موضوعها: 1
11-03-2015, 05:50 PM
(آخرین ویرایش: 11-03-2015, 06:04 PM، توسط Hamoon.)
سلام اقا من بخوام تو ps4 ی اکانتمو پاک کنم چی باید بکنم ، هرچی میزنم روش میگه اول برو دکتیو کنش بعد پاک کن منم این اکانتم لوگ اوت شده پسوردشم یادم رفته حتی ایمیلشم ،
چی کار باید بکنم ؟
در اصل مشکل من برا بازی ویچر هست ، من بازی رو اپدیت 1.11کردم تمام دی ال سی های رایگانشم گرفتم ، ولی وقتی بدون اینترنت میرم تو بازی ی پیغامی بهم میده میگه ی سری از دی ال سی ها غیر فعال شده برو درسش کن ، و اوکی که میکنم اصن ننیزاره برم تو بازی ، حدس زدم با اکانت قبلیم دی ال سی ها رو گرفتم ، ولی چون یوزر پسورد اکانت قبلیمو ندارم نمیدونم چطور برم توش ، الانم این اکنت جدیدمو پریماری میکنم درست میشه ، میخوام بدونم راهی هست این مشکل من حل بشه
راهی هست دی ال سی ها رو پاک منم دوباره با اکنت جدیدم دان کنم که دیگه نیاز نیاشه پریماری کنم ؟
یا اینکه اگه اکانت قبلیمو پاک کنم درست میشه ؟
اکانت قبلیمم بدبختی اصن پاک نمیشه مشکلشو بالا گفتم
موضوعها: 0
ضمن عر ض سلام خدمت همه دوستان
یه سوال داشتم.من بازی رو یک بار تموم کردم و حالا تو new game + دوباره شروع کردم البته یک لول سخت تر.
من همه ایتمهای مدارس ویچر تو بالاترین سطح داشتم که الان هم میتونم ازشون استفاده کنم.ولی الان دیگه سلاح های دشمن ها که تازه میشه گفت اوایل بای هست و من تازه triss ملاقات کردم سلاح ها و زرهای دشمن ها قوی تر از تجهیزات منه.
میخواستم بدونم اگه تو ابن لول سختر بازی باز نقشه ساخت این تجهیزات پیدا کنم و دوباره بسازمشون با قدرت متناسبتری نسبت به سختی بازی ساخته میشن یا نه قدرتشون همون مثل قبل هستش؟
امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
پلتفرم های شما:
بهتره که کسی که بازی میکنه زبان انگلیسی (حتی کم) هم بلد باشه تا دیالوگ های بازی رو بفهمه و داستان باز رو درک کنه و از بازی لذت واقعی رو ببره چون الآن بازی ها بیشتر به زبان انگلیسی هستند.
راستی این تروفی های هیولا ها رو برای استفاده از آن ها،باید به اسب آویزان کنیم یا فقط با خودمون حملش کنیم کافیه؟
01-10-2016, 02:28 AM
(آخرین ویرایش: 01-10-2016, 02:29 AM، توسط navid.bakhtiari.)
سلام دوستان من بازی رو تموم کردم. الن دارم دی ال سی heart of stone رو بازی میکنم.این زره ای که روی دی ال سی هست رو چجور باید بدست بیارم؟در ضمن من فرمول های زره و کمان مدرسه Bear Ursine School Gear رو پیدا کردم و برا ساختشون همه مواد مورد نیاز روزو دارم ولی monster bone رو نمیدونم چجور گیر بیارم