موضوعها: 30
پلتفرم های شما:
یعنی حقشه نمره گرافیک 8 از 10؟[img]images/smi/s0 (5).gif[/img] به خاطر عده ای نباید احساسی و دور از واقعیت قضاوت کرد؛من که بهش 2 از صد هم نمیدم(نظر شخصی)در ضمن چنین بازی هم هنگ نکنه عجیبه با این ریخت و قیافه بچاره کامپیوتر تعجب میکنه!(باز هم نظر شخصی)
بازم ممنون که عصاب داشتی چنین بازی رو نقد کردی!
حالا اگه این بازی رو یه ایرانی می ساخت با نقدای تندمون اونو به توپ بسته بودیم!
موضوعها: 6
پلتفرم های شما:
اقایان گیمر! اقایان pro! جدا هنوز فلسفه ی این بازی خارق العاده رو نفهمیدید. ؟؟؟ شما کلا! میدونید بازی the rust چیه؟ یا the forest ؟ اینا بازی های فوق العاده ای هستند که از همین بازی ساده ولی پر از ایده ساخته شده است! شما چند ساعت بازی کردید؟ مانکرافت؟ بگم چرا هنگ میکنه؟ چون هزاران مگ رو داره لود میکنه ... : انفجار های اتمی... دنیای بزرگ... غار های مخفی...
موضوعها: 281
با سلام[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
مقاله بد نیست ولی همواره با مشکلاتی همراست که امید وارم از بیان مشکلات ناراحت نشی[img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
دوستان لطف کنین بعد از تموم کردن مقاله حداقل دو بار از اول تا آخر خوب بخونین تا اگه مشکلی داشت بر طرف کنین.
سعی کنید به جای اینکه هر روز ی مقاله در حد خوب منتشر کنین صبر داشته باشین و با کار کردن بیش تر، یک مقاله در حد خیلی خوب و عالی بنویسین. خب حجم مقاله واقعا کمه حالا می گیم حجمش به کنار. مشکلات املایی در نقدتون مشاهده می شه برای مثال: "میتوانید" (خب از نظر املایی باید" می توانید "نوشته بشه،( "میخواهید") باز این هم باید از نظر املایی"می خواهید" نوشته بشه)، "میکنید" ) "می کنید" )، "میکنند" ( "می کنند" ) "میکند" ،( "می کند" ) و مشکل دیگه در این جمله هست: "خودتان آن ها را یاد می گیریدیک طبر یا داس بسازید" بین "گیرد" و "یک" باید ی فاصله بندازی، اینکه هر بخش و جداگانه توضیح دادین خیلی خوبه ولی برای هر بخش بیش تر توضیح بدین، از کلمات تکراری کم تر استفاده کن و در صورت لازم بهتره از علائم نگارشی هم استفاده کنی[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
خب امید وارم از ایراداتی که گرفتم ناراحت نشده باشی[img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موفق باشید[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 22
پلتفرم های شما:
راستش من زیاد کاری به خوده بازی ندارم
چون تا حالا نتونستم تجربش کنم
ولی خب بازم همون ایرادات قبلی رو دارید
شاید بیشترین مشکلی هم که به چشم میاد همون حجم نقد باشه
فکر کنم ایندفعه یه 1500 کلمه بیشتر مینوشتی خوب بود
من میگم صرفا نباید برای نقد یه بازی از اطلاعات خودت استفاده کنی
سعی کن از منابع انگلیسی استفاده کنی و باترجمه ی اونا، مطالب مهمش رو تو مقاله ات ذکر کنی بتونی هم کیفیت و هم کمیت رو با هم افزایش بدی
ببخشید زیاد انتقاد کردم
موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
سلام!
جالب بود!!!
(با نمره گرافیک موافقم)[img]images/smi/s0 (37).gif[/img]