امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ساخت نمونه کیس پناهندگی رایگان + سوالات مصاحبه پناهندگی
#1
ابتدا باید بدانیم، کیس پناهندگی چیست؟ کیس در واقع همان دلیل و داستانی است که شخص را مجبور به ترک وطن، زندگی، خانواده، مال و تمام تعلقاتش کرده و کشور مقصد را برای حمایت کردن از این شخص قانع می نماید. هرچه دلیل و همان کیس شما قوی تر باشد، شانس اخذ پذیرش اقامت شما در آن کشور بیشتر خواهد بود.

لازم به ذکر است روند ساخت کیس پناهندگی هیچ فرمول ثابت و خاصی ندارد و هیچ کیسی به طور مشابه برای دو نفر، نتیجه مشابه نخواهد داشت. این موضوع کاملا شخصی بوده و کیس هر شخصی باید به طور جداگانه بررسی و پردازش شود و در نهایت هم هیچ تضمینی برای اخذ قبولی وجود نخواهد داشت. در واقع اینطور مطرح کنیم که، کیس با کیس، فرد با فرد و حتی کشور با کشور، متفاوت خواهد بود و یک نتیجه نخواهد داشت.


چگونه کیس پناهندگی بسازیم؟
برای ساخت کیس پناهندگی که مرحله بسیار مهم و حساس در بحث پناهندگی است، باید بسیار با دقت و گام به گام عمل نمایید. اولین موضوع مهم این است که کیس خود را با مقدمه چینی آغاز نمایید. چرا که مورد اتفاق افتاده برای شما، یک شبه و یا به یکباره نبوده است. شما از تاریخ خاصی وارد موارد کیس خود شده و بعد اتفاقاتی باعث اوج گرفتن آن و رسیدن به تهدید جان شما شده است. رعایت این مراحل در ساخت کیس بسیار مهم است.

در این باره با افرادی که تجربه و یا سررشته دارند مشورت کنید اما کپی برداری و تقلید به هیچ عنوان توصیه نمیشود. شما در ساخت کیس خود باید اثبات کنید که با خطر و مشکلات آن مستقیما روبرو شده و آن را لمس کرده اید. این مورد باید با تمام جزئیات توضیح داده شود که چه اتفاقاتی افتاد که شما با خطر به طور مستقیم مواجه شدید.

در نهایت اینکه تمام مدارک اثبات کننده مورد خطر بودن شما، جای زخم، شکنجه، مدارک پزشکی و تصویری و قانونی را برای حقانیت ادعاهایتان در زمان مربوطه ارائه و استناد نمایید. در ادامه مراحل ساخت کیس پناهندگی را به طور کلی برای شما عزیزان تشریح نموده ایم.


مراحل ساخت کیس پناهندگی

در نظر گرفتن دلیل و کیسی که باعث احساس خطر در شما گردیده است.
در این مرحله شخص به عنوان پناهنده، باید دلیل خود را برای اقدام به پناهندگی در نظر بگیرد. برخی از این دلایل به قدری محکمه پسند و قوی هستند که نیاز به پردازش و دادن شاخ و برگ و انجام کار خاصی بر روی آن نمی باشد. اما برخی از کیس ها را هرچند که از نظر خود شخص قوی  بوده باشد، برای مورد پسند بودن اینترویو، باید با توجه به خواسته های آنها طراحی شوند.

ساخت سناریو برای کیس مورد نظر
در این مرحله بهتر است با شخصی آگاه به عنوان شخص ناظر و شخص خود پناهنده، شروع به ساخت سناریو و تاکیدا نوشتن آن بپردازید. نوشتن سناریو بسیار بسیار کمک کننده خواهد بود. هم برای عدم فراموشی جزئیات مربوطه و هم برای از قلم ننداختن موارد در سناریوی مورد نظر.

سناریو باید ساده، واقعی، قابل باور، طراحی و نوشته شده باشد. هر چه سناریو ساده تر و برای افسر مصاحبه قابل فهم تر باشد، شانس شما در اخذ پذیرش و قبولی بالاتر خواهد بود.

اشراف و آشنایی با سوالات روانشناختی اینترویو
عزیزانی که قصد مهاجرت از طریق پناهندگی را دارند، باید بدانند که افسران اینترویو و مامورین مصاحبه از روانشناسی بسیار بالایی برخوردار هستند. نحوه پرسش و مصاحبه آنها بسیار متفاوت است. در واقع آنها به ترتیب و یا با نظمی خاص سوالها را نمیپرسند تا تسلط و اشراف شما به موضوع و عدم دروغ بودن مورد را تشخیص دهند. پس مرحله قبل برای این مرحله بسیار کمک کننده خواهد بود.

تهیه مدارک مربوطه و آماده سازی و ترجمه آنها
به همراه داشتن مدارکی که ادعاهای شما را در سناریوی کیس ارائه داده شده اثبات می نماید بسیار در این روند کمک کننده خواهد بود. مدارک شما باید بر اساس سناریوی کیس شما و ترجمه شده باشد. این موضوع سرعت پیش روی پرونده را بسیار افزایش خواهد داد. مدارک شما میتواند شامل تصدیق ترجمه شده مهارتها و تخصص شما نیز باشد. حتی مدارک را میتوان از قبل آماده نمود و پس از رسیدن به کشور مورد نظر برای شما پست گردد.


ساخت انواع کیس پناهندگی
کیس پناهندگی در واقع تقاضا و دلیل شخص پناهجو، یا دلیلی است که فرد به خاطر آن مجبور به ترک کشور خود شده و باید آن را به کشور مورد نظر، ارائه نماید تا  پناهنده واقعی بودن وی اثبات گردد. کیس های پناهندگی میتوانند در یکی از گروه هایی که در زیر نام برده شده است جای گیرد.

