06-29-2013, 08:14 PM
(آخرین ویرایش: 06-29-2013, 08:31 PM، توسط hesam.crysis.)
بسم الله الرحمن الرحيم
يه آموزش تصويري ديگه از فتوشاپ براتون آماده کردم که اميدوارم به دردتون بخوره اکثر کسايي که فتوشاپ کار کردند اين آموزش رو بلدن و اکثرن هم توش حرفه اي هستن اين آموزش رو براي افراد خيلي تازه کار گذاشتم و براي کسايي که با فتوشاپ کار نکردن گذاشتم تا به فتوشاپ علاقه مند بشن.ميخوام گزينه هاي TRANSFORM رو براتون معرفي کنم و کاربرد هاشون رو براتون بگم مهم ترين کاربرد اين گزينه ساخت عکس هاي سه بعدي هستش.
خب اول ناحيه اي يا کل تصوير رو انتخاب ميکنيد با ابزار انتخاب يا CTRL+A بعد به منوي EDIT و TRANSFORM حالا گزينه هاش ظاهر ميشن:اول گزينه ي SCALE اين گزينه براي کوچک و بزرگ کردن تصوير استفاده مي شود.دوم گزينه ي ROTATE اين گزينه براي چرخاندن تصوير استفاده مي شود:گزینه سوم SKEW این گزینه برای مایل کردن تصویر استفاده می شود:گزینه چهارم DISTORT این گزینه برای به هم ریختن تصویر استفاده میشود:گزینه پنجم PERSPECTIVE (نمایش یک عکس سه بعدی روی یک صفحه ی دو بعدی):گزینه ششم WARP برای حجم دادن به عکس:گزینه های هفتم هشتم و نهم برای چرخانده درجه ای تصویر است.
و گزینه های دهم و یازدهم هم قرینه سازی تصویر:آموزش به پایان رسید امیدوارم این آموزش به دردتون بخوره و تصاویر من مفهوم گزینه ها رو به خوبی براتون رسونده باشه با کمی سلیقه به خرج دادن می تونید تصاویر زیبایی درست کنید و اینجا قرار بدید سعی کنید مثل تصاویر آموزشی من ساده نباشن.