امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سربازان آینده | نقد و بررسی بازی Ghost Recon Phantoms
(06-14-2014, 09:03 PM)'black stone' نوشته است: عزیز از تمام چیز هایی که نوشتی بدتر بود[img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img] ناراحت نشی ها ولی از هیچ کدوم از اون همه انتقاد هایی که دیگران و من کردیم استفاده نکردی ( اون 200 کلمه ایراد رو یادت میاد؟! )[img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img] همه گفتن اون سیستم مورد نیاز رو بردار بر نداشتی[img]images/smi/s0 (43).gif[/img] از کی تا حلا مشخصات بازی رو آخر می نویسند؟![img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img] گیم پلی و گرافیک و موسیقی و صداگذاری رو باهم قاطی کرده بودی[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img] نوشتی 667 کلمه ولی اگه اون اضافی ها رو در نظر نگیریم زیر 300 می شود[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img] بابا با 300 کلمه نمی شه نقد نوشت[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img] بابا مگه اجبارت کردن انقدر سریع می خوای مقاله بدی[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img] حداقل دو هفته براش وقت بگذار بعد منتشرش کن این طوری هم بیشتر می تونی رو نقدت کار کنی و هم بیشتر می تونی بنویسی[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img] مقدمه که مهم ترین بخشه زیر 100 کلمه هستش [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] اون قسمت دانلود هم یک چیز اضافه هستش اصلا ربطی به نقد نداره[img]images/smi/s0 (43).gif[/img] از کی تا حالا فقط برای صدا ( هر چند باید صداگذاری و موسیقی باشه[img]images/smi/s0 (43).gif[/img] ) و گرافیک نمره می گذارند؟![img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img] پس گیم پلی بازی اینجا کشکه!!!!!!![img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img] در کل نقدت خیلی بی نظم بود[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img] باید کتابی نوشت نه گفتاری[img]images/smi/s0 (43).gif[/img] علایم نگارشی کشکه [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] بابا متن رو وسط چین نکن!!![img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img] دوباره می گم استاندارد مقاله نویسی 1500 کلمه هستش و اگه می خوای حرفه ای بنویسی بالای 2000 کلمه باید باشه[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img] سعی کن انتقاد پذیر باشی یکم [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] امیدوارم در نقد های بعدی شاهد پیشرفت شما باشم[img]images/smi/s0 (24).gif[/img] ((( باورت می شه 230 کلمه ایراد برات نوشتم ))) موفق باشی[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

وای من 200 کلمه ایراد از یک نقد کپی گرفتم[img]images/smi/s0 (34).gif[/img][img]images/smi/s0 (34).gif[/img][img]images/smi/s0 (34).gif[/img][img]images/smi/s0 (34).gif[/img][img]images/smi/s0 (34).gif[/img][img]images/smi/s0 (34).gif[/img][img]images/smi/s0 (34).gif[/img][img]images/smi/s0 (34).gif[/img] من برم یه آب بخورم حالم جا بیاد[img]images/smi/s0 (53).gif[/img][img]images/smi/s0 (53).gif[/img]

[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] عزیز چشم تمامی موارد را در نقد بعدی کاملا رعایت میکنم فقط ببخشید میشه یک بازی خوب و کاملا شناخته شده برای بنده معرفی کنید که نقدش آسان باشه  [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

[تصویر:  PUBGLogoHeader.jpg]
(06-14-2014, 09:07 PM)'Punished Snake' نوشته است:
(06-14-2014, 09:00 PM)'bazi_center' نوشته است:
(06-14-2014, 08:56 PM)'Punished Snake' نوشته است: حداقل کپی می کنید انقدر تابلو کپی نکنید. [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] 

https://gamefa.com/140013/%D8%AA%D8%BA%D...-phantoms/

کی می خواین از کپی و ثبت زحمت مردم به اسم خودتون دست بردارید؟ [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

[img]images/smi/s0 (74).gif[/img] عزیز بابت نظرت ممنونم ولی بنده کپی نکرده ام به خصوص از اینجا من از روی منابعی که در دست داشتم متن رو نوشتم حالا میخوایید باور کنید نمیخوایید هم باور نکنید [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

