08-13-2012, 11:14 PM
(آخرین ویرایش: 08-13-2012, 11:22 PM، توسط Devil Hunter.)
دوستان اگه می شه منو یه راهنمایی کنید من چند ساله پیش کمی بازیه سری قبل رو بازی کرده بودم و از فضای بازی خوشم نیومد فک می کردم این بازی هم همونطور کسل کننده باشه با اومدن game of the year بازی گفتم بگیرم ببینم چه طوره ... بعد از کمی بازی کردن متوجه شدم با چه شاهکاری طرف بودم الان بعد از تموم شدن بخش داستانیه بازی من چند تا مشکل دارم یکی مربوط می شه به Riddler's Revenge چند بار شده که توی بازی بعد از گرفتم علامت سوالای سبز یک علامتی اومده روی نقشه بعد من رفتم یکی رو نجات دادم بعد هم اون یه ادرسه رادیویی می ده وبعد اون فرکانس ها رو مطابقت میدم و مرحله تموم می شه ... الان من باید چی کار کنم چه طوری دوباره از این مراحل بیارم! اصلا نکنه وقتی این دشمنایی که سبز می شن و ازشون بازجویی میکنی و رویه نقشه کلی علامت سوال میاد من باید بزم همه ی اونا رو بگیرم ! اصلا کلا یکی به من بگه ای یارو علامت سوالیه چه طور می میره! 25:
سواله دومم هم اینه که من یک بار داشتم تو شهر راه می چرخیدم یه یارویی دیدم که لباس قرمز با صورته پوشیده داشت بد هم رفت ویه علامتی رو زمین کذاشت . الان اون کی بود و باید چی کارش کنم! 60:
سواله سومم هم اینه وقتی مستر فریز رو شکست دادم گفت که برم زنشو نجات بدم بعد در قسمت جنوب شرقیه شهر یه منطقه ی دایره ایی درست شده که آبیه کم رنگه ، نمی دونم باید چی کار کنم اونجا؟! 38: الان یه مرحله ی دیگه هم همینطوری درست شده (شمال نقشه) که وقتی توی دایره ی ابی توی نقشه و اونجایی که میخواد می رم هیچی نیست ! در کل یکی بگه این منطقه ابی کمرنگا چین؟!
ببخشید خیلی سوالم زیاد شد38: اگه می شه کمک کنید من دیوونه ی این بازی شدم فک نمی کردم انقدر خفن باشه37: ...
سواله دومم هم اینه که من یک بار داشتم تو شهر راه می چرخیدم یه یارویی دیدم که لباس قرمز با صورته پوشیده داشت بد هم رفت ویه علامتی رو زمین کذاشت . الان اون کی بود و باید چی کارش کنم! 60:
سواله سومم هم اینه وقتی مستر فریز رو شکست دادم گفت که برم زنشو نجات بدم بعد در قسمت جنوب شرقیه شهر یه منطقه ی دایره ایی درست شده که آبیه کم رنگه ، نمی دونم باید چی کار کنم اونجا؟! 38: الان یه مرحله ی دیگه هم همینطوری درست شده (شمال نقشه) که وقتی توی دایره ی ابی توی نقشه و اونجایی که میخواد می رم هیچی نیست ! در کل یکی بگه این منطقه ابی کمرنگا چین؟!
ببخشید خیلی سوالم زیاد شد38: اگه می شه کمک کنید من دیوونه ی این بازی شدم فک نمی کردم انقدر خفن باشه37: ...