موضوعها: 0
(01-22-2016, 02:40 AM)Legendary Warrior نوشته است: (01-21-2016, 06:18 PM)mohseni نوشته است: سلا ببخشید میشه در مورد بدست اورد wolf school gearیه توضیحی بدین؟ بدجوری تو کفش موندم....
سلام دوست عزیز. به اینجا مراجعه کنید.
خیلی ممنون.یه سئوال دیگه هم داشتم از نظر شما بین bear griffin cat کدومشون بهتره؟ و ادرنالین هم چه کاربردی داره؟
پلتفرم های شما:
سلام.ببخشید تو لول 22 ، اونجایی که تریس از گرالت میخواد که ماسک و لباس تهیه کنه برای رفتن به مهمونی (اون مرحله که داره همراه پیدا میکنه برای جنگ با wild hunt) محل تهیه ماسک و لباس رو پیدا نمیکنم.میشه راهنمایی بفرمایید
موضوعها: 2
سلام دوستان من تازه شروع به بازی کردم ولی تازگی برام چن بار پیش اومده که بازی قفل میکنه نه اینکه بیاد بیرون مثلا شمشیرو میتونم در یارم و بزارم ولی تو بازی حرکت نمیکنه گرالت اگه این از باگه بگین کدوم اپدیتو براش بگیرم چون که زیاد نمیتونم دانلود کنم
ممنون
ٌٌٌWE ARE THE WLAKING DEAD
پلتفرم های شما:
سلام بچه ها من ی جایی گیر کردم میخوام ENHANCED GRIFFIN ARMOR بسازم میگه باید ی دونه MONSTER HIDE داشته باشی نمیدونم از کجا MONSTER HIDE گیر بیارم اگه میشه ی کمک کوچیکی به این داشتون بکنید ممنون؟
پلتفرم های شما:
سلام دوستان اسپم نیست لطفا جواب بدید این بازی روی این سیستم چطور اجرا میشه؟؟؟؟؟؟ gpu geforce gt630 2gig 128 bit
cpu phenom II x6 1055t ram8gig 1600mhz