اولاً شرمنده دیگه اینجوری حرف می زنم.
ولی از دست شما نوبا بدجوری خسته شدم. [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
شما فکر کردی همه مثل خودت 12 سالشونه اینقدر ما رو گاگول فرض کردی؟ [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] بچه 2 ساله هم می فهمه این مطلب کپیه
واقعاً شما نمی خواید خجالت بکشید؟ 
زحمت مردم رو به اسم خودت ثبت کردی تازه با افتخار میای همچین حرفی میزنی؟ پستای اسپم ـت کم بود مطلب کپی هم اضافه شد؟ [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] شما فقط مایه ننگ این فروم و کل اینترنت هستی، تمام [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]

آقا شما ببخشش بچگی کرد شما که نویسنده ی حرفه ایی هستی ببخشش

[تصویر:  sergioramos1080.jpeg]
تو تعصب و غیرت بالاتر از این بشر ندیدم من...
(06-14-2014, 09:10 PM)'rouch' نوشته است:
(06-14-2014, 08:56 PM)'Punished Snake' نوشته است: حداقل کپی می کنید انقدر تابلو کپی نکنید. [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] 

کی می خواین از کپی و ثبت زحمت مردم به اسم خودتون دست بردارید؟ [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

[img]images/smi/s0 (74).gif[/img] عزیز بابت نظرت ممنونم ولی بنده کپی نکرده ام به خصوص از اینجا من از روی منابعی که در دست داشتم متن رو نوشتم حالا میخوایید باور کنید نمیخوایید هم باور نکنید [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

شما فکر کردی همه مثل خودت 12 سالشونه اینقدر ما رو گاگول فرض کردی؟ [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] بچه 2 ساله هم می فهمه این مطلب کپیه
زحمت مردم رو به اسم خودت ثبت کردی تازه با افتخار میای همچین حرفی میزنی؟ پستای اسپم ـت کم بود مطلب کپی هم اضافه شد؟ [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] شما فقط مایه ننگ این فروم و کل اینترنت هستی، تمام [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]

دوست عزیز من ادعایی ندارم حالا نویسنده حرفه ای هستم، از تگم مشخصه. :)
ولی بخدا اینا دارن فروم رو خراب می کنن، من تقریباً خیلی وقته تو این فرومم، ولی وقتی همچین آدمایی که هروزه میان کپی می کنن زحمت مردم رو خسته شدم. اینم بگم ایشون بیشتر تاپیکاش و پستاش اسپم بوده. اینا لایق خوب صحبت کردن نیستن به مولا. [img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]

چشم اگر میخواهید بنده از این فروم میروم شاید شما دوست ندارید بنده توی این فروم باشم چشم من میرم [img]images/smi/s0 (38).gif[/img]
(06-14-2014, 09:13 PM)'Punished Snake' نوشته است:
(06-14-2014, 09:10 PM)'rouch' نوشته است:

دوست عزیز من ادعایی ندارم حالا نویسنده حرفه ای هستم، از تگم مشخصه. :)
ولی بخدا اینا دارن فروم رو خراب می کنن، من تقریباً خیلی وقته تو این فرومم، ولی وقتی همچین آدمایی که هروزه میان کپی می کنن زحمت مردم رو خسته شدم. اینم بگم ایشون بیشتر تاپیکاش و پستاش اسپم بوده. اینا لایق خوب صحبت کردن نیستن به مولا. [img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]

بله می دونم و کاملا درک می کنم چه حسی دارید اما چی بگم ما صد بار هم به یه نفر تذکر بدیم بازم کار خودشو می کنه برای همین اینو می گم

bazi_center@
کسی با شما مشکلی داره ولی بهتره دست از کپی و اسپم برداری و حتماً یه بارم برید قوانین فروم رو بخونید... آخه تا کجا میشه مدارا کرد؟ حالا فروم وضعیت مدیرتش تعریف نداره بیشتر مدیرا ول کردن دیگه کسی زیاد حواسش نیست که دلیل نمیشه کپی کنید و این تاپیکا رو بزنید [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] ما هم تو این فروم آدمیم از اینکه این تاپیکای هرز هست بدمون میاد چون فقط فروم به افول میره و هر روز افراد مفید از فروم میرن. اگه امثال شما ها نبودن الان خیلی ها که برای فروم شدید مفید بودن فروم رو ول نمی کردن... والا بعضی مدیرا رو هم دیگه قراری دادین [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
اگرم میخواین به این وضعیت یعنی کپی و اسم ادامه بدید من خیلی خوشحال میشم این فروم رو ول کنید... [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