این دلایل باید اثبات کننده این باشد که شخص واقعا در آزار و رنج به سر میبرد و حق زندگی کردن از آنها سلب شده است. شخص پناهجو باد ادعای خود را با ارائه مدارک و مستندات اثبات نماید. تا از این طریق بتواند، مامور مصاحبه را قانع نماید که واقعیت امر، در خطر بودن او در کشورش است. البته در این بین از روی شرایط مشخص برخی کشورها مانند افغانستان و سوریه، که بر کسی پوشیده نیست، نیازی به ارائه مدرک برای اثبات در شکنجه و تجاوز بودن افراد نیست. در ادامه این موارد را با ذکر نمونه و مثال توضیح خواهیم داد.

سوالات مصاحبه پناهندگی + نحوه صحیح جواب دهی
سوالات مصاحبه پناهندگی شامل مراحل و موارد بسیاری می باشد که برخی از آنها ثابت بوده و برخی از آنها با توجه به کیس مطرح شده از سمت پناهجو پرسیده میشود. در ادامه به برخی از سوالات مهمی که به صورت ثابت و متداول  پرسیده میشود اشاره خواهیم کرد.

ابتدا سوالات هویتی و شخصی راجع به شما، خانواده، شغل، محل کار و زندگی و تحصیلات و .. پرسیده خواهد شد. تا جایی که میتوانید در این موارد صداقت داشته باشید
تاریخ خروج شما از کشور مبدا و چگونگی آن، حتما پرسیده خواهد شد. در این مورد باید بدانید که کیس راه و نحوه خروج شما و اینکه از چه کسانی کمک گرفته اید، از کجا هزینه را پرداخت کرده اید و از کدام کشورها عبور نموده تا به این کشور برسید بسیار مهم است.
آدرس هایی که مدت زمان اسکان شما در آنجا بیشتر از 2 هفته بوده بسیار مهم است و سوال خواهد شد.
آدرس محل سکونت و محلی که پناه گرفته بودید کجا بوده است؟
به چه حالت از کشور خارج شدید؟ اگر با ویزای جعلی بوده از کجا تهیه کردید؟ نام قاچاق برها و کسانی که در این موضوع نقش داشته اند چه بوده؟
100% اینکه از ابتدا قصدتان از خروج، رسیدن به این کشور بوده یا خیر از شما پرسیده خواهد شد. این سوال را با توجه به شرایط خود پاسخ دهید.
یک روز عادی از زمانی که در این کشور اقامت پیدا کردید را توضیح دهید؟
در مورد نمونه کیس مذهبی حتما این سوال خواهد شد که در مواجهه با یک مسلمان و یا شخصی که دینی غیر از دین شما دارد چه برخوردی خواهد داشت؟ اگر شما از دین اسلام یا دیگر ادیان منزجر باشید، امتیاز منفی بوده و رد خواهید شد.

نکات مهم در مورد مصاحبه ( اینترویو) پناهندگی
متاسفانه بسیاری از افراد بنا به داشتن فن بیان قوی و اکتفا به مهارتهای مختلف خود، مانند صحبت کردن و موارد اینچنین، در این باورند که به راحتی از پس ارائه کیس و دفاع از کیس خود بر می آیند. در صورتی که از مسائل موجود در این مسیر و از اطلاعات افسران مصاحبه و سوالات و نحوه سوال کردن آنها خبر ندارند.
یکی از مهمترین کارهای که پناهجو را بسیار کمک میکند، کتبی کردن کیس مورد نظر خود و مرور به کرات و تکرار آن است.
به خصوص برای کشورهای اروپایی موضوع خطر جانی بسیار مهم است. اگر کیس شما تهدید جان شما نباشد، آنچنان مورد پذیرش نخواهد بود. کشورهای انگلیسی زبان از کشورهای اروپایی مانند آلمان کمتر سخت میگیرند.
خطر باید بسیار کوتاه و مختصر توضیح داده شود اما پروسه چگونگی ایجاد این خطر را باید مفصل، با دقت و جزییات توضیح دهید.
در اعلام تاریخ، اعداد و ارقام دقیق عمل کنید. اگر این مورد را دقیق به خاطر ندارید میتوانید از فصل ها استفاده کرده و حدودی اعلام نمایید.(مثلا اواخر پاییز یا اواسط بهار)
تا جای ممکن از گفتن جزییات پرهیز کنید زیرا باعث به حاشیه رفتن موضوع و بی دقتی افسر خواهد شد.



منبع: https://mohajermag.ir/
پاسخ


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ساخت تیزر تبلیغاتی کریم قهوه چی 3 1,687 01-03-2022, 02:00 PM
آخرین ارسال: elibanoo
  مراحل ساخت ایمیل جدید در گوگل mohadeseesmaeeli 1 1,348 10-12-2021, 08:51 PM
آخرین ارسال: Maliheh
  دانلود رایگان دوره آموزشی E-Commerce farazNetwork 0 1,296 10-21-2019, 03:13 PM
آخرین ارسال: farazNetwork
  دانلود رایگان دوره آموزشی PHP & MySQL farazNetwork 0 1,196 10-21-2019, 03:11 PM
آخرین ارسال: farazNetwork
  ساخت انمیشن پابجی با دستمزد AITD 1 1,215 07-28-2019, 05:09 AM
آخرین ارسال: MAHANAR

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان