(01-27-2016, 02:49 PM)THE LEGEND 1 نوشته است: این چی بود خدا خیرت بده. فایل دومو ساختم و رو کامپیوتر خودم اجرا کردم . کامپیوتر بعد از ری استارت بالا نیومد .بعد یه بار کارت گرافیکو در آوردم و دوباره گذاشتم سیستم بالا اومد. با این که آنتی ویروس avira با آخرین آپدیت دارم اما چیزی پیدا نکرد بیشتر یه دستور اجرایی بود تا ویروس. به هرحال جالب بود.
درسته این دستورات دستور اجرایی هستن. این فایل ها توسط آنتی ویروس به عنوان ویروس شناخته نمیشن.
(01-27-2016, 03:05 PM)gamertop نوشته است: بعد اینو بدیم به دوستامون خطرناک نیست؟ بد راهی داره که بعد از اینکه راه 4 رومو دادیم به دوستمون بعدش درست بشه ؟!
نه متاسفانه. توی این روش کامپیوتر بعد از ریستارت دیگه روشن نمیشه اما اگه دوس داشته باشی میتونی فایلی بهت بدم که طرف بعد اینکه روش کلیک میکنه بعده 3 ثانیه سیستمش ریستارت میشه و دوباره روشن میشه و درواقع فقط ترس ایجاد میکنه و همون ریستارتی هست که از داخل ویندوز انجام میشه. اگه خواستی بگو بهت فایلو بدم.
روش ساخت دستور ریستارت سیستم (بدون خطر):
اول یک Project داخل برنامه Visual Studio ایجاد کنید.
بر روی فرم خودتون دوبار کلیک کنید تا صفحه نوشتن کد ظاهر بشه.
کد زیر رو داخلش وارد کنید:
داخل " " اول متن خودتون و داخل " " دوم سطر و یا عنوان پیام رو وارد کنید.
بعد فایل رو سیو و ازش استفاده کنید.
نمونه فایل: لینک دانلود
دوستان این فایل هیچ خطری نداره و درواقع همون دستور ریستارت هست که داخل ویندوز موجوده. پس نگران نباشید و اگه خواستید خودتون روش کلیک کنید.