موضوعها: 1
سلام دوستان
قبلا تو بازی pes2015 قابلیتی داشت که وقتی 4 نفره میخواستیم بازی کنیم یه گزینه میاورد که میگفت کدوم میخوایید حمله وایسید و کدوم میخوایید دفاع وایسید
از وقتی 2016 نصب کردم نمیدونم چرا دیگه این گزینه را نمیاره کسی میدونه مشکلش چیه تنظیمات خاصی داره؟؟
و یه مشکل دیگه هم هس این که من وقتی اندازه بازی را روی (768*1024):4.3 میزام کیفیت بازی خوبه ولی وقتی میزارم رو بزرگ ترین اندازه (720*1280):16.9 کیفیت خیلی پایین میاد
کامپیوتر را به
LED
40 اینچ بستم
ویندوزم ده هستش
موضوعها: 32
پلتفرم های شما:
دوستان من روی لپ تاپ PES 2016 رو بازی میکنم اما وقتی می خوام اجراش کنم این خطا رو میده:
http://*****/images/aypd55fv0awjpq13gdnt.png
سوییچ هم کردم به همون روشی که نسخه های قبلی رو سوییچ می کردیم روی کارت گرافیک اصلی اما متاسفانه باز هم این خطا رو میده، لطفا کمکم کنید
با تشکر
[img=0x0]http://cdn4.thr.com/sites/default/files/2013/09/4_harry_potter_goblet_of_fire.jpg[/img]
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
آقا من بازیم کلا سیو نمیشه چطوری درست میشه؟ کرک جدید رو هم ریختم ولی درست نشد
من واسش مجنون اونم لیلی :(
میگه دوسم داره آره خیلی :)
موضوعها: 0
با سلام 5ماهیه دارم رو یه مستر لیگ کار میکنم و الان به یه تیم قوی رسیدم ولی به یکباره دیگه مستر لیگم لوود نشد و ارورdata is corpeted داد...بازی رو دوباره نصب کردم مشکل حل نشد .تو نت هم سرچ کردم چیزی پیدا نکردم خواهشا یه راهنمایی کنید...ممنون میشم
(04-09-2016, 12:43 AM)مجیدنصر نوشته است: (04-08-2016, 07:53 PM)mamadreza20 نوشته است: با سلام 5ماهیه دارم رو یه مستر لیگ کار میکنم و الان به یه تیم قوی رسیدم ولی به یکباره دیگه مستر لیگم لوود نشد و ارورdata is corpeted داد...بازی رو دوباره نصب کردم مشکل حل نشد .تو نت هم سرچ کردم چیزی پیدا نکردم خواهشا یه راهنمایی کنید...ممنون میشم
سلام
این ارور به خاطر خراب شدن فایل های بازی هست. شما آپدیت یا پچ برای بازی نصب نکردید که ناقص نصب شده باشه.
پیشنهاد می کنم یکبار با نرم افزار your uninstaller بازی رو پاک کنید و دوبارع نصب کنید و آخرین آپدیت بازی که 1.4 میشه رو نصب کنید و بعد هم پچ مخصوص لیگ ها رو نصب کنید.
ممنون که جواب دادید و این دنیایی ارزش داره.نه من پچ یا اپدیتی برای بازی انجام ندادم،درواقع بهتره بگم بازی در حالت افلاین ران
میشه.اینکارو انجام بدم ،احتمال بازگشت مسترلیگه هست ؟
این روشو امتحان میکنم و نتیجشو اعلام میکنم.بازم ممنون
سلام کسی هست لینک دانلود فیکس کرش بازی رو بزاره . من کلا تا یه نیمه بازی میکنم از بازی میپره بیرون