موضوعها: 1
چه تایپک خوبی ! ازدواج کردن که راحتـــــه ! شخصیت مونت شما یا مذکر شما باید با سیمزی که در بازی داره زندگی میکنه رابطه برقرار کنه و قسمت Love رابط که زیاد زیاد شد گزینه نامزد شدن میاد که اون رو انتخاب میکنید و بعدش گزینه دیگه ای فراهم میشه برای ازدواج کردن ! طلاق و جدا شدن هم برعکس این قضیه هست . موفق باشین [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
11-06-2014, 03:22 PM
(آخرین ویرایش: 11-06-2014, 03:47 PM، توسط Paraziiit.)
من ازدواج کردم کلا به دو روز نکشید زنمو طلاقش دادم انقدر که هی باید ناز شونو بکشی [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
برا خرج و مخارج عروسی مجبور شدم از چیت استفاده کنم [img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
ازدواج نکنید کمرتون رو می شکونه مخارجش [img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
If life gives you errors, burn life's house down with the errors
کیس های ماد شده (تاپیکی برای حرفه ای ها)
موضوعها: 10
پلتفرم های شما:
ممنون
حالا ازدواج کردن چه چیتی داره؟
موضوعها: 257
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
- xbox one
- Wii U
- Mobile
البته در مورد ازدواج تا جایی که فهمیدم این بود که به مراسم و جشن های عروسی بریم و اونجا می تونیم با افراد نامزد کنیم و بقیه ی ماجرا
و اینکه یه مرگ جدید هم به بازی اضافه شده و اونم چیزی نیست جز غرق شدن برید خودتونو یا توی استخر یا توی دریاچه قرغ کنید تا سیمزتون از این زنگیه فلاکت اور راحت بشه.(روحیه ی خشن به این میگند[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img])
موضوعها: 118
خیلی ممنون بابت تاپیک خوبتون[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
من نمیونم چطوری باید ببرمش دستشویی یا براش خونه بخرم که توش بخوابه![img]images/smi/s0 (53).gif[/img] نمیدونم باید چطوری ببرمش سرکار یا تفریح و ورزش![img]images/smi/s0 (38).gif[/img] الان درحد مرگ هستش![img]images/smi/s0 (25).gif[/img] راهنمایی کنید plz[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 10
پلتفرم های شما:
باید برای ساخت خونه روی اون اچار کلیک کنی که بالا سمت راست است بعد میتونی براش دستشویی بسازی
اتاق خواب
اتاق بچه
آشپر خونه
که توش می تونه بخوابه،آشپزی کنه و دستشویی کنه
یک ذره کنجکاو باشی همه چیزش رو میفهمی[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]