موضوعها: 0
سلام
من بازی رو دیروز شروع کردم
بعد از اون قسمتش که فضاییه گلوشو میگیره از صفینه میندازتش تو شهر دیگه نمیدونم باید چیکار کنم
میشه راهنماییم کنین؟
اگه زحمتی نیست اسکرین شات هم بزارین
مرسی
(09-01-2013, 01:10 PM)'kakickka' نوشته است: موضوعه خوبیه!
فقط یه سوال در مورد بازی
توی مرحله ای که نوشته escape zin ship به چند تا در میرسه با سفینه که دارن بسته میشن من سه تا در اولی رو به هزار مکافات رد میشم ولی نمی تونم از در چهارم رد شم.....کمک کنید باید چی کار کنم؟
اگر با PC بازی میکنی ابتدا دکمه Tab رو از روی کیبورد فشار میدی تا صفحه مربوط به وارد کردن Cheat و upgrade و ... باز بشه میری توی اون قسمتی که cheat وارد میکنن تایپ میکنی fastforward و یه چیت فعال میشه تیکشو میزنی و میبینی که سفینه با 2 برابر سرعت حرکت میکنه و درها فرصت نمیکنن بسته بشن... موفق باشی...
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
دوستان توی نسخه سه وقتی تبو میزدی یه صفحه میومد که وقتی تلفنو میزدی اونجا با پییرس زنگ میزد بعد مرحله رو اون هر کجا میگفت میرفتی اونجا
ولی توی این نسخه توی قسمت تلفن نمیتونم اون کارارو بکنم؟کجا برم?(امیدوارم فهمیده باشید منظورم چیه و خواهشا کمکم کنید)
09-15-2013, 12:45 PM
(آخرین ویرایش: 09-15-2013, 12:59 PM، توسط hamidreza121.)
منم تو همین مرحله گیر کردم اگه کسی میدونه به ما هم به گه[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
منم تو مرحله یescape the zin shipگیر کردم شما گفتید که باید کلمه یFASTFORWARDرو وارد کنیم من وقتی رفتم وارد کنم باید عدد وارد بکنیم لطفا کمکم کنید[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
سلام من توی مرحله ای
escape zin ship با سفینه از سه تا در رد می شم ولی چهارمی رو نمی تونم لطفا کمک کنید
پلتفرم های شما:
کسی نیست مشکل رو حل کنه ؟؟ دوستان ؟؟؟؟