موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
impact موتور فیزیک بازیه و انجین اصلی ignitهستش و من منظورم باقی نویسنده ها بوده که اون دو تا رو با هم قاطی می کنن . موفق باشی .
موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Xbox 360
به نظرم نقد بسیار خوبی بود با توجه به سبک بازی خیلی خوب نوشتی ولی همینطور که رسول بهت گفت تیترش خوب نیست [img]images/smi/s0 (74).gif[/img] خسته نباشی داداش
شجاع باشید و وارد میدان نبرد شوید
موضوعها: 25
خیلی خیلی ممنون عالی بود[img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
من خودم با اینکه pes بازم ولی امسال میخوام fifa رو امتحان کنم چون خیلی از بدی pes گفته شده[img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
سلام عرفان جان.نقد قشنگی بود.تیتر مقالت یه ذره بد بود ولی تیتر های داخل مقالت خیلی قشنگ بود خصوصا آخری که نوشته بودی "این توپ گل میشود؟" .
درباره ی بازی هم باید بگم که متاسفانه نسخه ی اسکیدرو بازی دارای باگ های متعددی هستش واسه همین تا به حال 4 ورژن از کرکش فیفا 14 اومده و هنوز باگ هایی وجود دارن.
بازم ممنون
[img=0x215]http://*****/images/70epme5cfcgrwxp5npon.jpg[/img]
This is end of the GAME
موضوعها: 49
پلتفرم های شما:
"ضعف در داوری"[img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
لابد داوره قهرمانی بوده...
کلا بازی هایی که نسخه ی جدیدشون نسبت به قبلی کم تغییر کنه رو دوست ندارم الان pes بهتر شده اما خداشاهده فیفا همونیه که قبلا بود
تمامی حقوق اینجانب متعلق به بنده می باشد. l:
گیمفا!لطفا نام کاربرینونو عوض نکنید
Error Dxgi.dll
we know everythings
به نظرم بی اس خوب بوده ولی واسه اولین با ر که با فاکس ساخته شده به بسبت خودش ضعف هایی داشته.....
فیفا رو هم که بازی نکردم(پی 30 ندارم[img]images/smi/s0 (43).gif[/img])
مرسی واقعا عالی بود[img]images/smi/s0 (74).gif[/img] تعداد بازدید هایی که در این مدت کم شده ازش خیلی بیشتر از مقالات این چند وقت بوده که منتشر شده [img]images/smi/s0 (74).gif[/img] به خاطر این اتفاق بهت تبریک می گم[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]در مورد بازیشم باید بگم که امسال تصمیم گرفتم نه PES بازی کنم نه فیفا چون PES که معلومه چیکار کرد و FIFA هم چون فن PESم بازی نمی کنم و منتظر می مونم تا سال بعد که کیفیتشون بره بالا[img]images/smi/s0 (83).gif[/img]