خودتون دارید این همه اسپم میدید نه اصلا حساب نیست الکی یه بحث رو وسط میکشید هیچی نیست تازه چی فکر کردید که سنم کمه و میتونید هر چی دلتون بخواد بهم بگید تازه خودتون فکر کرده اید خیلی آدم بالایی هستید به مولا هیچی نیستید به جر یه مشت کاربر یه انجمن
(06-14-2014, 09:23 PM)'bazi_center' نوشته است: خودتون دارید این همه اسپم میدید نه اصلا حساب نیست الکی یه بحث رو وسط میکشید هیچی نیست تازه چی فکر کردید که سنم کمه و میتونید هر چی دلتون بخواد بهم بگید تازه خودتون فکر کرده اید خیلی آدم بالایی هستید به مولا هیچی نیستید به جر یه مشت کاربر یه انجمن

آقا با آرامش به موضوع خاتمه بدیم که آخرش هیچی گیر هیچ کدوم ماها نمی یاد

دیگ به دیگ میگه روت سیاه... [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] لایق جواب دادن نیستی. 
ولی خیلی جالبه، بلد نیستین مطلب بنویسین بعد میرین یکی که برای مطلبش وقت گذاشته رو ازش کپی کنید به اسم خودتون می زنید بعد تازه اینطوری جواب می دید...

در ضمن دیگه تو تاپیک ادامه نمی دم چون اول و آخر بسته میشه. حرفی بود تو پروفایل و یادداشت...
STFU N00B [img]images/smi/s0 (24).gif[/img]

(06-14-2014, 09:29 PM)'bazi_center' نوشته است:
(06-14-2014, 09:25 PM)'rouch' نوشته است:
(06-14-2014, 09:23 PM)'bazi_center' نوشته است: خودتون دارید این همه اسپم میدید نه اصلا حساب نیست الکی یه بحث رو وسط میکشید هیچی نیست تازه چی فکر کردید که سنم کمه و میتونید هر چی دلتون بخواد بهم بگید تازه خودتون فکر کرده اید خیلی آدم بالایی هستید به مولا هیچی نیستید به جر یه مشت کاربر یه انجمن

آقا با آرامش به موضوع خاتمه بدیم که آخرش هیچی گیر هیچ کدوم ماها نمی یاد

جناب احترام شما جای خود را دارد [img]images/smi/s0 (74).gif[/img] اما این که نویسنده ی مبتدی است اصلا فهم و شعور نداره واقعا براش متاسفم [img]images/smi/s0 (86).gif[/img]

همین جا خاتمه بدید موضوع رو بابا با دعوا و کل کل که چیزی درست نمیشه ایشون یه اشتباه کرده فهمیده کپی و اسپم کار ناپسندی است دیگه نمی کنه[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

My morning sun is the drug that brings me near

To the childhood I lost, replaced by fear

[تصویر:  51d24e4529f35b9228ba4c32e6acdbba.gif]

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نقد و بررسی بازی مافیا officialamir 1 1,986 05-10-2023, 04:01 PM
آخرین ارسال: برنا زرین
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,098 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  بررسی بازی Lego Star Wars: The Skywalker Saga ساسان گیمر 0 1,122 04-18-2022, 11:40 AM
آخرین ارسال: ساسان گیمر
  زنگ ورزش | نقد و بررسی FIFA 14 White Fang 23 8,556 02-28-2022, 03:36 PM
آخرین ارسال: alireza663
  نقد و بررسی گوشی سامسونگ a51 pishrotech 0 1,275 10-20-2021, 07:48 PM
آخرین ارسال: pishrotech

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان