07-05-2015, 06:58 PM
(07-05-2015, 04:35 PM)Milad OC نوشته است: سلام، من با سیستمه زیر از اساسین یونیتی رو تنظیماته هایج +fxaa بالاتر از چهل و پنج فریم گرفتم البته به غیر از دمو های بازی که فریم به سی هم میرسید البته همون طور که گفتم داخله خوده بازی فریم زیره ۴۵ نمیومد، اما... الان از ویچر با تنظیماته هایج و خاموش بودنه هییر وورک نمیتونم بیشتر از ۴۵ فریم بگیرم (البته تو فضاهای باز، تو فضای بسته زیره پنجاه نمیاد!) بخاطره همین که فریم بین ۳۵ الی ۴۵ه فریم رو روی سی قفل کردم!!! میخواستم بدونم راهی نداره که فریم رو برسونم بالای چهل و پنج رو همین تنظیمات!خوبه خودتم میدونی اپدیت نیست.اخرین نسخه اپدیت گرافیک با اپدیت 1.3 بازی رو نصب کنید مطمئنا حداقل 10 فریم کمک میکنه.این بازی رم نسبتا زیادی مصرف میکنه پس رم رو تا جای ممکن خالی کنید.گرافیک رو هم اگر بلدید تا اخر اورکلاک کنیدد.
ضمنا نسخه ی بازیم ۱.۲ و هیچ دی ال سی یا اپدیتی جز اپدیت روز اول روش نصب نیس، اپدیته کارته گرافیکم هم ۳۵۰.۱۲ هست (میدونم اپدیت نیست!) حالا با این تفاسیر راهی هست که فریم رو به بالای چهل و پنج رسوند! اگه گرافیکم رو اپدیت کنم و اپدیتای بازی رو هم نصب کنم بالای چهل و پنج بهم میده؟ اگه ممکنه برادری کنید راهنماییم کنید ممنون میشم...
رزولیشین مانیتورم هم ۹۰۰p هست....
سیستم هم به شرحه زیره:
VGA: (Asus) GTX 760 2GB OC
GPU: Intel core i5 4440
MIN: GB-h97-gaming3
RAM: 8GB 1600