موضوعها: 4
پلتفرم های شما:
رفقا من یه سوالی دارم ! این بانک ها و فروشنده ها و مدارس ویچر کجا هستن ؟ من الان اون مرحله ای هستم که باید سیری و رو از اون روستا فراری میدادم ولی تاحالا نه خیلی پول دارم نه تاحالا فروشنده ای چیزی دیدم که بتونم چیزیایی که توی قسمت جانک هست و بفروشم ! چهجوریه جریان؟
من معمولا اون ها رو توی اهنگری تجزیه می کنم
موضوعها: 0
دوستان یه مرحله هست که میره پیش اون پیرمرده ریش درازه که قرمز پوشیده اسمشو نمیدونم
همه ی حرفاشم امتحان کردم ولی هیچی نشد در ضمن گزینه ی اولی هم بازی gwent هستش
اونجا باید چیکار کنیم؟ باید gwent بازی کنیم؟؟؟؟ من اصلا نمیدونم چطوری بازی میکنه
آره ولی اگه بازی هم نکنیم هیچ علامتی تو نقشه نیست اونو باید چیکار کنیم؟ من الان علامتی و نقشه ندارم
(08-31-2015, 10:39 PM)mohammad1377-ir-pewdiepie نوشته است: (08-31-2015, 08:53 PM)alone moon نوشته است: آره ولی اگه بازی هم نکنیم هیچ علامتی تو نقشه نیست اونو باید چیکار کنیم؟ من الان علامتی و نقشه ندارم
داداش من هم این مشکل رو داشتم............میتونی بازی نکنی و مراحل دیگرو بری چون در قسمت QUEST به اینجا میرسی که باید باهاش بازی کنی
راه حل : باید بری از بیشتر فروشنده ها کارت هارو بخری بعد باهاش بازی کنی وقتی بردیش از کارت های خودش چندتا بهت میده .......کم کم برات اسون میشه. برای راهنمای بازی برو به این سایت........اولیه واسه خرید کارت ها و افراد قابل بازیست که بهت گفتم
http://forum.bazicenter.com/thread97012/
این هم واسه چطور بازی کردن هست
http://forum.bazicenter.com/thread97067/#post3804493
داداش اگه مشکلی داشتی همینجا بپرس..........اینم هدیه من واسه اینکه 1 هفته مسافرت بودم :brnheart: ( حالا باید این همه خبر بخونم
)
پس حتما باید بازی کنم؟؟؟
من اگه میتونستم این همه راهنما رو به خاطر یه مرحله ی گیم بخونم می رفتم به 7 زبان دنیا مسلط میشدم
09-01-2015, 10:23 AM
(آخرین ویرایش: 09-01-2015, 12:48 PM، توسط alone moon.)
(09-01-2015, 12:43 AM)S.M.H.S.M نوشته است: (08-31-2015, 08:11 PM)alone moon نوشته است: دوستان یه مرحله هست که میره پیش اون پیرمرده ریش درازه که قرمز پوشیده اسمشو نمیدونم
همه ی حرفاشم امتحان کردم ولی هیچی نشد در ضمن گزینه ی اولی هم بازی gwent هستش
اونجا باید چیکار کنیم؟ باید gwent بازی کنیم؟؟؟؟ من اصلا نمیدونم چطوری بازی میکنه
عزیز پیرمرد ریش دراز قرمز پوش و گوسفندی که زمین نشسته به وفور توی بازی هستش.
اسم مرحله رو از توی قسمت کوست ها (quest )یا زیز مینی مپ بنویسید ، کامل کمکتون میکنم.
تشکر از دوستانی که پاسخگو بودن.
خب پروفسور همه فهمیدند و راهنمایی کردند تو عقلت نمیرسه این که مشکل من نیست حداقل اینو بفهم که 2 نفر جواب دادند پس کافیه
دیگه نیازی به تو نیست فقط میخاد تیکه بندازه