04-14-2016, 12:21 AM
(آخرین ویرایش: 04-14-2016, 12:27 AM، توسط Maziyar Hemmati.)
پس از انتظار های طولانی ! اینطور به نظر میرسد که استودیو هنگر ۱۳ میخواهد اطلاعات جدیدی از فامیا 3 را در هفته اینده یعنی 31 فروردین ماه 95 به اشتراک بگذارد.
این اطلاعات شامل یک کارت پستال میباشد که کلماتی رمز مانند بر روی ان ها حک شده و تصویری از اولین بانک لویزیانا در محلهی Bordeaux میباشد :
این اطلاعات شامل یک کارت پستال میباشد که کلماتی رمز مانند بر روی ان ها حک شده و تصویری از اولین بانک لویزیانا در محلهی Bordeaux میباشد :
متن ترجمه شده درون کارت پستال :
ال عزیز
بعد از 17 سال سخت ! توی این مدت ، تو تصور میکردی که عمو سل از کنترل امور خسته شده و ممکنه مسئله ها تغییر کند. من میفهمم ولی من تحمل موندن توی این مکان لعنتی و چرت رو ندارم ، میدونی ؟ مثل یک سونا هست! برای قانع کردن اون به من نیاز داری ، تورو در 19 آوریل ساعت 3 خواهم دید.
از طرف ویتو
فرستنده کارت که ویتو نام دارم احتملا همان ویتو اسکالتای مافیا 2 است ، اینطور که معلوم است ویتو اسکالتای نقش اساسی در داستان این بازی خواهد داشت.
طی اطلاعاتی که سایت jeuxvideo درباره مافیا 3 منتشر کرد انگار قرار است در روز 19 آوریل تریلری از این بازی منتشر شود ! هم اکنون فکر کردن به انتشار یک تریلر بهترین فکر است! به نظر شما در تابستان شاهد بازی زیبای مافیا 3 خواهیم بود !؟
منبع : segmentnext