلی جذاب بود. بازی های ماینکرفت هم تاحالا دنبال نکردم. حتما یه نگاهی بهشون میندازم. ممنون از اینکه گفتید.
استاد این چه حرفیه... حرف های شماست که باعث میشه افرادی مثل بنده تو رشتهی نویسندگی پیشرفت کنیم. بنده بیش از حد عاشق نویسندگیام و کلا تمام مقالات دوستان رو مو به مو دنبال میکنم. نقد های اساتید به آدم واقعا روحیه میده و باعث میشه نویسنده احساس کنه نوشته هاش ارزش داره و دیگران براش ارزش قائل میشن...
از تمام کسایی که دربارهی این نقد نطرشونو گفتند متشکرم. موفق باشید
نقلقول: یادش بخیر بازیش نسخه ی عجیب غریب تر ماین کرفت بود
باید کلی وقت صرف میکردی یه عالم درخت قطع میکردی بعدشم هیچی به هیچی
کلا زیاد بازی نکردم همونطور که ماینکرفتو زیاد بازی نکردم ولی نقد خوبی بود معلومه تهشو دراوردی
احسنت
ممنون برادر. لطف داری شما... اصولا عاشق بازی های سخت و اصطلاحا "هاردکور" هستم و بیشتر سراغ بازی هایی میرم که توش سعی و تلاش حرف اول رو بزنه. نه اینکه یه تنه یه ارتش رو حریف شی و حتی یه خراش هم بازی نبینی.
خیلی ممنون که نظرتونو گفتید
نقلقول: من از شب های بازی متنفر بودم هیچ جا رو نمیشد دید خیلی بد بود با اون مشعل مسغره تو دنیای واقعی انقد سریع خاموش نمی شدباز هم ممنون. فضای شب تو بازی یه حال و هوای خاصی داره. البته تو تاریکی هم میشه کارهایی رو کرد که توی روز نمیشه انجام داد. مثلا تو شب ها موجوداتی وجود دارن که اگه اونارو از بین ببرید میشه تجهیزات ویژه ای رو بدست آورد. اصولا تو شب هم ویژگی هایی هست که آدمو کنجکاو برای ماجراجویی بکنه... ولی مشعل هارو کاملا حق داری.. البته خیلی چیز ها با معیار دنیای واقعی همخونی نداره. نمونش هم گردش شب و روزه. اگه یه مشعل یک روز واقعی روشن بمونه، قطعا تو محیط بازی باید حدودا بیست روز کار بکنه که این یکم بازی رو از منطق دور میکنه..
از شما هم بابت نظر ممنونم.
نقلقول: خسته نباشید بابت مقاله.خواهش میکنم. کاربرایی مثل شما خستگی رو از تن آدم بیرون میکنن.
خیلی عالی و جذاب نوشته شده! من خودم اصلاً این بازی رو تجربه نکردم ولی با خوندن متن شما کنجکاو شدم تجربه ش کنم.
سرتاسر گفته هاتون نظر لطف شماست. ممنون بابت نظر...
نقلقول: درود و خسته نباشید خدمت سجاد عزیزخیلی خیلی ممنونم که نسبت به بنده و مقالم چنین نظری دارید. جا داره یابت نکاتی که اشاره کردید هم تشکر بکنم. قطعا موارد ذکر شده رو در آینده در نظر میگیرم و اشتباهات این چنینی رو نخواهید دید. در کل خیلی خوشحالم که شما این مقاله رو نقد کردید.
سجاد جان مقاله رو خوندم و بسیار لذت بردم. با اجازه شما و دیگر اساتید محترم میخوام یه سری نکاتو بهت بگم که با رعایتشون میتونی سطح مقاله هاتو بالاتر ببری و جذاب ترش کنی.
- اول از همه اینکه توی مقاله از یک سری اصطلاح ها و اکسپرشن های خودمونی استفاده کرده بودی که بسیار زیاد با اونها حال کردم ادامه بده به اینکار، فقط لحنشو رعایت کن.
- دوم اینکه محتوای مقاله ات بسیار زیبا بود. بازم حال کردم. همیشه برای محتوای خوب، وقت زیادیو صرف فکر کردن بکن
- نوشته هاتو قشنگ تر کن. سایز رو یک مقدار کم کن و فونت رو یه فونت جذاب تر انتخاب کن. اضافه کردن چند تا رنگ هم به مقالت میتونه جلوه قشنگی بده.
- بیشتر با اصطلاحات دنیای بازی اشنا شو. (البته این یه امر تجربیه) مقاله زیاد بخون درست میشه خودش.
- مقاله رو حتما قبل از اینکه روی سایت بزاری ویرایش کن. غلط های املایی تو متن بود. میدونم از اون غلط ها بوده که از دست ادم در میره. برای مطمعن شدن از املای یک کلمه توی گوگل یه سرچ کن من خودمم املام تعریفی نداره همش دست به دامن گوگل ام
- بعضی جاها دیدم از شکل غیر صحیح کلمات استفاده میکنی مثل: چیکار و... . اینارو اصلاح کن تو نوشته های بعدیت.
- حتما حتما حتما زبان نوشته رو مشخص کن. ببین میخوای نوشته خودمونی باشه (که توصیه نمیکنم) یا رسمی یا نیمه رسمی. یه جاهایی خودمونی شده بودی ولی یه جاهایی رسمی حرف میزدی. به طبع شکل نوشتاری کلماتتم توی این نوع نوشته ها تغییر میکنه. مثلا "تیکه و پاره خواهد کرد" توی نوشته رسمی میشه "تکه و پاره خواهد کرد."
اصولا این سبک برام خیلی جذاب بود. بازی های ماینکرفت هم تاحالا دنبال نکردم. حتما یه نگاهی بهشون میندازم. ممنون از اینکه گفتید.
نقلقول: خیلی روده درازی کردم شرمنده.
سجاد جان یه پیشنهاد دیگه. اگه از این نوع بازی های Survival و Sandbox (محیط باز) خوشت میاد حتما و حتما یه نگاه به بازی ماینکرافت ( Minecraft ) بنداز. کمکی هم خواستی توش بنده در خدمتم.
شب خوبی داشته باشی
استاد این چه حرفیه... حرف های شماست که باعث میشه افرادی مثل بنده تو رشتهی نویسندگی پیشرفت کنیم. بنده بیش از حد عاشق نویسندگیام و کلا تمام مقالات دوستان رو مو به مو دنبال میکنم. نقد های اساتید به آدم واقعا روحیه میده و باعث میشه نویسنده احساس کنه نوشته هاش ارزش داره و دیگران براش ارزش قائل میشن...
از تمام کسایی که دربارهی این نقد نطرشونو گفتند متشکرم. موفق باشید