(10-04-2015, 09:33 PM)BadBoy4Ever نوشته است: (10-04-2015, 08:14 PM)justfifa نوشته است: (10-04-2015, 07:47 PM)BadBoy4Ever نوشته است: عاقبت که امیدواریم عاقبت به خیر بشه ولی ایده بازی مولتی پلیر بدون سینگل هیچ وقت مورد قبول نبوده و نخواهد بود (عین این استار وارز جهنمی که داره میاد و قراره ترورش کنن) حالا نمیدونم ساختن 2ش دیگه چه سیغه ایه شاید حداقل تو 2ش بخش سینگل داشته باشه
با حرفت اصلا موافقم نیستم!
الان دیگه,دهه 20 نیست!الان تو سال 2015 هستیم!تو ده ای هستیم که,الان کمترکسی پیدا میشه,که بخاطر 8 یا 10 ساعت گیم پلی بخش افلاین بره بازی را بخره....به ایران نگاه کن!الان تو سوئد طرح اینترنت 1ترابایت پیاده شده......
مظورمو بد رسوندم
اگه دقت کنی گفتم که عناوین AAA باید در کنار بخش مولتی تک نفر هم داشته باشن نه اینکه فقط به صورت مولتی بیان مثلا من نه استارو میزنم نه تایتانو ولی مثلا میتونم بتلفیلد 4 رو بزنم چون تک نفره هم داره
بله!بازی هایی AAA که افراد زیادی دارن,نه فقط 90 نفر!
به نظرت خیلی اسونه؟!
میدونی یه بخش تک نفره چقدر هزینه داره؟!
الان 70 درصد دنیا,فقط بخاطر آنلاین شوتر اول شخص میگرن!
شوتر اول شخص یک بازی RPG نیست که بخواد یه بخش داستانی,60 ساعتی داشته باشه....
استدیو تازه تاسیس هم,نمیاد بیشتر وقتش را که چند برابر ساخت,بخش انلاین زمان میبره,بزاره!
استار وارز هم کلا نسخه Battlefront داستان جالبی نداشتن!اون سری دیگه Starwars که داستانش عالیه....
کلا من به نظرم,یک بازی شوتر اول شخص,اگر قرار باشه,بخش داستان داشته باشه,باید یه شاهکار باشه,نه یک داستان معمولی...